Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    výsledek je čtyři pětiny.
  • ucho
    uvědomuješ si, že je nesmysl chtít, aby někdo vyvrátil tvé "názory"? tvé názory jsou tvé názory a na hru, kterou jsi hrál, se logicky nezmění a není na nich co k vyvracení... na to je krátká i logika ;)
  • Nevím proč ti cena kolem tisícovky připadá jako plná, když všechny hra na PS4 stojí víc jak patnáct set.
    Navíc obsahuje DLC Left Behind s cenovkou kolem čtyř stovek.
  • Veskoslav
    V čem je ta hra až tak vyjímečná? Hrál, dohrál a přesto že je to skvělá hra, tak nikterak nevyniká. Naopak spousta herních mechanismů až po AI nepřátel je strašná.
  • MickeyMutant
    Všechny výtky v diskuzi ad hominem. Sakra, napište už někdo něco validního proti textu.
  • Veskoslav
    No defacto byla, vyšla na staré konzole a tam byla špička. Ale ty mechanismy, co jsou v té hře, tak taky nic extra. Minulý měsíc jsem to dohrál a pěknou 8/10 bych tomu dal hned. Ale že by to bylo něco, co by mě šíleně nadchlo? Asi ne:) Navíc, abych pravdu řekl, tak bych čekal za tu cenu podstatně více než pár hezkých grafických udělátek, co mají za měsíc hotové.
  • jnsCZ
    Jasně že bude nablito, s tím jsem počítal. Ale většinou se bude nadávat na to, že jsem měl vůbec drzost kritizovat a pak tu bude obecný nesouhlas s číslem u recenze (jak to většinou bývá). Těším se, až mi někdo moje názory z recenze vyvrátí logickými argumenty a bez zlostného mlácení pěstičkama :)
  • doporucuju precist si tuto Olejnikovu recenzi. Je to recenze na hru, ne na kvality remasteru. Je vsak pravda, ze TLoU neni hrou nove generace. V takovem pripade je hodnoceni v poradku, nybrz se predpoklada, ze next-gen neprinese jen graficka vylepseni, ale i hratelnostni novinky (aneb pryc z mantinelu).
  • wenceslaus
    Snad z pohledu člověka, který tu hru hrál. Takhle to ale vypadá, že původní hra byla lepší...
  • Vzdy se najde nekdo, kdo na sebe chce upoutat pozornost a nesmyslne kritizovat vseobecne uznavane dilo, takovou pozornost upouta, tato diskuze je toho dukazem.Neni to prvne a neni to ani naposled, TLOU je vyjimecny pocin a presto, ze i u teto hry se nejaka ta chyba najde, ( u ktere hry ne ze) tak jde o jasne desitkovou hru, navic tato verze ma krome lepsi grafiky i vsechna DLC a to za dobrou cenu.Vrele doporucuji vsem, je to nadherny zazitek.
  • Veskoslav
    Tak původní hra má hodnocení 10/10, ale nevidím důvod, proč by i zde mělo být nejvyšší hodnocení? Přineslo to něco extra oproti původní hře, aby to ospravedlňovalo plnou cenu za remaster? Takové Metro vyjde za chvíli a jeho cena bude zcela někde jinde než je to v případě této hry. A pro připomínku Metro LL zde dostalo 7/10 a jedna z nejhorších recenzí, co se zde vyskytuje.

P.S: A viděl jsem grafické porovnání nové a "staré" verze a to, co předvedli i LoU R je slabý odvar.
  • frantisek_nejezchleba
    TLoU je hrou absolutní. Není nic absurdního na hodnocení 10/10, pokud na webu hra jako je Assassins Creed vyhraje cenu o nejlepší hru roku. Pozor: nenapadám tím vkus. Jen to, že redakce hodnotí sama v jistých mantinelech doby.
  • nekromant33
    mě zase přijde absurdní brát hodnocení typu 8/10 jako chůzi proti proudu, ale budiž
  • frantisek_nejezchleba
    je paradoxní, že v době, kdy se AAA hry stále opírají o mechanismy starší deseti let, má člověk drzost kritizovat absolutního krále těchto „cizopasníků“. TLoU je absolutní hrou předešlé generace. Nic lepšího v daných mantinelech nevzniklo a nevznikne. 8/10 je sice objektivní hodnocení a výtky pana Olejníka jsou logické a nelze s nimi nesouhlasit, avšak v kontextu hodnocení her stejné generace jsou tyto výtky nesmyslně přísné. Navíc (a to pro mě osobně TLoU staví do žebříčku mých nejoblíbenějších her): příběh hry má výbornou tečku; nevšední a obohacující, nevídanou i ve filmech a knihách.
  • Skore na Metacritics po vice nez padesati recenzich je 95, to je teda docela velky hukot a moc se me tady ta recenze nezda, kazdopadne zitra me hra prijde, tak jsem zvedav.
  • Psychotic
    Jistě že ne. To, že ženě nepřijde sexy on, ještě žádnému chlapovi v bezmocném slintání nezabránilo.
  • last of ass aka citove vydieranie aka poserem sa z toho
  • je to lesba, to ti k "sexi" nevadi? *4*
  • Recenzent nemuze za to, ze do diskuzi pisou d*menti *1*
  • Psychotic
    Proto říkám, že na důvodech nezáleží. Na jednom systému si hru zahraju, na druhém ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit