Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak teď jsi na jejich černé listině *1*
  • Nejlepší hra za poslední roky jsou Žabí zlomky a končím diskuzi, vyhrál jsem.
  • Miserius
    Pánové, jedete trošku mimo téma, tady se máme urážet kuli TLOU Remastered
  • ahoj chtěl jsem se zeptat jak je to s lokalizací do češtiny ?
  • nejde jen o gameplay a navíc kecáš, mám obě dlc a gameplay rozhodně není stejný jako v předchozích dílech a ano 10/10 si to zaslouží, protože to není grafický remake s foťákem navíc
  • Miserius
    DSII je slabota a to jsem mega fanoušek DSI *3*
  • Veskoslav
    Ty jsi s tím začal a přesně takto píšeš i v Bleskovkách. Takže jo poplácej se po rameni, jak jsi mi to nandal. Já musím do práce.
  • Miserius
    Mě je jedno kde ležíš, řekl jsi že Bioshock by zasloužil 10 což je naprostej nesmysl, protože ta hra dělá už potřetí to stejný... V tom jak udělali svět to fakt vyniká, ten je super a už jsem několikrat sel znova uvodni cast hry, ale zbytek je slabota a jen Bioshock 2 v jinych kulisach
  • Jinak fanatismus okolo LoU mi přijde stejný jako u DS II. Cokoliv napíšete proti, tak místní buňka zarytých konzolářů Vám urve hlavu s tím, že to jsou nejlepší hry staletí a nic jiného nevyšlo. A nejvíce se můžou po*rat z toho číselka....
  • ucho
    A mami, Pepa taky dostal pětku. Aneb jak se snažit přenést pozornost na někoho jiného :D
  • Marllone
    V podstatě souhlasím s recenzí, jen bych to možná stáhl ještě na šokantních 7/10
    Vraždící citlivé holčičky mě začínají už ve hrách poměrně kakat, všechny postavy mi zde přišly nepřesvědčivé, nudné, a nečekal jsem to množství berliček, o které se museli Naughty Dog během hry opřít.
    Ale pěkně se to hraje, přijde mi to jako naprůměrná akční adventura, jen se mi nechce věřit, že spousta lidí se nechá dojmout stále těmi stejnými klišovitými okamžiky. Tomb Raider mi přijde o ligu výš, ať už mechanikami, tak i trochu napínavějším dějem.
  • BultCZ
    Nechápu proč tu píšou 2x recenzi na stejnou hru, Mě teda o grafický vizuál nikdy nešlo já byl rád prostě že to rozjedu a hraju. V podstatě jenom hodnotím příběh a vše okolo kromě grafiky. Zajímalo v čem se na PS4 TLOU liší hlavně myslím tím v příběhu že museli udělat recenzi na PS4 je to jenom jiný grafický kabátek s tím že se jedná o vyladění grafický kabátek pro PS4 a majítelé si nechtějí kupovat starší konzole i kdybych měl v dnešní době obojí jak PS3 tak PS4 tak si to koupím na PS
    3 protože jestli člověk si tohle jednou koupil na PS3 a pak si to koupil znova na PS4 jenom kvůli blbýmu grafickýmu zpracování tak je v*l protože pro mě by to byly zbytečně utracený peníze příběh bych znal jen bych se pár minut kochal tou krásou ale pak by mě to přešlo přeci jenom je to jenom grafika.
  • Veskoslav
    I tak je přidaná hodnota Metra mnohem větší než v případě LoU. Navíc Metro 2033 nevyšlo na platformu Playstation. Takže to je další rozdíl.
  • Miserius
    VKV *1*
  • kennyB
    Aha, takže když to někdo napsal, tak je to hned pravda a budu to papouškovat dál??? Věř mi, že interaktivní film to není. Nejdřív se alespoň podívej na letsplay, než budeš rozumovat *7*
  • Veskoslav
    Zrovna od Tebe to sedí, který se za poslední týden nechal v Bleskovkách tolikrát vytočit..
  • ucho
    tady se ale bavíme o PS4 verzi... přeci nechceš srovnávat různé platformy... když tady máme na srovnání Last of Us.
  • ucho
    ostudu tady většinou děláš svými hysterickými výlevy, kdy tě každý trol vytočí do běla a pak se chováš jako blázen.
  • Veskoslav
    Na Steamu je současná cena 19,98 euro, to jenom tak na okraj. . A mimochodem, grafický skok Metro 2033 a remastru je naprosto zcela jinde než v případě LoU a přechod z PS3 na PS4. A to nemluvím o tom, že úpčet herních hodin+počet DLC rozšiřující hry je také zcela někde jinde.
  • vonTossis
    A to je ten příklad, kdy to žádnou hlavu a patu nemá .. *4* nebudu se tu handrkovat o BioShocku. Obsah mého příspěvku leží jinde ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší