Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Rad bych podotknul, pro mistni myslitele, rikat každemu, kdo dela neco jinak než vy ovce dělá ovce právě z vás *2*
    Last of Us je nejlepší hra za poslední roky, pro mě vůbec asi nejlepší. Kdo tvrdí že to je interaktivní film očividně neni uplně zdravej, tak se snažme nebýt příliš oškliví *3*
    Pokud se někomu nelíbí že je to jen předělávka na novou generaci konzolí a chtěj plnou cenu, nikdo vas nenuti si to koupit pokud to už jednou máte. Pokud to ještě nemáte tak můžete být radi ze vam takovy skvost nekdo predelal na PS4. Ostatni si hrajte to LoLko, Half Life 2 nebo co to tu vse k tomu prirovnavate... To jsou takový vykřiky do tmy, ale co máte dělat že, hrát nemužete, nemáte co *1*

Pokud si někdo myslí že to je vše podplacený, na Meta to má 95% z 98 recenzí a 9.1 od 6077 uzivatelu... Samozřejmě tady pár anonymů Meta neuznává a maj zarucenej argument proc to nehraje roli, ale to nikoho nezajímá *3*

Je to škoda, že jsou hráči takle hloupý stvoření, nejen místní banda anonymu, ale všude po internetu. Myslíte, že si fandové filmů zaroven nadavaj na filmy?
  • Miserius
    *1* To je zase názor. Ta hra je lepší ve svojim žánru než cokoliv co na pc kdy vyšlo, jestli neplatit za to, tak proč vůbec hrát? Když to na PS3 mas tak to na ps4 nekoupis, pokud to nemas tak koupis.. Doufám že to chápeš
  • Miserius
    To ví 95% lidi co tu hru hralo. Někomu se to mohlo nelíbit, to neřikám. Ale zbytek lidí to nehrálo a tak na to nadavaj uz jen z principu... Fakt hloupoučký...
  • vonTossis
    Hru jsem nehrál, ani jednu konzoli nevlastním, takže hodnotit nebudu. Nechápu však ten povyk ohledně samotného hodnocení. Co je zvláštního na tom, že někdo z něčeho není odvařený? Já osobně bych dal třeba za 10 novému BioShocku, ale pokud se to někomu nelíbí a dá tomu za osm, tak kvůli tomu vážně nebudu plkat v diskuzi. Ale to je prostě asi rys fanboyství. A tím neříkám, že to není úžasná hra. Jen nemusí být pro všechny.

EDIT: Během první minuty -5. Asi jsem se někoho hodně dotknul *1*
  • kennyB
    Interaktivní film??? Na to jsi přišel jak??? *8*
  • Tebe hodne stve ze
    nemas herni pc vid... imho pc hraci ti fakt nezavidi ze musis vysolit za rok starou hru do ktere pridali par textur cenu rovnajici se dvojnasobku NOVYCH pc her
  • Preed
    1. Druhy nazor je v poriadku,ale mne uz dlhodobo vadi ked ten druhy nazor je oznaceny ciselnym hodnotenim a este aj recenzuje remastered verziu hry(tiez priklad zaklinaca 2 na games.cz). Netvrdim,ze ta recenzia nesplnila svoj ucel ale ovela elegantnejsie riesenie by bolo keby tvoj druhy nazor vyssiel v dobe vydania TLoU presne ako ta druha strana mince a bez ciselneho hodnotenia,ludia by si spravili nazor a zaroven by to nevyzeralo hlupo z 10 -> 8 a Vasek si kludne mohol strihnut remastered. Ale tak ja nie som sefredaktor :D,iba to kritizujem lebo mi to dlhodobo vadi,podla mna by bolo najlepsie aby tam tie cisla neboli vobec no ale to uz je na inu debatu.

2. Tak mne to nevadi lebo to podla mna nie je az taky problem objektivne,mozno je to tym,ze nie som typ hraca ktory zamerne v hre tieto nelogickosti hlada,mozno ty si na tom zakladas viac,ale podla mna ja ovela viac hier ktore tym trpia,ten AC3 a novy Tomb Raider je tiez krasny priklad, v tom Bioshocku mi to az tak nevadilo no ale to je uz zase subjektivne.

3. Mna TR bavil ale to doporucenie mi prislo usmevne lebo je to podla mna horsia hra a ovela viac trpi chorobou toho,ze je to mainstream produkcia. Survival je iba Marketing(TLoS sa aspon snazi a imho to funguje lebo to ma dobre balancovanu obtiaznost aj ked mechanizmy su jednoduche), Akysi osobny pribeh Lary vyznieva 10x horsie ako komorny pribeh TLoU koli spominamim problemom toho,ze animacky s hratelnostou nemaju nic spolocne a aj samotna hratelnost je menej variabilna ako TLoU aj keby bolo strielanie zabavnejsie,co asi je,tak stealth v tej hre nefunguje,hadanok je velmi velmi malo a pokial sa nemylim,tak nepriatelia su furt rovnaki,takze tam ani nefunguje taky ten efekt toho ako v TLoU ze clovek chvilu bojuje s ludmi a chvilu so zombie,podla mna je to proste horsia hra. :)
  • Miserius
    Prosimvas, ze to je interaktivni film tady zacal jeden youtube hráč a ted se toho chytlo jeste par dalsich jelimanů... Ta hra je interaktivní film asi jako Tomb Raider novej, takže vůbec, za 14 hodin hrani je 2 hodiny cutsceny a zbytek vybornej gameplay akce/stealth podle vas, tak už prosimvas mlčte a proste maminku o PS3/4
  • Ronox
    Heavy Rain nebo Beyond jsou interaktivní filmy. The Last of Us má ke hře mnohem blíž a je hrou. Stealth, přestřelky, puzzle z A do B.
  • ked toto beries ako hru...ja skor ako interaktivny film, ale proti gustu deti ziaden disputat
  • hm, po precitani celej recenzie - tj recenzovala sa hra, alebo jej remastered atribut?
    (ak ten remaster(kvalita), tak ten si zasluzi 4/10)
    pretoze recenzovat znova tu istu hru na jednom portali je zbytocne, beriem tento clanok ako recenziu remasteringu
  • Ježiš, naši PC (j)elitáři tu opět řádí.
    No co? Tak prostě konzolisti jsou prostě hodně pozadu a nedošli do momentu, kdy budou chtít hrát simuátory šutru, trávy, znásilňování, "PHP" hry (procházečky homosexuálních příběhů), třípixelové skákačky s černou homosexuální silnou ženou, a podobný "topovky"/"PC exkluzivity", který ale na konzolích pár hráčů závidí a hromadně za ně podepisují petice.
  • Odulin
    Dohrál jsem na PS3 bez dlc a teď znovu koupil na PS4. Tohle je ve svém žánru bez debat špičková hra. Každého samozřejmě bavit nemusí, ale její kvalitu by měl poznat každý, kdo bere hry trochu vážně. :) Víc takovýhle her.
  • prudislav
    konzoli nemám a v poslední době nemám ani desktopový PC, pro snažší cestování a práci(tahat sebou konzoli nebo desktop fakt neni možný) ale to neznamená že na PS4 nemůžu hrát a anonymovi co na mě ještě útočí opravdu nic posílat nebudu obvzlášť když ten PSN účet neni muj a nechci aby jí otravovali trollové osud.
    BTW: já měl za to že konzolisti jsou svatí a warezu by se nedotkli ani dlouho tyčí ;-) tak co na mě hned útočíš s nějakým warezem
  • Ta kritika o masovem vrahovi by podle me skvele sedela k Uncharted. Tam hrajeme za blbecka, ktery zabiji stovky lidi, protoze chce poklad. V Last of Us jsem vsudypritomne zabijeni videl jako logicke. Joel zabiji vesmes zle lidi, kteri mu chteji ublizit. Naopak Drake zabiji straze, ktere proste nekde vartuji a prekazeji mu v ceste za pokladem. Podle me je v tomhle smeru Last of Us naopak velkym krokem vpred.

Naughty Dog jsem nikdy moc nemusel, ale s Last of Us se podle me vytahli. Zatimco u Uncharted jsem se casto zoufale chytal za hlavu, Last of Us jsem si uzil od zacatku do konce. Je to zajimava, inteligentni a krasne udelana hra s celkem zabavnou a napinavou akci, zvlast na vyssi obtiznosti. Nevim, jestli je to nejlepsi hra poslednich let, ale srovnani s Tomb Raiderem je rozhodne urazkou nebo nepochopenim.
  • Vzhledem k akutnimu nedostatku exklusivnich her na Ps4 proste Sony oholi ovce za plnou cenu znovu a ty jeste spokojene beci. Kam sme to kua dosli, kdyz se remakujou rok stary hry?
  • škoda že nevyšla i PC verze kdyz už vylepšujou grafiku, to by vypadalo ještě o několik ŕádů lip
  • sto gulasu sto chuti.treba me zas tomb raider vubec nechytl,last of us jo ale znovu si ho kupovat nebudu.casem urcite bude na ps plus tak vyzkousim
  • Pokud vlastníte PS3 nebo PS4 běžte do toho, považuju se za velkého fandu série Uncharted takže jsem se na tuhle hru fakt těšil ......... ale popravdě začátek zklamání musel sem se i trošku nutit k tomu hraní, ale čím ta hra postupuje dál tím je lepší a lepší, vtáhne vás a nepustí. Je to můj názor nikomu ho nenutím, ale po přečtení téhle celé diskuze se trošku podivuju nad hodnocením uživatelů který hru viděli max na YT, tadle hra se musí prostě hrát, protože má neuvěřitelnej filmovej feeling a at delam co delam nevzpominam si ze by v posledni dobe vysla aspon podobna hra at uz na PC/Xko nebo PS. Pokud máte radi hry a je jedno jestli jste zapřisahli PCkari, nebo konzolisti tak vam tuhle hru muzu s cistym svedomim doporucit ..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit