-
Trapaas *1*
-
Tanbou=wallet warrior
-
Nevím, jestli jen smutnej pokus o trolling nebo jsi vážně tak tupej a srovnáváš nesrovnatelné.
-
x: ano, lidé dělají hloupé věci, je jedno, že se někomu před chvílí něco stalo.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/263480/hororova-smrt-v-zapachajicim-septiku-zemrelo-v-nem-7-lidi.html -
Přesně tak a ještě si okamžitě naklikává.
-
Prudislave můžeš mi poslat PS nick, přidám si tě. Bych totiž nevěřil, že takový pc warezák má konzoli..
-
Původní hra má na M.T hodnocení 9.1 a to přesně od 6000 lidí. Rekord pánové...
-
LoL>DotA>The Last Of Us...
-
AI je daleko lepší než ve Wolfovi a to nikomu nevadilo navíc v FPS, kde je A.I životně důležíte a tady, kde hrají prim zombie se řeši A.I. To je prostě Games.cz a zdejší elita..
-
Ucho, dává mi to naprostou logiku, protože je to tvůj dojem a ten se blbě zpochybňuje.
Nicméně to odstřelování tupě nabíhajících lidí se dá zpochybnit psychologicko-psychiatrickými testy a podobnými studii.
Myslím, ale, že oba rozumíme pointě. -
Tanbou=Veskoslav
-
*1* Z toho kříčí: Nikdy jsem to nehrál ale viděl jsem to párkárt na youtube a pska nemam, takže na to budu nadávat. Ale tak příště si o ty hre neco zjisti, takle kazdej vi ze meles kraviny, kdyz vylozene lžeš
-
Pokud chcete hru, která bravůrně spojující příběh s akční hrou, jsou v ní hádanky, post-apo svět a skvělé postavy, šáhněte po HL 2 ! :D
-
českou lokalizaci to má
-
Boha jeho,taková naskriptovaná hovadina,plná trapných filmečků,který tu hru kouskují a jen zbytečně natahují..tu a tam nějaká ta rádoby lekačka dobrá tak leda pro předškolní děti.Všichni básní o skvělém příběhu a parádní atmosféře,nicméně scénář ke hře zabral autorovi tak max půl hodinky,protože větší trapárnu a klišé lze snad vidět jen ve filmech vysílaných na tv nova či barandově a atmosféra je sotva průměrná.Co se týče technického zpracování..je to klasický konzolový průjem,tisíckrát již viděný,tisíckrát provařený.Suma sumárum jedná se o další klasickou koridorovku opepřenou o pár filmových scén,s hloupoučkým příběhem a ještě hloupější zápletkou, s hodně podprůměrným tech. zpracováním..když k tomu připočtu tu směšně nadsazenou cenu,bez české lokalizace vychází mi sotva průměrná známka..hra těží jen ze svého jména a velké reklamy a je to jenom další ždímačka na peníze..
-
Stejne je to zajimavy. Vyjde znova hra, jen s vylepsenou grafikou a pisou se tu na to druhy recenze (Tomb Raider, ted The Last of Us). A pak vyjde hra jako Deus Ex: Human Revolution - The Director's Cut, kde je nejen vylepsena grafika, ale i AI, souboje s bossy, zakomponovane DLC atd a recenze nikde, ze by proto, ze se to neprodavalo znovu za plnou cenu...?
-
kdyby aspoň bylo co závidět ;-) AI solidně ničí atmosféru a uvěřitelnost příběhu a v první třetině jsem se fakt ntil pokračovat
-
x: ok, tak já na tu absurdní scénu se snajperkou řeknu, že není nic špatného na tom, když příběh obsahuje i absurdní věci, život může člověku hodit do cesty všechno možné (ano, lidé jsou tupí). a co se týče herní stránky, může jít o příjemné zpestření. dává ti to logiku? někomu třeba ano, ale pochybuju, že recenzent na základě toho změní svůj názor, protože jde právě o ten názor a to, jak to vnímá... ve finále to končí tím, že proti sobě postavíš dva různé názory a samozřejmě bude každý zastávat ten svůj. to je normální...
-
Toto je typicka konzolova interaktivni koridorovka. Celkem se divim, ze je ta hra tak uspesna. Ale proti gustu... *3*
-
Naopak, každý rozumný člověk názor poupraví, pokud uzná, že logická nebo faktická stránka jeho názoru pokulhává, ucho.