Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele já to hral a pod tohle se můžu podepsat....hlavne s tím scenarem má do puntíku pravdu, to psalo snad dite.
  • Musí být nej hra pro každého pokud ne tak s tím dotyčným je něco hodně v nepořádku. Např že ji asi ani nikdy nehrál no. Takže Fairy tales have been spoken...
  • Keby to slo ukradnut z warezu je to najlepsia na PC pod slnkom...takto to musi AAA hra s hollywoodskym scenarom a Top rozpoctom prenechat miesto nudnej generickej indie srajde zaseknutej v 80tich rokoch...
  • MrSanta
    Tak to se moc nepovedlo *1*
  • Proč si vymýšlíš takové trapné pohádky? Myslíš, že ti to tady věříme? Ta hra pro každého nemusí být to nejlepší hrou na světě, ale blbost? WTF aspoň jedno projetí si užije naprosto každý...
  • ta u kamoše byla rozbalená má došla za dva dny
  • Jak mohla být nerozbalena, když ji hrál a říkal, že je to blbost. Tyhle nesmyslné pohádky vykládej tak Veskoslavovi...
  • MrSanta
    Pravdu díš. Nějak se mi zaryly do paměti ty první komenty ohledně osmičky.
    Zatím se spíš než to číslo řeší recenze, která hru jako takovou doporučuje, ale pro některé zjevně ne dostatečně. I to je ale velký posun.
  • Jsi jen nezkuseny hrac *15*
  • Ty jsi blbec co nepozná dobrou hru... (bez urážky).
  • Kamoš ji dostal k ps3 a já k ročnímu ps+ ještě než došla poštou tak už kamoš hrál a zavolal stav se mrknout to je blbost a já ok dojdu a nevěřím----tak to skončilo tak že jsem mu dal za pravdu a dva dny na to prodal nerozbalenou za super cenu)) a to jsem fanoušek sony od ps one ale prostě každému nesedne to co skoro všem na konzolovém webu je člověk hned za ignoranta co nepozná dobrou hru *12* já názor recenzenta beru pokud by to byla má top hra tak chápu že to není názor každého a já ho nebudu vnucovat ostatním každý at zahraje a pak hodnotí *2*
  • Co to je za debilní otázku gumáku? Přece nebudu kritizovat hru, kterou jsem nehrál, nejsem přece pc-gumák
  • Ty si musis kazdou hru zahrat, abys poznal, jestli te bude/nebude bavit?
  • PC gumáci v akci.. bože zkouknou videa na youtube a jdou kritizovat. Smutný život pc- gumáků v akci. Hlavně, že mají nejvíce klišoidní RPG v historii a to Divinity. Gratuluji..
  • ucho
    asi jsi tu diskuzi nečetl, ale většina lidí tu to číslo neřeší... :)
  • MrSanta
    A opět bitka o to všemocné čísílko. Jak neočekávané *1*
  • Jako ostatni superdupr exkluzivity na playstation - zmackni X a hra ten zbytek uz udela za tebe...
  • AI byla ve wolfovi kritizovana dost, ty pohádko *7*
  • muze mi nekdo rict o co v teto hre jde? ma predstava je, ze je to neco jako film a sem tam je potreba zmacknout nejake tlacitko coz asi bude hodne daleko od pravdy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit