Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unčartet 3 taky dostaval desitki a ja ka to byla nezazivna gra. Tady to bude to bude zrejmne stejne.
    • jak tenhle plevel vubec muzes napsat... Nerikam ze pisu dokonale , ba naopak, ale tohle se fakt neda cist...
    • tva cestina je tez dost nezazivna
  • Někde jsem slyšel, že to má vyjít i na ps4, nevíte co je na tom pravdy ? je tomu tak ? Říkám si, na co kupovat dosluhující ps3, když můžu mít rovnou ps4 a hrát tuto gamesu případně na ní
    • Miserius
      Určitě nebude, Naughty Dog to ted na nejakym Q&A seminari rekl
  • Nemám PS3 a teď už ho kupovat nebudu. Zahraju na youtube. *1*
    • Vzhledem k tomu, že ta hra má hodně filmový kvality, tak to bude úplně stačit.
  • Pokazde co tu hra dostane 10, tak pro me je to vzdy blbost jak prase. Nemuzu si pomoct, ale je to tak.
    • Jen pro zajimavost, co bys desitkou ohídnotil ty?
      • Třeba nové metro
        • Ronox
          Metro nebylo špatný, ale nechytlo mě to takovým způsobem jako The Last of Us. Tohle mě přikovalo k ovladači a jen spánek mě odradil v dohrání v jednom kuse. Kamarád, kterému jsem to zapůjčil to, ale dohrál v kuse s rudýma očima :) Tohle je docela vzácný a posledně se mi to stalo u Bioshocku: Infinite a pak až starší tituly: Dead Space 1, Alan Wake, Dishonored, Max Payne 3 a hrozně nedoceněný Spec Ops: The Line.
          • Last of Us me uchvatilo hned prvnim trailerem, citil jsem, ze se rodi neco velkeho, ale jeste jsem to nehral, takze zatim nehodnotim. Nicmene musim zminit Uncharted 2, ten uplne zmenil me smysleni o linearnich koridorovych hrach, pred tim jsem je nemusel, nelibil se mi Doom 3 ani Half Life a vyhybal jsem se jim. Uncharted 2 jsem zkusil pro jeho povest a uchvatil me, ukazal mi, v cem muze spocivat kouzlo tohoto zanru, i kdyz jen malo kdo ho dokaze kvalitne uchopit. A Metro me nijak zvlast nezaujalo, ani jsem ho nedohral, nemelo tu silu me jako nefandu koridorovek k sobe pripoutat. Predpokladam, ze Last of Us to dokaze.
        • To jsem jeste nevidel, nemuzu posoudit. Neco starsiho? Prvni metro ale byl pro me slabsi kus.
    • To je desítka na Playstation, to nemá žádnou hodnotu. Třetiřadá konzole... *4*
      • God-of-War
        O tom si muzes nechat leda zdat, chlapce;). Bez brecet do postele a nezavid;)
  • Já jsem rád, že to je ps3 ekluzivka. Takhle to aspon ocení pár milionů lidí koupí a podpoří Naughty dogs. Na pcčku by se to dalo vplén pirátský špíně akorát. *14*
    • Keyz
      Kdyby to bylo i na Xbox apod. tak by to mohlo podpořit více lidí *3*

Btw na konzole se také pirátí.
      • Daniell605
        Alespoň se my pskaři můžeme opět zlověstně pousmát nad majiteli shitboxů *16*
        • Tilwaen
          A nám PCčkařům, kteří by třeba zrovna toto neupirátili, zbydou akorát tak oči pro pláč *4*
          • Miserius
            Půjčit PSko, nebo jít na 2 dny ke známému a zahrát, určitě někoho znáš ne? Nebo uplně nouzovka, koupit na Aukru PSko + exkluzivky ktery si chces zahrat, zahrat a za mesic,dva prodat...neprodelas moc :)
            • Tilwaen
              Sice znám, ale jsou dost daleko, tudy cesta nepovede *4*

Asi to vidím na nějaké to Aukro či podobný bazar, jak říkáš, už delší dobu mě na PS3 láká více věcí.
  • Bezchybna hra, ale autori musi vysvetlovat, proz zombici nevidi hlavni hrdinku, trochi divny ne? :) http://t.co/bS9EMotHrk *1*
    • Ne ze by mi to nejak vadilo, ale za co ty minuska? To jsou fanousci teto hry na tom psychicky tak zle, ze je i jednoducha otazka a link rozhodi? *15* *15* *15*
      • Miserius
        Me se tady na tom nelibi, ze spousta lidi nedokaze prekousnout ze to je PS3 only a tak se snazi vsem ostatnim vnutit ze hra co ma 96 na Meta z 60 recenzi spatna hra...
        • Jsi na Konzolista.cz ? rád bych si tě dal někde do oblíbených :) tady netuším zda to jde :).
          • Miserius
            Já jsem na Konzolistovi tak 1 za měsíc *15* Čtu akorát Games a par zahranicních... Posledni dobou jsem zjistil ze Twitter je lepsi studna informaci nez vetsina webu, staci sledovat nektere vyvojare,zurnalisty,studia a ono už se to tam pak navzajem retweetuje ze clovek o nic neprijde :)
            • Jo twitter je super jsem tam taky nějak čas.
        • Ja to vidim spis opacne, hre fandim, ale to neznamena, ze kdo tady nekrici o hre desetileti je spatnej a nepritel, kteryho je potreba nejak shazovat a uminuskovat. Takhle se chovaj tupy ovce a fanboys.
          • Miserius
            Nemyslim si ze tu nekdo minuskoval cloveka co psal ze to neni hra desetileti *15* Spis lidi co tu psali ze to je prumerna koridorovka prehypovana *15*
            • Miserius
              Ja ale mluvim za sebe, ne za ostatni
            • Mam nahore -6, takze na tebe to tvoje vlastni "nemyslim" fakt sedi.
    • ucho
      tak když se jich na to někdo zeptá, třeba někdo, kdo moc nevidí do vývoje hry a jen tím ukazuje, že hrám vlastně nerozumí, tak mu samozřejmě odpoví. pro tebe to jistě taky bylo poučné...
    • Proč když se někomu hra nelíbí furt musí hledat něco čím hru více a více shazovat,kyž se nelíbí nelíbí. :)
      • Proc nekdo tvrdi ze je to dobra hra, i kdyz je to subjektivni nazor?
        • Každej bere vše podle sebe ale prostě se mi nelíbí když se to někomu nelíbí a pořád na to musí házet špínu.
        • ucho
          protože někdo se na to dokáže podívat z širší perspektivy a vzít to objektivně. to neznamená, že dobrá hra se líbí všem. občas je fajn umět si přiznat, že i hra, která mě nebaví a která se mi nelíbí, může být dobrá... to hodnocení je velmi ošemetné, ale inteligentní lidé to chápou.
          • Ja ted nerikam co je a neni, ptam se odkud jde ta objektivita. Nebo spis ta duvera v to ze je to objektivni.
            Ono totiz ta druha pulka tvoji odpovedi s tim jde ruku v ruce a potvrzuje to. Hlavne posledni veta. *3*
    • no musia to vysvetlovať lebo vela ludí takýmto jednoduchým veciam nechápe....
  • K čemu PS3, když to můžu shlednout na joutupku ?
    • K cemu xbox, pc, nintendo, kdyz to muzu shlednout na YT *7*
      • no nevím jak ty, ale já na YT většinou koukám z pc.
        • Ja na tabletu, je z nej tedy nejlepsi herni platforma? :-) Jinak co je to za upadek a "hrace", ze povazuje koukani na youtube za adekvatni nahradu? To je jako kdyz mladi poslouchaji hudbu pres reprak z mobilu, to je tak straslivy upadek vkusu, ze uz pak opravdu na kvalite hudby nezalezi. A koukam ze tento trend uz se zene i do her.
          • Můžeš mi prosím vystvětlit proč sem taháš otázku ohledně nejlepší herní platformy?
        • No ale tady nejde o to zda koukas na yt z tv, mobilu nebo pres okno k sousedovi, ale ze je to hra a pokud ji nehrajes tak ztraci vyznam tvorit hry.
  • ad recenzia: renenzentovi sa paci Avatar, a evidentne aj tato hra.
    otazka:ked som avatara pozeral na 3x(wow efekt trval len 5 min :) - lebo to bola pre mna otrasna nuda, hrozi mi to aj pri tejto hre? :)
    • Já jsem se v týhle hře teda nenudil ani chvilku ale to je jen na tobě jestli půjdeš stealth tak se možná budeš chvilkama nudit ale jako Rambo se asi nudit nebudeš. Tohle jsou moje pocity *4*
  • Hodně přeceňovaná hra, asi tak jako Gayrim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit