-
Filmovej feeling má, ale rozdoně to není interaktivní film.
-
Ano, prumer 95% a 91% nic neznamená *1* *1* *1*
-
První radoby argument *1* Jsou to recenze všude ze světa od stovky recenzentů, stejně jako když tam hra bude mit od 10 recenzentů 32% tak je jasný že to je hnuj. Jdu si TLOU zahrát jen aby místní slintali a hráli LoL *1*
-
http://media.pcgamer.com/files/2013/11/fuck-pc-gaming.gif
-
heureka.cz:
Metro Redux: nejnižší cena 949,-
Last of Us: nejnižší cena 966,-
moc silný v matematice nejsi :) -
6000 z několika milionů hráčů, to nic neznamená. *3*
-
Někdo měl Xbox nebo prostě neměl PS3 a koupil si PS4, a tak si to teď může zahrát.
-
Jaká hra podle tebe byla lepší, to bych rád věděl, snažím se hrát všechny velký hry, indie tituly mě neberou. Koukám že máš pořád problém pochopit, že tu hru udělali na PS4 protože přešlo hrozně moc Xboxaru na PS4 a nevydat to jako Remastered pro uplně novy publikum, tak by zasloužili všichni vyhazov
A nesrovnávaj mě s těma mistnima nulama a anonymama, když bude mít hra od sto recenzentu 30% tak nebudu rikat ze je dobra a Meta je irelevantni -
A Ucháčko, co ty zase chceš napsat za moudra, ať se zasměji? A prosím, pouč mě v čem dělám ostudu? Že nepapouškuji? Že nehodlám upalovat hráče za to, že si hrají něco jiného? Povídej, přeháněj a nezapomeň zase se hádej v Bleskovkách, jak to poslední dobou děláš.
-
:D aktivne jsem zazil a proparil zacatky 90.let, takze vim, co je to interaktivni film :) tohle podle me tlou neni, ale presvedcovat nikoho nebudu....a to dite?...kez by :D
-
Ku*va, Miserius, už i ty? LoU je slušná věc, ale s "Meta" jdi do pr*ele. To je tak pošahanej argument, že na "Meta" to má nějaký čísilka od nějakých kašparů. Každej z mozkem mrkne sám a vidí sám. Nepotřebuje se k tomu "Meta".
-
A uvědomuješ si, že ty sám děláš ostudu hráčům obecně? :D
-
Představ si, že to u her na konzole taková tragédie není. Last of Us jako úplnou novinku seženeš za 999,-, dohraješ, a věř tomu, že za 800,- bys to prodal bez problému. takže můžeš hru zahrát za 200,-, jestli ti jde jeno propaření singlu...
-
To napsal pan Olejník.
-
Díky. No, rozdíl je právě v tom, že pokud mi někdo řekne, že BioShock se mu nelíbil z toho a toho důvodu a bude to dávat hlavu a patu, tak mu klidně kliknu na líbí. *4*
-
Hráno a dohráno. Skvělá hra, ale rozhodně ne nejlepší za poslední roky. To jsi jinak těch her hrál zatraceně málo.
A nemáme co? Hlavně mi ksakru neříkej, že jsi se zařadil touhle rétorikou ke GGG a spol, co dělají konzolové scéně ostudu, protože přesně tohle teď svým komentem děláš. Hrát máme spoustu her, narozdíl od majitelů PS4. A ano, přijde mi za mírný pokrok ve vylepšení ve hře dávat plnou cenu. A argumentace, že tam bude DLC. Pecka. Víš kolik bude stát remaster edice Metra? Všechny díly a DLC? Skoro polovinu, co toto. Tohle je pouhé rýžování prachů ze strany Sony, nic víc. Kdo má původní hru na PS3, tak by byl s prominutím blázen vyhazovat litr za mírné zlepšení oproti původnímu dílu. A ano za 2-3 roky si na tuhle hru nevzpomeneš.
P.S: A ano i když máš 6000 respondentů, tak to nic neznamená. Diablo III má přes 9000 a všichni víme jeho score. To jenom tak na okraj. A mimoto, Metacritics zde používají obě strany jako argument jenom tehdy, když to podpoří ten jejich argument. -
Novej Bioshock 10? Gameplay totožnej s 1 a 2 *7*
-
Proc by za to "musel" vysolit prachy?
-
Za to může asi ten výrok o Bioshocku i když já s ním taky souhlasím, ale bohužel většině asi vadí nějaký přesah a důraz na trochu jinačí příběh ve FPS.
-
QTE kdekoli je jedno velké zlo.