-
Tak to jsem rád za recenzi a za tohle hodnocení i tady, tady to hned znamená víc než ... vedle. Myslím že každý kdo nějak víc hraje a má PS3 si o hře udělal obrázek už před nějakou dobou...na tu hru čeká skoro každej... Bohužel jak je to exkluzivni a povedeny, o to vic jsou slyset ty hlouposti od lidi to pomlouvaj na plnej úvazek. Můžeme se jim jen tajně posmívat, jelikož většinou nadávaj, protože si to nemužou zahrát... Už se na to těšim, uteče to jak voda a budem si vesele pařit i my, nehledě na náš "Games.cz gang" co se tu už teď vytváří na multiplayer *15*
-
-
je to škoda že je to jenom exkluzivita... ale co se dá dělat? konzoli si koupit nemůžu tak aspoň budu rád, že se občas v té hromadě assassíno a cod sraček najde zlatý prsten
a třeba za pár (desítek) let, kdy bude 4k rozlišení běžná věc, vyjde tahle hra v hd edici na handheld :D
-
-
Kvuli jedne hre si konzoli kupovat nebudu.
Boze kdybych tak dostal pet korun pokazde, kdyz tuhle vetu v diskuzi ctu, uz bych si mohl koupit mensi rodinej domek a slusny auto. -
-
Zajímal by mě vkus lidí co to píšou když z takové spousty her je zajímá jen jedna.
-
-
Moje 1 konzolova hra, po ktere !moc! touzim - Dragons dogma.
Muj vkus: rpgčka, mmorpg, realtime a budovatelsky strategie.
Tak dlouho sem vahal s koupi ps3, ze si ted rikam, jesi nekoupit rovnou ps4 :D Nebo pockat na slevu ps3, ktera musi prijit?? To je dilema. -
-
No je toho víc: Tales of Graces, Valkyria Chronicles, Demon's Souls, White Knight Chronicles + na storu kvalitní PS1 a PS2 tituly, který jestli jsi nehrál, tak bys rozhodně měl. Legend of Dragoon, Final Fantasy (7,8,9). Teď se připravuje HD kolekce Final Fantasy X a X-2. Ni No Kuni, Dragon's Dogma. Zařadil jsem ty jRPG, protože si jmenoval Dogmu. Navíc můžeš PS3ku využít jako media server, kterej streamuje filmy z PC.
-
RPG exkluzivka je jeste Demon Souls a par vychodnich RPGček...pro RPG se to asi fakt nevyplatí koupit...Byt tebou tak fakt pockam, nebo hlidam Aukro, obcas tam muzes koupit za 2 litry zachovalou trojku s mensim diskem...
-
-
-
-
Zní to zajímavě. Jen mám dotaz. Je tohle regulérních 10/10 jako třeba u Okami nebo takových 10/10 jako bylo u Hotline Miami? *7*
-
-
Tos' mě pobavil, Horste. Vystihl jsi to naprosto přesně. Doufám, že je to zas jednou skutečných 10/10 jako za velkou a kvalitní hru a ne jako u těch indie nesmyslů. Na rozdíl od těch ostatních "desítek" mě tahle zaujala a rád ji vyzkouším. Jen to srovnání s Avatarem je poněkud znepokojující, nudnější film jsem za poslední léta snad neviděl.
-
Návod na vstřebávání recenzí: přečti si text a vy*er se na nějaký čísla. *3*
-
-
Však čtu; potíž je v tom, že informační hodnota většiny (nejen zdejších) recenzí z posledních let je dosti bídná. Často si pak u hraní říkám, že ti recenzenti snad museli hrát něco úplně jinýho.
Číselný hodnocení z toho důvodu taky neberu příliš vážně. Jen mě tak zajímalo jestli je to jako fakt tak výjímečná hra nebo taková ta výjímečná záležitost pouze pro určitou skupinu lidí. :) -
-
Tak to možná neber recenze vážně nikde, protože Hotline Miami dostávalo vysoká hodnocení skoro na každém herním webu. Co je prosím na informační hodnotě tady na Games.cz špatné? Většina recenzí zde mi dost dobře zprostředkuje představu o dané hře, dokonce i ta krátká na Metro LL. Pokud jde o The Last of Us, tohle je stejně jako HM také vyjímečná záležitost jen pro určitou skupinu lidí - pro ty, co vlastní PS3.
-
-
Řekl bych, že jsou někdy až příiš subjektivní a tvrdohlavě se zaměřující jen na některé aspekty hry. Představu pak mívám dost zkreslenou. Proto taky poslední léta spolíhám spíš na obsáhlejší videorecenze nebo lets playe.
Mimochodem, takhle vysoké hodnocení dostalo HM akorát tady a na asi třech zahraničních webech, jinak všude 8 až 9. Byla to sice v jádru dobrá hra, ale po technický stránce hrůzná, šíleně krátká, s nevyváženou obtížností a finále bylo silně neuspokojivé. Hezky zvrácená záležitost, já si to užil, ale abych tohle jen tak kdekomu doporučoval, to opravdu ne. -
Tak obas tadyjsou proti mainstreamu, takze obavy jsou opravnene. Je lepsi sledovat vice ruznych zdroju. Imho u teto hry je tutovka, ze je kvalitni. To samozrejme neni zarukou, ze se vsem bude libit. Ale to uz si kazdy musi vyhodnotit individualne. Nema smysl se ptat autora, jestli se mi to bude libit.
-
-
oprava: jsou proti => jdou proti
-
-
-
Dalsi blb co nechape, ze pro autora je to hra 10/10 ale pro te be to muze byt -100/10 a obracene.
-
-
Ale chápe, a právě proto se ptá i někoho jiného nežli autora.
-
-
-
-
-
Vyvojarum bych dal 1/10 za to, ze to nejsou schopni udelat pro PC. *2*
-
-
Když si socka tak si zatleskej.
-
jelikož stojí dneska PS3 nová 4,5 tis na které každý PCčkář má, tak je to irelevantní
-
Sony Naughty Dog podporuje už od PS One a nikdy neudělali hru mimo Playstation. Prostě jim ta spolupráce vyhovuje. Buďto si koupit / půjčit PS3, nebo se s tim smířit *3*
-
1/10 dejte sve inteligenci, za to ze neumite pochopit proc hra od Sony neni na PC.
-
Až na to že to nemá s neschopností nic společnýho.
-
-
omg to zas bude jiste linearni hovadina plná quick time eventu s obtiznosti pro decka. ne dekuji
-
-
Vrať se do továrny na čokoládu! *16*
-
prosim te , rac se nevyjadruj kdyz vubec nevis.
-
-
Skutecna kvalita je jinde, ale tady se jede na vlne hype http://www.polygon.com/game/state-of-decay/4956 *2*
-
-
Lol co to je? Pokračování War Z? ne promiň war Z vypadalo líp
-
Ten server sponzoruje Microsoft. :) Nerikam ze to nutne musi byt duvod spatne recenze, nicmene obrazek si kazdy udela sam.
-
tak spomedzi 30 recenzii vyberieš jedinú čo sa odlišuje a prezentuješ ju ako jedinú pravdivú.... musíš to mať nejaké pomýlené..... vačšina ludí je z hry nadšená..... spomedzi opakujúcich sa tuctových fps, a iných krávovín je takáto hra príjemné osvieženie a verím že maximálne hodnotenie si zaslúži..... už aj vačšie tuctovky dostali desiatku a nikto sa nad tým nepozastavoval
-
-
Co to meles? Spad jsi v salasi na hlavicku? *1* To je recenze na OPEN WORLD zombie hru State of decoy. Kvalitativne lepsi nez tunel TLOU s hloupou AI. *7*
-
-
Za a) je to State of Decay a za b) by neškodilo zamyslet se nad prostým faktem - dobře zvládnutý tunel nabízí mnohem záživnější a ucelenější příběh, než open world hra.
-
čo? Ved ty by si salaš nespoznal ani keby stojíš pred ním..... tak jak môžeš nejakým spôsobom racionálne zhodnotiť hru okolo ktorej si ani neprešiel..... očividne tu padol na hlavu niekto iný a od vtedy má hlúpu AI
-
Tak vidis, mate na Xboxu State of Decay a bude to i na pc, nemate co zavidet a je to *2*
-
-
-
Závist.... A 7. :D
-
-
Super recenze vazne jsem se pobavil, na hru se nehorazne tesim a nemuzu se dockat 14.
-
Půjde tahle herní pecka pustit na PS4?
-
Jako vlastnik Xboxu360 ted (tise zavidim) , urcite ocekavana hra a i na ign ma 10%, na druhou stranu mi Xboxaci zas mame Serii Gow, Forza tunu nebo spis hektary Xblacek k tomu ruzne dlc co zas nemaji prave PS3kari , pravda no MGS,killzone atp to ne a Uncharted.
Ano netvrdim ze bych si rad byt jen nachvily Last of us nezkusil, (tusil jsem ze to bude pecka no ze takova asi ne no) (mimoto nesmim zapomenout na slavne Halo btw.) Nuze mi nezbyva nez jen koukat na screeny a slintat *2* - delam si legraci ... PS3 mne ale nejak nenadchla , ja radsi zustanu verny Xboxu. *15* Fakt je ze bych to tady na te me bile krabicce mnel taky, zrovna tuhle hru no ale zit bez ni dokazu, (PS2 mam treba jiz od roku 2002 ale proste PS3 pro mne a nadchazejici PS4 uz takova revoluce/evoluce nebyla - xbox byl preci jenom o necem jinem. A zacal byt memu srdci postupne mnohem blizsi i nez pc - na kterem "parim" jen obcas " a neco. Mozna proto ze se da rici ze jsem byl vzdycky spise konzolista nez Pc hrac a nestydim se zato. ( ten kdo si mysli ze tim ze tu bude brecet ve vetsine hate wars Konzole vs pc to tak byva - jen zbytecne bude poburovat jine neni lepsi
naucit se mit rad, nebo aspon nedavat svuj hnev vuci tak najevo, bylo by na svete prece jenom krasneji ne ;-) . -
-
Netajim se ze Xbox nemam rad, ale tvrdit ze Xko a PS3 maj vyrovnany exkluzivky to uz je ciste zaslepenost...
-
-
Koho to k*rva zajímá? Vážně... Jsou to jen hry. Hrajte každý to co ho baví a nehoňte si pindíky tím, že dávate najevo jak vaše konzole má víc exkluzivních titulů. Xbox má pro mě třeba zas lepší ovladač, předtím jsem vlastnil PS1 i PS2 a ovladače se mi pořád rozbíjely (promačkávaly se mi tlačítka a někdy přestaly fungovat úplně), už jsem byl z toho tak na větvi, že jsem přešel ke konkurenci a kvůli pár her navíc bych neměnil, zvlášť když jsem toho názoru, že je důležitější kvalita nad kvantitou. Krom toho HW PS3 je taky fail, když papírově je výkonější, ale přitom spousta her viditelně vypadá líp na Xboxu.
-
-
Nevim jak k PS2 ale gamepad k PS3 je nerozbitnej...naprosto vazne rikam ze je nerozbitnej, zbytek hnoje co jsi napsal nekomentuju
-
-
Pani, tak tu mame co docineni s panem haterem, mimoto jestli se reagoval na mne. ( zrejmne i jo ) dobre, nerozbitnej no nevim no a pri testech rozbitnosti (yt) vydrzel xbox o poznani mnohem dele nez uminovanej PS3, pokud ti de o to kydat spinu na xbox prosim ale tohli si zadnej xboxak libit nenecha... ani to ze bude tu nekdo vychvalovat druhou konzoli neni to fer... pokud ta reakce nebyla na mne zbytek si treba necti ale za xboxem si stat budu neni to dokonale, spinit ho ale nikdo nebude.
-
-
Na Xku hrajou jenom de*ilove co nikdy nepochopi ze PS bylo, je a vzdycky bude lepsi nez Xbox. *3* klidne me vyhejtujte me je to jedno za timhle nazorem si budu stat porad *4*
-
Nechci se do toho plest, ale kde beres to kydani spiny na xbox? Vzdyt o nem nerekl ani pul slova. Akorat ocistuje ps3 od spiny, kterou na nej nakydali jini. Osobne jsem s dualshockem 3 take velmi spokojeny.
-
-
-
Gamepad na prvni pohled pusobi zvlastne staci, vsak par ohmatani pri hre a padne do ruky a vlastne pak vyjde z toho nej gamepad vubec.
-
-
-
na to se da jenom http://9gag.com/gag/anYeGVE :) mam xbox 360 i ps3 a vic nadsenej jsem z ps3
-
-
Celkove co jsem cetl PS3 neni moc extra na neexkluzivni hry ale ano PS3/Xbox360 ano mit obe mozna i jo. PS3 oproti PS2 ale uz takovej pokrok nebyl co si budeme povidat, kvalita prece jenom nekdy vyda za kvantitu nechci tu vwest dohady, samozrejmne obe konzole maji sve prednosti jen mne se celkove PS3 nelibi ze bych ho tak moc musel mit ( jasne taky financni stranka byla a prestoze ze jsem "zacal" na PS2 no kdyz nepocitam 97-98 Game boy color... proste no Xbox mam od 2008 a PS3 mne na tolik nepresvedcil abych ho i mnel no.
Hry stoji pakatel uz starsi lze mit do par stovek , jde tady o prostredi prave to uzivatelske a jine problemy no. Spise odrazuji . Warez mnel take problem se spustenim .
-
-