-
Nejedná se o mé kamarády. Je to špatně napsané. A je jim 13, což GTA úplně ideální pro ten věk...
-
A jak už jsem psal o něco níže. Prostě ještě nejsi zralý pro normální diskuzi. "řekl jsi že Bioshock by zasloužil 10". To jsem někde řekl nebo napsal? Já napsal, že já bych tomu dal 10. Můj subjektivní pohled. Já opravdu nevím a neřeším, co si hra zaslouží nebo ne. Každý ji vnímá jinak. Klidně, ať si zaslouží třeba nulu.
-
Naopak, srandičkový příteli. Vidím až za hranice jsoucna, kde extrahuju jen to nejlepší.
-
Lol, dobrej trapas. Priste si dvakrat zkontroluj pod jakym nickem pises, aby ses priste neusvedcoval sam z toho, co sam kritizujes.
Vazne trapas. *1* -
Vlastně je to jedna a ta samá hra akorát graficky vylepšená.
-
máš opravdu zajímavé kamarády :D
-
Ty jsi přesně ten typ člověka, co ještě nedozrál k normální diskuzi. "nejde jen o gameplay" přeložíš jako "Ve hře nejde o gameplay?". Má pak vůbec smysl s tebou nějak argumentovat? Nemá.
-
Ty už to nehul, vážně. Nesvědčí ti to. *1*
-
...Nikdy se nehádejte s blbcem, protože se tím snížíte na jeho úroveň a tam Vás ubije svými zkušenostmi...
-
díky
-
Cesta je cíl.
-
:D :D Sedím v práci a zdravím Roba.
-
Neboj, za chvíli tu začne nějaký ubrečenec srovnávat bazarovky s warezem...
-
Proč si ji nenajdeš ty? (smysl téhle věty počítám nepochopíš :) )
-
http://www.supergamer.cz/last-remastered-p-231124.html
-
Vždycky na games kouknu tak jednou za měsíc a v diskusích pořád ty starý znamý firmy dokola jak kolovrátek. Najděte si práci! *2*
-
jenomž u Walking Dead i Wolf Among Us vedou všechna rozhodnutí ke stejnému výsledku, to to trochu kazí
-
To je hádka o ničem. To je jako jestli si koupím kolo nebo koně. Kůň stojí víc a jednou chcípne a přesto si ho někdo koupí. Vyřešíme to takhle ty si kup Metro na Steamu já si ho koupim na PS4 a budeme oba spokojený.
-
Jinak jestli se dělají recenze na remaster, tak doufám, že konečně dostane recenzi na Metro někdo, kdo to neodflákne za 15 minut;) Jedna z nejhorších recenzí, co je tady.
P.S: Nevíte, kde sehnat ToU na PS4 nejlevněji? A ne z bazaru? Díval jsem se na Alzu a ta vycházela docela solidně. Spíše se jedná, jestli nevíte o obchůdku, co není na netu. Chci to koupit jako dárek. -
Tak pokud těžiště hratelnosti a příběhu je na straně příběhu, tak rozhodně získaš autentičtější zážitek ze sledování například Walking Dead než Europa Universalis, protože komplexnost kombinací hráčem (a to je to co ze hry dělá hru) je mnohem větší.