-
Další střílečka na jedno brdo. Navíc ne moc obtížná.
-
Ty diskuse by se měly odemknout, až ta hra vyjde teda a lidi můžou psát svoje dojmy (jak tu někdo psal), jinak je to přehlídka blbnutí fakt :)
-
-
Dám ti mínusko,... PROTOŽE MĚ TO BAVÍ *14* .
-
A dalsi takovy osel. Kdyz nebudou moct lidi diskutovat tady, pujdou jinam, Co by z toho games.cz mel? A navic na tom neni nic spatneho, kdyz pominu, ze plytvam drahocenym casem na misto toho, abych se vrhnul na programovani.
-
-
no a po druhé, len toto štúdio vie využívať naplno potenciál tejto konzoly takže aj o technike by som radšej pomlčal.
-
-
Technologicky je Ps3 proste nahovno, to musi uznat kazdej. Studia co z toho keplu dokazou neco vymacknou vetsinou podporuje primo Sony. Jina multiplatformni tituly jsou horsi. A takovyho to bylo chvastani ze zacatku.
-
-
Vědátoři a jiní koumáci používaj ps3 vcelku běžně kvůli tomu procesoru. Nevím, jestli je to pravda, ale někdo mi kdysi říkal, že třeba transformery (film) renderovalo hafo playstationů (jednomu PC by to prej trvalo 3000 let nebo kolik*15*), tuším se někomu podařilo podvrhnout nějakej certifikát - zase měli menší farmičku ps3...
-
Technologicky nie je PS3 na hovno, len to dokašlali s mizerným množstvom Ramky, si trošku naštuduj hardware tejto konzly.
-
-
Stara vec je stara, nehlede na to jak ji umis pouzit. Ale na tom nezalezi, v tom mas pravdu. Zalezi na tom, jak moc vadi ze je stara. Z mojeho osobniho pohledu je "jen" HD a 30 fps velkej problem. Ale muzou byt lidi, kterym je to jedno.
Moralne je imho konzole jeste starsi nez technicky. Prichazi nova rada a za druhe jak sam pises devs umi zdimat hlavne PS3 docela dobre.
Ale to "radsi pomlcel" snad nemyslis vazne. *15* Rozdil mezi PS3 a 4 je v hw propastny, a pokud to Sony a devs nejak nepodelaji tak bude posun velice znatelnej. -
-
človeče, ja nehrajem hry kvôli grafike ale kvôli zábavnosti a Sony ich má habadej, kapišto ??
-
-
-
Hra vypadá zajímavě, ale ani PS exkluzivita mně nedonutí PS koupit. Hanba vývojářům!
-
-
Hanba tobě že radši hraješ na X360 (což je pro mě docela sra*ka) nebo na PC. A když máš herní PC tak tě nezabije dát pár tisíc na PS3 a TLOU *3*
-
Hanba tobě že si takový buran.
-
Hanba vyvojarum za vytvoreni dobry hry...to jsme to dopracovali...Kor kdyz ty krabicky stoji 3-4 litry
-
Hanba vývojářům ? Bohužel pro tebe,oni nemůžou rozhodovat na jakou platformu hra výjde jelikož Naughty Dog patří Sony tak Je to jasná Exkluzivita *3*
-
-
Tak by mě zajímalo, jestli má 10 u PS hry stejnou váhu jako u PC hry. Člověk by řekl, že u různé platformy se hodnottí různé, tedy srovnávat 10 PS hry s rezenci jine PS hry.
-
-
Hlavně proč bys to chtěl srovnávat?
-
-
Tim chci rict, ze hodnoceni ruznych platforem by mela byt oddelene, Preci jen u kazde konzele je narok na ruzny aspek hry jiny.
-
-
Nesmysl...takze u Gears of War je jina narocnost na aspekty Third Person strilecky nez u TPS na PC? Hodnoceni nema smysl rozlisovat na Xbox360/PS3/PC, to uz zavani rasismem *2* *2*
-
-
-
Vůbec bych desítky neřešil v této době .... Když herní magazíny nadělují desítky hrám jako Skyrim, Mass Effect apod. čili hodnota desítek je nulová
-
Mozna tak plati u 3DS, ale ne u Xboxu/PS3, to je normalne srovnatelny s PC...proc by taky nemelo?
-
-
10/10?? To je malo;). Chtelo by to k hodnoceni pridat nalepku: Best Game Ever nebo Buy this Shiiit:))
-
-
Chudák Kratos se musí válet v depresích *7*
-
-
*1* *1* *1* prej 10 , tak tady se někdo nechal hodně unést a nebo dostal tlustou obálku. Po bodovým debaklu s Crysis 3, Metro LL, a ted i timhle, fakt přestávám číst vaše recenze.
-
-
ne asi. já jenom co otevřel recenzi a vidim 10 *15*
-
Tak tak... zdejší recenze jsou spíš pro všeobecné pobavení herní veřejnosti, v čele s pouťovým vyvolávačem Grygarem.
Btw, proč bych si měl kupovat konzoli a hry, když mohu pomocí PC nakoupit zdarma na youtube či uloz.to? -
-
No, tak se mi zda, ze spis t jsi k placi. Hadam ti nizky vek, takze tak trochu jiny pohled na svet, jako ze warez je fajn reseni a pak samozrejme nemuzes chapat ani zdejsi redakci, ktera preci jen pise pro vyspelejsi publikum. A co se tyce dotazu, proc hrat hry, kdyz se muzes divat na youtube, to uz jsem okomentoval nize. Driv jsem to bral za recesi, ted uz vim, ze to nekteri mysli vazne. Doufam ze je vas malo :-).
-
lebo keby takto postupovali všetci ludia tak by autori nemali čo žrať
-
Ty kupuješ hry na youtube? Tak to si expert, skoro už profík. Tady je sranda *15*
-
-
-
Tak hra je opravdu zábavná, zatím odehrány asi jen 3 hodiny. Ale na jeden neduh jsem narazil hned ze začátku a nikde ho nikdo nezmiňuje - hned při prvním vstupu na "otevřené" prostranství, kde jsou stromy, keře atd, tak jde framerate do kytek, nebo se aspoň obraz při otáčení dost prapodivně hýbe a nevypadá to vůbec hezky. Rve to oči :-(
-
-
3hodiny? *3* Tak to tě to nejlepší teprv čeká.BTW po 1. hodině jsem si řikal,co je to za shit,pro mě hra začala až po první skupince Clickerů a později je to ještě lepší.Mám za sebou 17 hodin(prolejzám každej kout:) a pořád není konec.
-
-
presne...hraju to asi hodinu a pomalu hazim rucnik do ringu,vubec me to zatim nechytlo..
-
-
Mas stahnuty update? Me framate nijak neklesa.
-
-
me se nelíbí jak jsou ty ulice ve meste male, kdyz se kouknete na video tak ta ulice muze mit tak 15 metru ani ne, spíš to pripomína obyvak nez ulici. Tohle by mi uplne zkazilo zažitek. Chápu že herní svet nemuze byt 1:1 ale tohle uz je priliš. Navic nektere hry ukazuji že to jde (Arma, warhorse).
-
-
Vávra toho ještě moc neukázal, takže bych ho tu nevyzdvihoval. *6*
-
kemo , musis si uvedomit limity dnesnich konzol, ty hry co jsi vypsal jsou ciste pc veci-tam jsi mohou dovolit jinci veci . Kapito?
-
P.S.
tohle je spíš věc dizajnu než technologie jak psal pan vavra. Proste tohle je bramborový svet ale nekterym lidem to vyhovuje. -
-
nekrm trolla.
-
p.s.s.
bramborovy svet to je takovy termin kterym popsal vavra hry s blbym dizajnem -
-
Jsou v bramborovém světě záchody?
-
Bramborový svět je svět, kde vládne král bramborových lidí. Hošánek zlobil, viďte, pane Filuto?
-
-
zasloužil by dvě hodiny B.K.
-
-
Neni to blby design, je to rozumne zkraceni vzdalenosti mezi hernimi misty. Sice to neodpovida realite, ale kdo by chtel ve hre cestovat z lokace do lokace realne hodiny? Ani nerealne desitky minut nevyhovuji, spouste lidem to vadi, treba v Dragons Dogma. Takze se ve vetsine her nadelaji kopce, aby lokace nebyly navzajem videt a z kazde strany se nejaka posadi. Realne to neni, ale zabavne to je a o to jde u her predevsim, ne? Ve vojenskem simulatoru pro vycvik armady at je to klidn jinak, hry jsou o necem jinem.
-
-
odkdy ma být warhorse simulator pro vycvik armady? nechci to srovnavat s hrami s otevrenym svetem, jen chci rict ze kdyz uz delaji tunel tak to alespon muze vypadat realneji. Treba ze svet za prekazkou za kt. se nedostanete bude vypadat vetší.
A proč delat ulice široke par metru? Mohli je udelat cca realne a aby se hráč nenudil tak tam dat nejakou herní cinnost, treba nepratele nebo kone na prekonani vzdalenosti
ale jak vidno nekterym lidem tohle ke štesti stači a nelogicnosti v dizajnu vubec neresi -
-
Od te doby, co je arma rpg hra.
Ulice jsou siroke i uzke, tady jsou takove jake jsou, ja v nich problem nevidim. Tobe se to nelibi, tak to proste nehraj a je to. Podle me je to uveritelne vic nez dost, libi se mi jak je to udelane. Realitu ve hrach nehledej, hry jsou o zabave,nikoli o realite. Vem si treba oblibene GTA, je snad realne a logicke? Realna a logicka hra by nebyla zabavna, vzdy je potreba nejaka zkratka. A kone v LoU nahodou jsou, nevsimlsis? -
Dle mého se tím vojenským simulátorem otřel právě o Tebou zmiňovanou Armu - člověk by řekl, že to je očividné, a ono asi ne...
Jinak já Ti nevím, ale když vykouknu z okna k nám do ulice, tak je opravdu široká pouze pár metrů, tak jaképak "A proč delat ulice široke par metru?" ? *3*
Určitá modifikace velikostí herního světa je téměř vždy nutná pro udržení hratelnosti, jak už Ti to ostatně Jejdasek popsal výše.
-
-
tady je videt že hrači vlastne ani nevedi co chteji
-
-
-
-
-
Tady zase nekdo jede na vlne euforie *5* Jinde to tak uuuuuuzasny nevidej Kdyz odectu hype, tak to vypada na prumernou zombiarnu takze tak 5/10 http://www.polygon.com/game/the-last-of-us/3040 *3*
-
-
Asi nemáš PS3, my tě chápem, běž si najít nějakou brigádu.
-
Nedelal bych z toho tyatr. *1*
Nikdy nebude hra ktera sedne uplne vsem. Tato je ale dost vyjimecna. Je to poctiva prace byt vice pripomina interaktivni film. Mam radsi volnost pohybu i rozhodovani a nemam PS3. Konzoli su kvuli tomu nekoupim. Tato hra mne proste mine proleti kolem...
Ale tvurcum tleskam a hracum preji at si ji uziji. Je to zase kousek ktery latku potlacil vyse coz pomuze uplne vsem. Desitkove hodnoceni si zaslouzi. *3* -
-
Desítková hra v podstatě neexistuje, vždy se to nějaké skupině lidí nebude líbit.
-
-
Taky si rikam, ze dokonala desitkova hra (=100/100) nikdy neexistovala a ani nemuze existovat. Ani Diablo 2 *14*
-
Jenomže recenze je vždycky subjektivní
-
-
-
Colombo, uz asi 6. prispevek stejnyho razu...Ty jsi jak nejaka zhrzena manzelka
-
-
spis normalni asshole
-
-