-
Co je to tady zase za nesmyslný pindy...co je k nepochopení na tom, že 10 to dostalo od jednoho člověka a 8 od druhého, já myslim, že je to celkem logické...a nějaký kecy o tom "aby si redakce stála za svým a že to je alibismus" jsou žvásty nejhrubšího zrna a jsem rád, že se netlačí žádný "oficiální" hodnocení redakce ale dává se prostor individuálním názorům...úroveň diskusí jak na inkách a iděsu kde se u dopravní nehody řeší, jestli měl viník BMW nebo stodvácu...koukám, že i mladší generace dává přednost "unifikovaným" názorům před individualismem...člověk by řekl, že todle myšlení pomalu vymírá a ono pěkný kulový...
-
Olejník si tu recenzi určitě vydupal, aby nás mohl obšťastnit svým hejtem. Teď je celý bez sebe jak to všem fandům natřel.
-
sa mi náramne páči, že ani ten trolling ti nejde *14*
-
Oligofrenik *14*
-
trolls will be trolls
-
Cim bych to podlozil? Treba timhle tvojim komentarem *1* *5*
-
Jestli si zaslouží o bod nebo dva nižší hodnocení, to musej posoudit ti, co hráli obě verze. Přišlo mi jen, že recenzent má raději akčnější hry, než je tato. Remastered verzi si můžou koupit i ti, co v původní nehráli přidané singl dlc. Multiplayer mě tam moc nechytil.
-
well you can go FFFuck yourself
-
To stejne se dá řící i o tom tvém pokusu o argumentaci. *3*
-
Kazdej recenzent ma prece pravo na svuj nazor a ze tomu jiny recenzent dal jine hodnoceni prece jeste nenznamena, ze on tomu musi dat stejne cislo. Mluvis o logice, ale tvuj prispevek logiku postrada. *3*
-
a co když tu recenzi píší i pro ty, co tu hru už hráli a chtějí vědět jaký je mezi verzemi rozdíl? a jakou to má spojitost s tím, že prodávají v podstatě to samé dvakrát a tudíž si zaslouží o bod či dva nižší hodnocení, hm?
-
"Samozřejmě tady pár anonymů Meta neuznává."
Líbí se mi, jak se opíráš o počet respondentů a % hodnocení, ale pro tenhle PLK žádné podložení nemáš. Aneb co se hodí do krámu. Takových her, které mají vysoký průměr od lidí a přitom to jsou jen generické výplody marketingu tam je spousta. Nakonec, on i takový Justin Bieber má v jistých kruzích vysoké hodnocení, takže tvoje logika opírat se o nějaké čísílko je lehce ovečkovská. -
Tohle je přímý důsledek obchodního systému konzolí: Chcete novou a lepší mašinu? Počítejte s tím, že na ní už žádný z vašich oblíbených titulů nerozjedete a budete muset hrát jen novinky. Kdyby byly konzole zpětně kompatibilní, nikdo by nemusel kupovat "Remastered" verzi, nikdo by nemusel psát druhou recenzi, svět by byl krásnější a všichni by byli spokojení a nechodili by blít do diskuzí, ale za hospodu.
-
To s tim cajem si vymyslel sam a nebo ti nekdo pomahal? Recenzi pisi preci pro ty, co tu hru jeste nikdy nehrali a tech bude na PS4 dost, podle Sony az 60% majtelu PS4, nikdy nevlastnili PS3.Ti kteri jiz hru hrali, ted nepotrebuji recenzi a TLOU koupi pouze v pripade, ze se jim libila tak moc, ze ji chteji znovu, muj pripad.
-
měl jsem na mysli nechci je nazývat novináři. spíše jsem myslel škrábaly jako grygar nebo zrovna ostudně se shazující olejník.
-
Neviem ako to chodí v čechách a na zaostalom slovensku, pretože tam nežijem, ale sem tam si prejdem nejakú tú recenziu na svk alebo cz webe a musím podotknúť, že väčší alibizmus a amatérizmus človek nenájde ani na severokórejskej stránke o počítačových hrách, keď si trebárs zoberieš recenziu tejto hry na tomto webe a trebárs na fašistickom xboxtor.sk (pozn. autora sector.sk) tak hneď zistíš odkial vietor veje. Kde na tiscali games.cz je už niekoľko rokov nedostatok kvalitných a výrečných recenzentov, to na tej slovenskej stránke vôbec neriešia, tam majú problém napísať aspoň pár zrozumiteľných viet aby recenzia ponúkala na koniec aspoň nejakú výpovednú hodnotu, tam sa o takých nezmysloch ako objektívna kritika, či nezaujatosť voči určitým herným konzoliam ani nebavia.
Ale aby som sa vrátil k podstate diskusie, tak vo svete internetových magazínov a médií dostala pôvodná verzia na ps3 spolu s remastrovanou verziou rovnaké hodnotenia od rôznych recenzentov aj napriek tomu, že píšu pod rovnakým magazinom. Neveríš mi, nech sa páči strýko googlovič je tvoj priateľ. -
Jo to je naprosto zcestný přístup redakce Games.cz a ubohá snaha zbavit se "odpovědnosti" - číslo neznamená nic, hodnotili to dva různý lidi atd.. :) Místo toho, aby si za svým hodnocením stáli a dokázali ho obhájit.
-
Dostal si priestor argumentačne sa vyjadriť k môjmu komentáru, no namiesto toho si napísal bezpredmetnú grcku o ničom.
-
ne není, co dělají tihle škrábalové nestydatí je správné
-
Flawless victory