Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to co dělají tihle škrábalové nestydatí je hnus.
  • Tilwaen
    To zkus říct těm zástupům rozzuřených fanoušků, když vyšel Mass Effect 3 :-)
  • a proč by to mělo dostat absolutní známku, když prodávaj dvakrát to samý jen s trochu vylepšenou grafikou, dvakrát vylouhovanej čaj z pytliku taaky neni tak dobrej jak napoprvý
  • kennyB
    Jo, já pořádně nepochopil to o stvoření mišmaše, ale to je jedno, protože jsem hru hrál a vím, že je hodně dobrá.
  • To je dobry argument, recenze je od dvou jinych recenzentu, tak je tam jina znamka a kde vidis problem vole? :-D Tak to ted muzou delat u kazde hry dve a nebo i tri recenze a v kazde by mohlo byt uplne jine skore, at si ctenar vybere a nebo at si to sam zprumeruje. :-D
    A nebo jeste lepe, co treba recenze nepsat vubec, at si to kazdy koupi a oznamkuje sam. :-D
    Tak jo, dik za pomoc.
  • Gta5 neni treba ps4karum zavidet nemajiho,ale koncem roku vyjde i pro pc ;)
  • maros.goc
    Je to sice rovnaky web no rozdielni recenzenti takze rozdielne cisla su normalne... Ci mas pocit ze vsetci recenzenti dali hre 10tku?..... Navyse games.cz urcite nepotrebuje take lacne ziskavanie pozornosti
  • kdybys uvazoval logicky tak bys takovou blbost nenapsal.
  • vonTossis
    Celou dobou jsem chtěl napsat něco takového, ale nevěděl jsem jak to zformulovat. Díky za pomoc *1*
  • Nechcem sa tu hádať o nejaké čísielká, ale logika odporuje výslednému hodnoteniu. Hra recenzovaná na PS3 dostala pred rokom absolutórium od iného recenzenta na rovnakom webe a dnes remastrovaná verzia hry stratila v recenzii dva body, a to len preto, že má podstatne vylepšený a stabilnejší framerate, ostrejšie textúry, kvalitnejšiu grafiku a predáva sa za polovicu ceny ps3 verzie hry v dobe vydania a ešte k tomu obsahuje všetky 3 multiplayerové dlc a jednu rozširujúcu singleplayerovú kampaň.Hra sa hraje parádne na novom ps4 ovládači, zvuk je takisto zase o niečo vylepšený, hlavne pre majiteľov domáceho kina a ešte k tomu do hry implementovali vynikajúci photo mód, aby ste sa mohli vyblbnúť s detailami z hry, ktorých hra obsahuje neúrekom. Ale recenzentovi sa zdá, že je vhodné odrátať za všetky tieto vylepšenia oproti verzii na staré konzoly 2 body.
    Ja som si kúpil bundle ps4 konzole a TLOU remastered aj napriek tomu že som hru na predošlej konzole prešiel snáď aj 4 krát.
    Môj názor je ten, že recenzent sa pokúša o prachsprosté umelé vyhľadávanie pozornosti. Niečo podobné čo robí z ostatných herných webov trebárs transpot ehm teda pardon mal som na mysli gamespot.
    Howgh...dohovoril som.
  • zdeeneek
    Vsak jsou to recenze od dvou ruznych autoru, ne? Kazdymu se hra libila jinak, v cem vidis problem?
  • Pocet mrtvol jde do stovek? Tak to jsem skutecne hral jinej TLOU, recenzent asi pri psani zapomel vypnout CoD. :-D
  • celoush
    Už někdo napsal, v čem se autor recenze plete a nebo tady furt jak vocasi řešíte nějaké číslo?
  • Lol, noob.
  • nejde "JEN" o gameplay to že překrucuješ komentáře jak se ti hodí nebo neumíš číst už je jiná věc a DLC tam motat budu protože remastered last of us obsahuje DLC. Zastáváš se akorát tak sám sebe, ano TLOU je výborná hra, taky jsem proti ní nic nenapsal, ale ty jsi archetypální prototyp Butthurt Fanboye, který je navíc buďto neúspěšný manipulátor nebo pologramot který napadá všechny kdo si myslí že ho ohrožují, takové jako úředník potkávám bohužel denně, zamindrákované chudinky dávající na odiv svoje ego a myslí si jak tím někoho oslní
  • Asharak
    Zábava = zábava. Víc zábavy > míň zábavy. Srovnáváš asi něco jiného. *7*
  • Asharak
    Filmy maj většinou 2 hodiny *3*
  • Osobne se pri vyberu hry ridim hodne podle Metacritic a tam je momentalne znamka 95.
    Jinak na te osmicce by nebylo nic az tolik spatne, (kazdy ma jinej vkus a nekteri by vybornou hru nepoznali ani kdyby je kopla do zadele :-) ) ale divne to pusobi vedle druhe recenze, kde je desitka a pritom jde o uplne stejnou hru, vlastne Remastered vypada jeste lepe.To me prijde nelogicke, jako kdyby si delali ze ctenaru srandu, jak ma clovek pak na takovem webu brat ty recenze vazne?
  • Primarne hraju na PC a sem tam si cmrndnu Killzone 3 pripadne for fun BF4 na psku a s gamepadem nemam nejakej problem... Tohle pisou jenom bebicka kterým neco nejde.
  • lol, presne to jsem si vcera rikal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit