Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zelda ale není v žádném případě JRPG... takže poněkud hluchý argument.
  • ...a ozvali se milovníci jrpg... svět sám pro sebe.
  • NonSuch
    lol, ponekud laciny argument, ne? mozna si mel jeste prihodit to klasicke "ty nemas rad japonske hry" nebo "ty nechapes konzole", jenze musim te zklamat, ja mam rad japonske rpg, v dobach kdy ocarina of time vysla jsem hraval ty lepsi dily final fantasy, jen proste nechapu co je na zeldach tak vyjimecneho a uzasneho ze to okupuje nejvyssi pricky zebricku nejlepsich her vsech dob...

modern warfare, to jsi me skutecne dostal teda, tady normalne brecim :D
  • Peppa
    Recenze pro nefanoušky. Tady je jedna pro ty, kteří Nintendo nezavrhují: http://angryplayer.blogspot.com/2011/11/legend-of-zelda-skyward-sword.html

Číselné hodnocení je mi docela lhostejné, ale opravdu je v Zeldě stejná míra invence a hratelnosti jako u MW3? To ať si každý rozhodne sám...
  • http://i42.tinypic.com/25f7gcx.jpg

(Sorry za kvalitu, je to mobilem.)
  • Okami? Hral jsem jak na PS2 tak na Wii, a stale musim priznat, ze PS2 verze byla lepsi, predevsim kvuli tomu ze WiiMote moc dobre neregistroval. Skyward je v tomhle mnohem citlivejsi, bych rekl. Ale to je otazka vkusu. Take by mne zajimalo, jestli WiiMote Plus nejak vylepsuje ovladani Okami ... A zaverem Okamiden je pravedpodobne nejlepsi verze :)
  • Hmm, no to je mi líto, že tě nebavila.

Možná takový typ her není pro tebe... zkus raději Call of Duty: Modern Warfare sérii, tam je to takové přímočařejší, mačkáš levou myš a svět vybuchuje, to zní jako sranda.
  • "Nikdy moc nechapu flame v komentech mezi fanousky a hatery :). Fanousci vedi jaka hra je a hateri nikdy (ci zridkakdy) tu onu hru hrali, takze jsou spise samisobe pro smich, ale budiz."

Víš svět není černobílý.
  • WOSHOST
    jen jedno slovo: OKAMI *5*
  • už jako kluk jsem měl raději hry s "dospělym" vzhledem....tohle vypadá prostě šíleně
  • Trololol *14*
  • OT: Hatem? Ne, to určitě ne. Já pouze hatuju zblázněný fanoušky Skyrimu, co tapetují diskuze svou oddaností Skyrimu... tak jsem jako parodii takových jeblých fanoušků tapetoval jednu stránku diskuzí až moc oddanými komenty na Skyrim.

Ale ty jsi to asi pochopil jako hate samotného Skyrimu a neustál jsi to, co...
  • EuroSamurai
    *1* *1*
  • NonSuch
    to jem samozrejhme zkousel, pred mnoha lety jsem zkousel hrat ocarinu of time, dle hodnoceni nejlepsi hru vsech dob, a po par hodinach jsem to vzdal, protoze to bylo priserne
  • Hra je výborná má skvělou atmosféru,soundtrack a spoustu dalších věcí, ale vadí my že Link není schopný uběhnout víc jak 10m nebo že dialogy nejdou výrazně urychlit atd atd a proto to hodnocení...wut? *1*
    http://img412.imageshack.us/img412/273/120564654510.png
  • Jaká hysterická reakce?

Vždyť nijak nenadávám a nic.

Hateři jsou jinde po světových fórech... ano, díky bohu, že ne i tady.
  • OT: nejsi ty ten d.bil co tu kazdou diskuzi tapetoval hatem o skyrimu?
  • Myslím, že z recenze je patrné autorovo zklamání a nenaplněná očekávání. Realitu bych viděl na 9. Nedostatky Zelad má, ale má také výborný příběh, zapamatovatelné vedlejší postavy, krásnou grafiku, dobrý soundtrack, excelentní leveldesign a dlouhou hratelnost.
    Pokud by takhle vypadala každá 7 hra halejuja. *7*
  • Nikdy moc nechapu flame v komentech mezi fanousky a hatery :). Fanousci vedi jaka hra je a hateri nikdy (ci zridkakdy) tu onu hru hrali, takze jsou spise samisobe pro smich, ale budiz :P. K recenzi bych jen rekl, ze to je adekvatni hodnoceni pokud vam opravdu zalezi na inovaci a to, ze kazdy dalsi dil serie musi byt jiny (coz potom nechapu hodnoceni MW3 ac nic proti te hre nemam). Presto, chteli bysme jinou Zeldu :)? Pravda, stejny koncept se muze casem zajidat, ale prave u Zeldy je ta hratelnost tak pestra, ze se to proste neprehoupne do steretypu a bavi porad dal a dal.... aspon si to myslim :P. Kdyby ted vysel Zelda v podobe jako Skyrim, uz by to proste nebyla Zelda. Samozrejme, to same se muze rici o serii CoD, ale rozdil mezi Zeldou a CoD je to, ze Zelda je opravdu Hra, ktera kombinuje mnoho zanru (ci spise hernich mechanik) a CoD je jen strelnice. To samozrejme nerikam, ze CoD je spatna hra, ma i sve prednosti, jen rychleji podleha casokazu :). Pokud mate jiny nazor, je to dobre, kazdy ma rad neco jineho, ale ja si jdu ted uzivat Zeldu... Haters gonna hate :P
  • hele sorry, ale jaci hateri zeldy..? Na me ta hra ze screenu a z videa pusobi celkem roztomile, verim, ze se u ni bavi cela rodina (i ty americky maminy co zminujes) a asi bych se bavil i ja. 7 je nadprumerne hodnoceni, a nikde tady v diskuzi nevidim vykriky typu ze si to zaslouzi 0 nebo 4ku.. A svoji hysterickou reakci dojem nezlepsis...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit