Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Neprodává tu někdo nahodou PS3? Myslim vazne a kdyz ne, tak holt novou...
    • Možná bych s koupí ještě posečkal, než opadne prvvní hype kolem této hry. Přeci jen vyrobci potřebují prodat a tak se jako vždy "ČINÍ"
      Naštěstí né všichni recenzenti se nechali strhnout a píši o této "desítkové" hře přeci jen s více chladnou hlavou: http://www.zing.cz/recenze/1014/the-last-of-us-postapokalypticke-dej-vu
      • Odulin
        Mně nejde jen o Last of Us. Před Xkem jsem měl PS2, takže bych si rád dal i nový God of Wary, Heavy Rain, Heavnly Sword, Metala novýho, Uncharted...na co ja vlastně ještě čekám. :)
      • jenze ta recneze neni vubec dobra, jestli si ji precetl tak zjistis ze tam autor vypiplal totalni chujoviny a pak tomu dal 8- no nevim tahle hra urcite neni dokonala ,ale tu recenzi bych vazne fakt nebral, protoze a.i. Na kterou autor hlavne nadava neni vubec spatna , musi se brat taky v uvahu ze ps3 je starej fotr... Tam uz asi nevykouzli prvotridni umelou inteligenci, ale je to jeho nazor , mensi krityka nikdy neuskodi
        • Daniell605
          U toho jsem se pozastavil i v této recenzi, říct o ps3 že je to "starej fotr" mi přijde nevhodné. Ano už tu pár let s námi je ale starý fotr je řekněme ps2, ps3 by se dala ždímat ještě roky, vůbec bych se nezlobil kdyby nové konzole přišli klidně až za 2-3 roky, se "starym fotrem" bysme si tu vystačili ještě dlouhá léta s dalšími skvělými tituly..
          • souhlasim ,myslel jsem to v dobrem slova smyslu, ps3 je ma oblibena platforma...
      • fakt sa mi ta recenzia zdala "objektivnejsia" ako tato tu. recenzia na tiscali neopisuje ziadne negativa, len recenzent opisuje svoje pocity. o hre ako takej (ako v nej veci funguju, nie dej) je v recenzii mozno 50 znakov *7*

ale vytvarat hype sa jej dari na jednotku
      • Miserius
        Polygon tomu dal 7.5 spi ten tu postujte, kdyz chcete ukazat nizky score, 8.5 je proad vysoky *3*
      • Robotron3
        Tak to mi uplně stačilo, když jsem si přečetl verdikt, "klišoidní" příběh a je mi jasný, že to je recenze od profíka :)
  • Tak vcera jsem dohral. Na stredni obtiznost mi to zabralo 17 hodin, smejdil jsem vsude a na nedostatek naboju jsem netrpel. Hra ma naprosto uzasnou atmosferu a vtahne vas do sveho fantastickeho sveta. Nejsilnejsi zazitek ze hry byl pro me pribeh Ishe ze stok vypraveny dopisama. Pro me nejlepsi hra za posledni dobu, mozna nejlepsi hra vubec.
    • Mato1987
      hah mne to trvalo niečo cez 21 hodín a tom sa tiež snažil hľadať nejaké tie súčiastky a rôzne iné dobrôtky v každej skulinke :)
      je to fakt najlepšia hra tejto konzolovej generácie, prekonať ju môže už len GTA V :) ale gta v je zase iná šálka kávy
  • ta mala dievcina ma hrozne krasne smutne oci...hned by som si ju zobral domov a dal jej najest...kazdopadne hra vyzera perfektne skoda ze si ju nezahram jedine ze by po vydani ps4 sla cena ps3 fakt drasticky dole
    • Uz ted stoji 3950 Kc nova, bazarovou koupis jeste levneji, kam bys ji chtel drasticky zlevnovat? Pokud koupis, zahrajes a prodas, tak te to na moc neprijde.
      • z bazaru kupovat nebudem....ale berem spat lebo som pozeral len tu 500gb verziu za 279ecok ta 12gb verzia stoji len 160 ecok a to je uz fakt dobra cena takze vyzera to tak ze si last of us,uncharted,journey atd predsalen zahram heh
  • Zase o důvod víc si pořídit PS3 :) ..až vyjde PS4, tak už by mohl bejt skoro zadarmo *1*
  • Vyměním svuj xbox 360 za PS3 !!! díky ps3 exkluzititkám zacínam zavidet majitelum PS3, težce mi na xbox chybi exkluzivitky typu last of us, uncharted atd.....nebo sem na xbox neco prehlidl? Halo ani Gears of war me moc nebere, ikdyz jim neupiram jejich kvalitu a Forza se da velice jednoduse nahradit ne-li vylepsit serii Gran Turismo. Jen kdyby sony vylepsilo ten ovladac.
    • Gamepad ma ps3 dobry.
    • Veskoslav
      http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games

Ono jich není málo.
      • Malleth
        Ale většinou za moc nestojej
      • oktavius66
        No já myslel z těch nejznámějších...
      • Nejde o pocet, ale kvalitu. Kvalitu kvantitou nenahradis.

Kdo veril Microsoftu, ma ted proste problem. My zkuseni, co uz jsme se s nim nekolikrat spalili a zjistili, ze sice ma silny tah na branku, ale ne vydrz, se jeho produktum vyhybame.
        • Veskoslav
          Ty a zkušený? Nenech se vysmát Jejdásku, tvé "zkušenosti" tady všichni známe:-D
          • Jenom slabosi se schovavaji za my a ty jsi nouma, ty to posoudit nedokazes. :-)
    • oktavius66
      na XBOXU 360 nic jiného exkluzivního nenajdeš. Exkluzivní hry pro XBOX 360 jsou pouze: Gears of War, HALO, Forza. PlayStation má toho opravdu více. Nevyměnil bych svého PS3 miláčka za jinou konzoli *15* ...
      • Miserius
        Ja bych jeste bral Xko kuli State of Decay ted novymu a Zaklinaci 2 (notas mi ho neutahne) jinak je to spis prehravac filmu, kterej tu nepodporujou
  • oktavius66
    ÓÓÓÓÓóóóó já to do 14.6 NEVYDRŽÍM *1* !!! Pokud bude chtít někdo na Multiplayer, můj Nick je k mání:

shotgunerman64

NAUGHTY DOG je studio, které si zaslouží metál ! Po velice úspěšné sérii Uncharted tu
    je další jménem The Last of Us.

XBOX GO HOME ! PS FOREVER !
  • Hra vypadá skvěle, ale v recenzi jsem se jen dozvěděl jak je vše úžasné a dokonalé. Co pane recenzent? Nevím nic víc než to co se dalo přečíst v krátkých novinkách či vidět něco v demo videích.
  • Má to české titulky?
    • tobe titulky nepomuzou na vas je to moc slozite.
    • Miserius
      Jo
      • díky
  • Robotron3
    Hurá, tohle studio si ty desítky zaslouží. Už teď se těšim, s čím pak přijdou dalším :)
    • Studio? A ja myslel, ze se hodnoti hra a ze by melo jit o hru, ne o studio.
  • Překvapilo mě, že nebyl v recenzi zmíněn jediný zápor. A to, že se bude často umírat jako zápor neberu, aspoň to bude nějaká výzva, na rozdíl od her, který jdou dohrát s prstem v nose.

Ohledně toho "multiplayer gangu" tady na games... Hru budu mít 18., dávám si tak dva dny na projetí singlu, den na obeznámení se s MP a pak budu free na zápasy, stačí napsat na PS. Konkrétně mluvím k vám - Miserius, Godofwar, Oktavius, Drakersss a FragmenT.
    • Miserius
      Já vím určitě ještě o Ronoxovi (tomu zatim mužem jen tiše závidět ze uz dohrál :D ) Ja bych hru měl dostat 14. takze bych projel hned singl, ale pak mam 3 zkousky, takze na hrani budu dostupnej od cervence, zato ale do konce cervence skoro kazdy den (podvecery-vecery urcite)- koupil jsem si na to i pekny sluchatka s mikrakem, kdyby bylo potreba. Je nás uz docela dost, takze nekde udelame nejakou skupinu a verim ze kdyz nekdo bude chtit vecer zahrat, dalsi 3 lidi se vzdy najdou :)
      • frag.ment
        Az založíš nějakou skupinu, tak písni, já už se v těch nickech začínám ztrácet, tak bych to pak do PSN zadal jedním šmahem :-) Jaké sluchátka sis pořídil? Taky bych koupil, ale něco za rozumnej peníz a aby to nebyl šunt..
    • Ronox
      a Ronoxcz tuším to tam mám ;)
    • holec89
      me si taky muzete pridat psn: Holecz89
    • Ahoj rád si tě přidám ale nějak jsem nepostřehl tvoje Psn. :)
      • Já už si tě přidal, stačí to jen na PS potvrdit.

EDIT: Ok, tak už sis mě přidal, na PS jsem jako departed.
        • Ok potvrzeno :)
    • God-of-War
      Jasan:). Taky budu tak dva dny drtit single a pak se vrnu na multak..

Best Game EVER. Moje: terminator00777

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší