Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us ukazuje svou survival hororovou tvář
4.2.2013 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
to myslíš vážně, že to nevidíš *8* v čase 1:47
-
Kde v tom traileru vidíš mutanta? To chceš říct že každý kdo nosí kapuci a vypadá jako hunter z L4D je mutant
-
Nás to učili takto:
Pomáháme si druhou osobou "tobě" a "tě". Pokud jde mě/mně nahradit "tobě" tak je správně "mně". Pokud jde nahradit "tě" tak je správně "mě".
tobě/mně:
př.: "Dal to mně." (Dal to "tobě" - correct, jelikož "Dal to tě" je blbost. Správně je "mně")
tě/mě:
př.: "Viděl mě" ("Viděl tě" - correct, jelikož "Viděl tobě" je blbost. Správně je "mě")
Osobně si myslím, že je to zbytečná složitost českého jazyka, v textu si téhle hrubky málokdy všimnu a bohatě by stačilo používat jen jedno z těchto zájmen. -
Kubas
To je ještě složitější, než když si originálně řeknu čistě pády s tím: 3-6 - mně; 2-4-mě. Vystaraný. :D -
k tomu "mě" a "mně", je to jednoduchý:
pokud si můžeš říct místo tý varianty s háčkem "mne", tak dáš "mě", pokud ne, dáš "mně"
takže v tvém případě "Mne to přišlo divný" je nesmysl, proto dáváš "Mně"
ale třeba "Nečum tak na mne" můžeš dát "mě" :o)
konec gramatického okénka ;) -
myslíš "Mně" :D
jen si z tebe utahuju, neber to osobně ;) -
Oběti očividně napadá nějaká zákeřná nejedlá houba
-
Me to přišlo divný :D
Tak Mě a Mně jsem nikdy neřešil (mozna protoze jsem to ve skole nechápal :D ) -
Co to placas? Hned prvni trailer mel mutanty, to jsi mental ze ti to musi zastavit ve videu a napsat THIS IS NOT A HUMAN!
Mozna spis nezvladas slozity mechanismy Youtube, ale zkus si vyhledat Last of Us Reveal Trailer (zkusim dat link ale blbne tu https://www.youtube.com/watch?v=zVOCaJuMsG4 ) a cely video je o boji a uteku pred květákama -
no nevim, kdo je tu confused, vyvyjino :D
-
Je to očividně chyba jejich PR oddělení že své potencionální zákazníky dostatečně neinformovala a videa vydávala skrytě.
-
S mutantama/zombíkama mnohem lepší.
Rozhodně bych nechtěl postapokaliptický Uncharted, kde v průběhu hry postřílíte 800 lidí (pouze chlapů = průměrné množství na jeden díl Uncharted)... to by poněkud hodně ničilo atmosféru post-apo. -
To je mi celkem ukradeny co ty vis nebo nevis, pochybovat se o nicem nemuze protoze tak ta hra byla od zacatku představená a prezentovaná...takze jsi trosku confused no
-
Hned první video, které k tomu uvolnili. Společně s oznámením existence hry.
-
Aspoň to konečně nehraje nějaká lama jako to v tadytěch demech bývá zvykem.
-
Možná by to bez těch mutantů bylo lepší, možná ne, každopádně ta atmosféra.... ta je prostě boží *8*
-
Tak o tom by se dalo pochybovat, já o žádných mutantech nikdy předtím neslyšel.
-
To se vi uz od prvniho dne oznameni, takze jste s bratrancem trosku mimo...
-
Jsou ruzny druhy, květáci neviděj protože maj květák, jiní zase viděj a květák nemaj
-
Květáci xDDDD