Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us ukazuje svou survival hororovou tvář
4.2.2013 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Ta grafika stojí teda za starou bačkoru ... no je vidět, že z té staré mašinky už teda moc nevymáčknou.
-
Njn, tohle vám na Xšrot360 a PC holt nevyjde, co? Hihihi.
-
S čím novým prosímtě přišli? Kdyby Ubisoft nebyl retardovaný, mohli jsme dávno mít pořádnou postapo survival hru - I am alive.
Zombíky a mutanty máme všude možně taktéž.
A promiň že v x let staré Penumbře či Amnesii se nepřátelé orientují i podle světla. -
Já se s tebou hádat nebudu a budu na jakýkoliv diskuzi budu jenom chtít. Nemužu za to, že ti všechno přijde jako útok a máš potřebu napadat ostatní to opravdu ne. Navíc to bylo dost offtopic tak co?
-
Nemas si tu hrat na nejakyho soudruha předsedu co kontroluje obsah diskuze, mazej
Stejne jako ty budes prudit s hovadinama na jakykoliv diskuzi, muze kazdej resit co chce...nebo to mas pravo jen ty? Jezis ty jsi zase lampasák -
Nevim na co myslej, kdyz to pisou
-
Tady jsou všichni tak zamindrákovaný, že všechno hned musí brát jako útok to snad není pravda.
-
Snad si tu muzem psat o cem chcem ne? Jestli se ti to nelibi tak si táhni
-
fakt mám nejradši takovéhle šťouraly, tvůrci přišli konečně s něčím, co ještě nikdy nikoho nenapadlo, a hned v tom někdo musí hledat mouchy *1*
-
Jenze ve videu jsou jen slepý :) Pak jsou ještě sprinteři a Tickeři (o tech vim jen ze vydavaj zvuk ale jestli videj nebo ne to nevim) Dnes je vsude po internetu hromada rozhovoru a informaci tak googlete, nebo mrknete na Gametrailers narozhovor, vse vysvetlujou
-
Hej to je divné, dobre jedny sú asi slepy, reagujú na zvuk ale ty čo reagujú na pohyb tak asi vidia nie, jedine že by boli ako netopiery z echolokáciou :) inak predsa najviac oči reagujú na pohyb :)
-
ANO, jsou slepý! Jeden druh mutantů je slepej.
-
Nad týmto som sa zamyslal aj ja ked som to video videl prvý krát. Všade su podobné prišerky zobrazené ako veci ktoré reaguju na svetlo... tu teda moc na svetlo nereaguju ale pozrel som si to znova:) potom znova a nejaké svetlo som absolutne zabudol toto bude strašná pecka ktorá ešte zvýši predaje PS3 pred odchodom do dochodku *14* *14* *14* *14* *14*
-
A ti mutanti jsou slepí? Jinak mi nedochází, jak tam ten hrdina může chodit s baterkou zaplou na plný koule a svítit si na ně jak hygiena na maso z Kaufu. Takováhle blbost ubírá atmosféry jak sviňa.
Pokud jsou slepí, tak pak ano, vše v pořádku, ale oni jako slepí nevypadají. -
Jsem tady správně na games? Zdá se mi totiž, že jsem na stránce Gramatikačeskéhojazyka.cz.
-
"Noelovo" pravé jméno je Joel.. :)
-
Jo jo, GGG náš starý troll nás zase dostal.
-
:) přesně tak, tvůrci se inspirovali reálnou předlohou téhle houby, kdysi tady na tiscali byl článek. Jinak viz tady: http://m.rozhlas.cz/leonardo/priroda/_zprava/houby-a-mravenci-zombie--1159031
-
Jsi normalni? Vzdyt ho chce sezrat houba
Alespon vime, ze ho vubec nemusime resit, pokud to z tady toho opravdu nevidi tak je budto mentál nebo troll -
Ad Kubas: teda s tim "mne" to jsem nikdy neslyšel, co se tady člověk nedozví *15* Ale tohle bych opilý asi spletl - tebe/tobě je jistota *3* (někdy ve tři ráno dumat nad pádem....nikdy! *1* )