Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vytahovat iPhone v diskuzi o Ps3, to muze vazne jen blbec *15*
    • Miserius
      Tohle je ale diskuze o The Last of Us, nastesti uz te promazavaj...
  • Je to úplně bomba hra ty emoce a i to jak se to hraní pak preplo na tu Ellie úplná pecka.A na konci jak ji zachránil úplně jsem měl husí kůži prostě nemám slov.DOPORUCUJI STRASNE DOBRA HRA ***** Ten kdo tuhle hru vymyslel je BOREC FAKT SUPER NEJLEPŠÍ HRA CO JSEM HRAL *****
  • Exklusivita téhle hře zůstane? nebo se možná dočkáme časem portu na ostatní platformy? Sákra, jak rád bych si to zahrál, ale nákup bazarový konzole a prodej po dohrání, jak tu někdo doporučuje" je trochu zbytečnej opruz kvůli jedný hře. Radši bych rok počkal kdyby to měli v plánu předělat i na PC, XboX, atd...
    • Tak na to můžeš 100% zapomenout. Naughty Dog už vydalo sposuty her po kterých by hráči na X-360/PC hned skočily, ale bohužel je to studio, které své hry dělá výhradně pro mašiny od Sony.

Jinak na PS3 je moře exkluzivních her, které by určitě stály za zahrání, např Demons Souls, Ratchet and Clank série, Uncharted série, Yakuza série, do jisté míry Killzone 2 a 3, Valkyria Chronicles, Motorstorm série, God of War, Heavenly Sword, 3D Dot... doporučuji si ještě proklepnou tento stručný seznam, třeba zjistíš že je toho na PS3 víc než Last of Us.

Pak jedině pokud máš dobrého kamaráda co vlastní PS3 (takže pravděpodobně bude mít i Last of Us :D) a poprosit ho aby ti ji půjčil, jiná alternativa není...
  • A já budu jen doufat, že z majitelů PS3 vyždímou tolik peněz, aby se zaplatila i slušná konverze na PC, kterou pak následně vydají a já si ji budu moct koupit. *1*
    • Joo bylo by to krásné ale nestane se to bohužel..
    • Tak jen doufej možná tě to za 10 let přejde.
    • tak muzu te ujistit ze tohle se nikdy nestane ,jak je znamo nd. Patri sony...
    • Miserius
      Oni to snad udelali po Uncharted 2/3? *3*
      • Drakersss
        pokuď tuším tak to neudělali ani s Uncharted 1 s žádnou hrou to nikdy nemohli udělat :)
        • Miserius
          No samozrejme, ptal jsem se na U2/3 protoze to melo skoro stejny hodnoceni a prodalo neskutecny mnozstvi...tohodle se lidi nikdy nedockaj
  • Veskoslav
    Po zkouškovém mám "zamluvené" PS3 a tuhle hru dom, tak nechť se ukáže, zda-li si zaslouží být v síni legend herní scény:)
    • Hlavně to sem nezapomeň vyzvrátit. Pane na nebi, ty musíš bejt vážně kolosální genitál.
  • Velice pěkně napsaná recenze :-)
  • Sarlatan
    Sony má takové exkluzivky jenom proto, že do toho rve takové prachy, že to až není hezké. Nebo si myslíte, že to tvůrci dělají kvůli hezkému úsměvu a tomu, že PS3 je dobrá konzole? Ne, jde jenom o prachy. Nic víc. Prostě Sony tak těžce dotovalo PS3 a kvůli exkluzivkám dalo takové peníze, že prostě musí mít exkluzivky lepší. Ale že by kvůli tomu člověk byl nějak nadšený, když to v konečném důsledku zaplatí nejenom v rámci koupě konzole, ale i hry:)
    • V ramci konzole to neplati, ta je naopak dotovana, a tahle nejspise mimoradna hra me bude stat pod 1200 Kc. Nemam duvod si stezovat.
    • Robotron3
      Sony dělá přesně to, co dělá jakýkoli jiný vydavatel, vydává hry, kterým věří a financuje je. To že je pár studií, které jsou věrné exkluzivně Sony, jako Naughty Dog, nebo Quantic Dream neni známka ničeho špatného, ale naopak, že to Sony dělá právě dobře.
    • Miserius
      ... A to je špatně, že platí těžký prachy abysme měli lepší hry? Nechápu tvoji pointu... Nikdo Microsoftu nebrání v dělání toho stejnýho, jenže oni v tom nevidi poradnej vydelek, a hlavne to neni tývý
      • Veskoslav
        Každá dotace je špatně:) Navíc klidně bych se s konzolisty podělil o exkluzivky na pc výměnou za ty jejich. Dělat něco extra pro jednu platformu je dle mého nesmysl a tratí na tom úplně všichni. Tedy až na výrobce konzolí:)
        • Miserius
          Z pohledu hracu to asi nesmysl je, z pohledu obchodniku vybornej tah, a o tom to ve finale vzdycky je, o byznysu...
          • Veskoslav
            Tak v dnešní době nic jiného než prachy bohužel nejde. Já to chápu, ale stejně mě sere to, že prostě i když mám XBox i Pc, tak mi stejně spousta skvělých her utekla z důvodů zaplacené "exkluzivity". Pochopil bych kdyby každá platforma vyžadovala extra přístup, ale takto mi přijde prostě dost ubohé vydávat jenom na jeden druh konzole. Na jednu stranu chápu, na druhou stranu mě to štve, protože aby pak doma člověk měl PC, Xbox 360, PS3, PS4, WiiU, Xbox One a kdo ví co ještě:(
            • Hanzales
              Stačí PC, PS3 a Xbox360. PS4 můžeš zase koupit třeba až slim verzi, za menší peníz a s ještě více hotovýma hrama. I když u PS4ky má být ten nášup launch titulů údajně nejsilnější za celou PS historii. To třeba nad Xbox One mně alespoň prozatím nic nepřimělo byť jen přemýšlet :/
            • Hanzales
              A jak jinak se ty krabice mají asi uživit, když každá nemá své exclusive? Právě proto má někdo i konzole obě. Já třeba Xbox kvůli Forze4, protože prostě musím mít všechno, co se ovládá volantem a Forza4 holt patří k hodně vydařenému výtvoru a třeba Halo4 jsem si taky užil, ale jinak mne toho moc na Xbox už nenapadá. Zato na PS3 jsem profičel všechny Uncharted jako ujetý, k tomu všechny Killzony, God of Wary, s kámošem prdíme semo tamo GT5 a zatím nelituju u ničeho ani minuty. Nedávno jsem si půjčil Gears of War III a po třetině hry jsem to zase vrátil. U mně by šel Xbox z domu jako první a PC jako poslední ;o) I když už jen kvůli té Forzy bych se ho vzdával horko těžko.
      • Ja vazne nechapu, ze nekteri lide berou exkluzivni hry s takovym nadsenim. Me osobne to treba docela stve.
        Nevidim nic prinosneho v tom, ze maji jednotlive konzole exkluzivni hry a kdyz si je chce clovek zahrat, tak to aby se mu valely doma 2 krabice a jeste PC.
        A nejake reci o "siti na miru" jsou mezi jednotlivymi konzolemi docela usmevne, protoze krome mirne lepsiho vizualu (ekluzivky na PS3) to neprinasi zadne vyznamne plus a nejaky kinect nebo move to opravdu nezachrani.
        Tuhle argumentaci chapu, kdyz se jedna o hru, ktera je sita na miru PC, nebo naopak konzolim a tedy na znacne odlisne zpusoby ovladani a mozna snad i pro trochu odlisne publikum. Ale mezi jednotlivymi konzolemi, kdy obe maji gamepad a hraje na nich stejna sorta hracu, tak to mi prijde neopodstatnene.
        Jedine co me napada je snad nejaka podpora se strany vyrobce konzole, kterou by treba u klasickych vydavatelu nenasli, ale o tom toho ja moc nevim.
      • Rhulad
        Jinak Sarlatan je Veskoslav kdyby jste to náhodou nevěděli *2*
        • Miserius
          Urcite? :D Jako Veskoslav teda zni rozumneji :D
          • Rhulad
            Jo jo.. je to jeho alter alter ego .) http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dark-souls-ii-vypada-verne-odkazu-predchoziho-dilu-62558/?page=2 tady máš důkaz reaguje na mě: "vzpamatuj se hloupý trole" :D
            • Hanzales
              Důkaz to je, mně to tam hned praštilo do oka také ;o)
            • Rhulad
              hele nemusíš tu nikoho přesvědčovat... několikrát jsi ses prozradil sám když reagovals špatným acc... navíc ten koment svědčí za vše... zachovej se jako chlap a přiznej se... zbude ti aspoň nějaká hrdost. PS.. mrkněte jak nám všude rychle naskákali mínusy .) Jinak si stačí kliknout na jeho profil a vždy reaguje tam kde je Veskoslav a většinou dokonce ve stejném tagu .) viz Minecraft a reakce na Joea.
            • Sarlatan
              To je důkaz? chápu. Stačí ke štěstí málo:) Jo a tenkrát Triska, GGG a ostatní výkvět:) No když ti to tvrdí, tak to asi bude pravda.
            • Lol, ja mu psal o kousek niz, ze jeho xboxove srdicko tahle hra musi trapit :-).
  • nahypovaná kravina
    • A ty ret*rd co neví jak má vypadat pořádná hra. *4*
    • holt každý má svuj nazor :)
    • Troll nebo imbecil?
      • Veskoslav
        Joe. Obsahuje obou tebou zmíněné.
        • no jo. Veskoslav aby se neozval.
  • Jedna z mála her kvůli které bych opustil své milované pc :)
    • Neni treba opoustet, porid si PS3 milenku a zustan u PC manzelky :--.
  • Komedianti Z Games

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit