Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za co mínuska, má pravdu ten chlapec! Kdyby I am alive dopadlo hratelně, byla by z toho náramně podobná hra. Zombíci jsou všude a to, že tihle mají v hlavě houbu na tom nic nemění. Crossover přírody a civilizace jsme měli například v Enslaved, dívčí partnerku rovněž (nebo třeba i v PoP 2008 nebo jak už dneska starém HL2) a plíživé hororové pasáže už se dnes jako záplaty na díry ve stereotypní hratelnosti používají skoro všude. Last of us určitě může být dobrá hra, ale nezkoušejte tvrdit, že přichází s něčím novým.
  • A co přesně myslíš tím, na co ještě nikdo nepřišel, to mi teda prozraď...
  • Já už fakt nevim.... tohle jsou slepý nepřátelé... Na jednoho sprintera (ty viděj) posvítí a on se na něj hned rozeběhne. Pujde to dělat jak řikáš, bez světla a doufat že do ničeho nenarazíš - jedny reagujou na zvuk, jedni prostě viděj. Většinu toho řikaj v IGN či Gametrailers rozhovoru (dnes byla nějaka smrst informaciú
  • A který typ zombíků reaguje na to, že se jim do obličeje svítí baterkou?
    Vlastně ještě pořád nevím, proč je ta hra tak očekávaná. Určitě to může bejt moc dobrá gameska, ale všichni ji od uvedení vynáší do nebes a přitom to zatím nevypadá jako nic jiného, než TPS ve stylu Unchairted, akorát post apo prostředí a méně náboji. Skriptů bude spousta, linearita očekávána. Upřímně, nic, co bychom tu ještě neměli...
    A i když nejsem proti hře zaujatý, scéna, ve které se Joel plíží s baterkou rozsvícenou mi pije krev. Vždyť by to bylo o tolik lepší, kdyby zombíci reagovali na světlo a my museli baterku zhasínat a pak doufat doufat doufat, že do ničeho v té tmě nevrazíme.... A pak to riskneme, rozsvítíme a sakra, zombík přímo před náma! O nutnosti nosit baterku v ruce se samozřejmě dneska už nedá ani mluvit....
  • Áha :D No nic, tak to nemyslim na tebe ale na ostatní experty dole :) jen k ty znovuhratelnosti, vdušujou se, že vždy budou 2-3 cesty a a ještě akce/stealth a ten kdo hrál Uncharted 2-3 ví, že to dokáže změnit hodně. Nepůjdě o druhy hrani typu Dishonored, ale i treba Uncharted clovek proste aspon 2x dohraje...
  • ale já to myslím vážně ... rád bych si to zahrál, ale kvůli jedné hře, u které předpokládám, že nebude mít velkou znovuhratelnost, do nové konzole investovat nehodlám ... bohužel
  • Teda dnes se tu vyrojilo trollů *1* Ta závist je asi silnější než jejich prášky
  • Už se těším, až si to zahraju na youtube
  • Nemohu si vzpomenout ktera hra, ale nejaka todle podle me uz vyuzivala. Sice velmi omezene a jednoduse ale stejne...
  • TheFeardemon
    Podle mě by bylo zajímavé udělat hru,kde monstra nereagují na světlo,ale na své stíny tak,jako by tam viděli nějaký pohyb.Podle mě by to mohla být feature,která by hodně ovlivnila hratelnost a zároveň byla jak vtipná,tak podstatně zajímavá.Takticky by to šlo využít a zároveň by to semtam hru stížilo,jelikož by např.Blikající světla mátla nepřítele.Ale samozřejmě né tak,že kdyby světlo svítilo pořád,tak by se dívali jen směrem,kde mají stín,to zas ne.Bylo by to něco,co by chtělo hodně propracovat a promyslet no...
  • TheFeardemon
    Ok,takže beru to tak,že když hra nevypadá zrovna jako přeshaderovaný Battlefield 3 (beru to jako příklad),tak celá hra musí vypadat špatně?Navíc podle mě je grafika až na posledních místech,přece jen jde jako první o hratelnost a rozmanitost.Navíc,podívej se na nové Halo,to je něco,co se graficky jen tak nevidí (PS3 i X360 mají přibližně stejný výkon takže dá se říct že by to mělo i PS3 rozjet),takže se nedá říct,že už z konzolí nejde nic vymáčknout.Nebo možná jsi jen Hater konzolí.Já jsem zapřísáhlý PCčkář,nejnovější konzole co mám je PS2 (která byla za svých dob výborná) a nemám v plánu si další kupovat.Jenže ten souboj "PC vs. Konzole" mi přijde neuvěřitelně stupidní.Ano,konzole možná zpomalují vývoj her (teoreticky,jak jsem už říkal,žádnej hate) na PC,jenže maj taky svoje hry,které stojí za to a to samé PC...
  • TheFeardemon
    Nevím proč ale ty zvuky těch "monster" mi přijdou neuvěřitelně vtipné :D
  • dalši deb*lný majitel NASA PC ktorý na nom nemá čo hrat a zo závisti si prišiel odpluvnúť do PS3 exkluzivitky? si ubohý...
  • MrSanta
    No hlavně, že vám na PS3 vyjde Wasteland 2 nebo Project Eternity.
    Nevím, že lidi pořád mají pocit, že každému se musí líbit stejné hry. Kdyby mě lákali exkluzivky na PS3, tak si PS3 koupím. Kdyby mě lákali exkluzivky na X360, tak si koupím X360. Mě ale lákají exkluzivky na PC, tak mám PC.
  • potvrdzujem!:D a ospravedlnujem sa ze som pochyboval - http://www.zing.cz/gamefiles/filesystem/626/62607.jpg *14* *14* *14* *14*
  • LuckyBaal
    Souhlas - Ubisoft I am Alive pos*al *5*
  • LuckyBaal
    Asi takhle: takové deb**y Games.cz přesně nepotřebuje.
  • eeeee
    Tohle bude skvost, herni nirvana, o ktere se bude mluvit roky. Uz s U2 me ND dost nadchli, prestoze nemam rad linearni koridory, hopsacky a ani to tema mi nebylo nejblizsi. A tahle hra mi bude tematicky mnohem blizsi, vytvarne je to skvost a gamepley ND proste umi.
  • ZvacA
    Tož, "zahrajeme" si pomocí YT a třeba se k tomu někdy dostaneme. Pohoda.

Hihihi
  • vlastik.plaminek
    Tak si stříkni do textilu a běž se pochlubit mamce, jaks nás vyndal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit