Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Na tuhle recenzi se tady prostě čekalo. *5*
  • Hnisavec
    Half Life Epizóda 1 & 2, Mirrrors Edge, SW: Republic Commando, Portal, Dishonored, Halo 4....všetko hry, ktoré sa dali prejsť za 4-5 hodín s prstom v nose a nemyslím si, žeby PCčkári kvíkali aké sú to zlé hry, práveže sú extrémne prehypované daktoré
    • aj Fallout 2 sa dal dohrat za 28min a Baldurs 2 za 40min, pre niekoho s prstom v nose :)
      rozdiel je, ze Order neviem-kolko vacsina hracov za tie 2-3hodiny HRANIA to s prstom v nose da
      • Far Cry 4 za 15 minut a člověk ani nemusel sedět u PC *1*
    • Jack1947
      Halo4 si si jistý? *7* Trvalo asi tak kolem 15hodin co si pamatuji.(speedruny nepočítám jako regulérní hru).
    • Veskoslav
      Chápu, že mozeček velikosti lískového oříšku nevidí rozdíl v 5 hodin hraní a 5 hodin hraní, kde tvoří polovinu cutscény nebo QTE eventy. A HALO 4 nikdy na pc nevyšlo.
      • zato 5 hodin ježdění v nudným kanále v half life 2 je vrchol zábavy LoL, ty máš fakt vyvětráno.
        • prosim te nemluv. Zjevne si absolutne nepochopil o cem to bylo a tvuj zjednodusenej mozek to videl jenom jako nudny jezdeni kanalem, ale nemusis to ventilovat vsude kolem stylem kterej z tebe udela jeste naprostyho dementa kteryho bych na miste skopnul ze schodu.
          • Ty bys skopnul ze schodů leda tak chromou kočku a to bys zřejmě letěl hned za ní. Bylo to o nudným ježdění kanále a nudným ježděním s buginou a směšným lore a otřesném pocitu z akce. Holt Half life 2 nejvíc overrated FPS ever.
            • no vsak rikam, tvuj jednoduchy omezeny mozek absolutne nepochopil o cem to ve skutecnosti bylo, a proto to vidis jako nudne jezdeni kanalem, smesny lore a otresny pocit z akce (coz mimochodem tenhle bod je i bez tveho omezeneho mozku samozrejme naprosta blbost, tudiz musis byt pouze postizeny troll). Za kockou se obavam bych neletel, neni k tomu duvod. Fakanky jako ty si davam k snidani u tabule. Bez si radsi koupit ucebnici.
  • Určite sa bude jednať o jednu z najrozporuplnejších - bože to je slovo - hier roku 2015. A to si stačí prečítať len recenzie na slovenských a českých weboch. V polovici 90. rokov na nás útočili interaktívne filmy, ktoré sa tvárili ako hry. Možno, že The Order: 1886 je takým interaktívnym filmom/hrou 21. storočia. Ale je to o veľa lepšie ako tie braky v 90. rokoch.
  • Alex81
    U tehle, tolik ocekavanejch her, mam vzdycky pocit, ze 7 je propadak 8 takovy upachteny vitezstvi. Cti: jako zadna pecka, ale hrat se to da.
  • Hnisavec
    a keď už porovnávame kino, nepamätám si kedy ma kino s priateľkou vyšlo pod 30 eur. Benzín, samozrejme kino v pohodke zatiahnem za oboch, nie som socka a je to minimum, občerstvenie a hneď sme na takmer identickej sume za 1,5 hodiny často horšej zábavy a hlavne nevratnej. Order sa vždy dá predať, nie je viazaný na DRM službu ako STEAM *3*
    • vem lano a jdi se zatřelit do rybníka...i s přítelkyní. *6*
    • Veskoslav
      30 euro kino? Ty jsi v životě nebyl na Slovensku v kině mi přijde. 6-7 euro max/lístek a to většina stejně na tyhle ceny nedosáhne. Naposledy v Bratislavě za 5,80. A zbytek euro je co? Benzín? To jezdíš do kina 80 km? Občerstvení? To ji jako bereš na co? Na XL menu do Mekáče a pak si dáš to nejdražší, co mají v nabídce v kině? Tohle jasně ukazuje, že přítelkyně je virtuální a návštěva kina smyšlená.
      • Hnisavec
        lístky 16 eur, benzín tak 5 eur (cesta tam i späť), občerstvenie pre dvoch (nachos a kola) je cca 12-14 eur, nie som si istý...to tam nepočítam kávičku a také veci. Samozrejme je to lepšie strávený čas ako s Order, ale komparácia mala ukázať, že to nie je finančne až tak rozdielne.
      • Jen malá poznámka pro přesnost. Nevím jak v Blave, ale v Praze existuje gold class, a s tím už by těch 30+ eček utratit klidně mohl ;-).
    • no, ked cas s priatelkou povazujes za horsiu zabavu ako s Order neviem-kolko, asi je nieco zle na jednom z vas dvoch *1*
    • Ses prepsal ne, s priatelkou? Nemelo tam byt s pritelem :-D
      • Drakersss
        Ne myslím že asi to tam být nemělo *7* *7*
      • Jack1947
        Prosímtě to je místní antipc (t)rotl já se jen obávám co si počnem až odjede *9* za klokany do Austrálie. Nebude tu nikdo kdo by nás oblažil tím jak je pc scéna zkažená a konzole jsou dobré.

Jo je tu GGG ale ten pokud se nezlepší upadne a už nevstane, ono to je dneska těžké mít na návštěvnost nějakého dobrého trolla.
        • proč jsi sem šel ty, když ani nemáš PS4?
          • drž pičču
            • táhni hrát své p2w omalovánky a nemel *3*
          • Jack1947
            Jsem konzolista jednou ho chtě nechtě mít budu, asi si zahraju i tohle (možná) proč bych tu nebyl. *7*
            • tvrdíš že se nepovedla a ani si ji nehrál, lol ty už nevíš co meleš
            • Jack1947
              Já nevím, mám PS2, Xbox360 a PS3 začal jsem na Gameboyi C... jasně neřikám že velkej konzolista (jo abych nezpoměl jestli se počítají parádní videohry do konzolí)

Konzolista jsem ale nikdy nebudu se brát za nějakou hru která se pdle mne a hodně jiných nepovedla. Takový člověk je nej ten co není zaujatý vůči jedné platformě ... tedy aspon to si já myslím. *4*

Názor si člověk může udělat i z poznatků co si přečte, špatná hra ne ale zklámání to jaksi je. Nejde jen o hodnocení z recenzí.
            • ty si konzolista asi jako já papež LoL na co si to tu hraješ
  • A pc ludry co stejně nemají PS4 se už seběhli. No, jsem rád že jsem kompletně přestal číst recenze a rozhoduji se podle svého uvážení. Hru samozřejmě kupuji a nehorázně se těším. Už několikrát jsem zažil, že hra s vysokými recenzemi nakonec byla pěkně nudná sraka, zatímco hra s průměrným hodnocením byla pecka, kterou jsem si užil od začátku do konce.
    Samozřejmě bandy haterů se už na hru vrhli, to mě vážně nijak nerozháže. Stačí se podívat jaky hvna mají třeba na takové metacritic nejvyšší hodnocení.
    • Jack1947
      Je dobré vědět že hodně lidem stačí i málo, aby se zabavily. Ty si jedním z nich. Třeba bude platit to staré pravidlo po druhé a déle tedy mám na mysli když už se zaplatí možné pokračování natáhne se třeba na 15hodin času to už by bylo adekvátní.

Ubrat nebo úplně vypustit nebo nějak rozumně rozvrhnout QTE - pruhy at zůstanou jen hlavně at to má i více než 25fps nebo 25/30 ale plynulých bez dropů.

MP, i když to není nezbytné, stačil by příběh a možná i menší koridor možnost voleb a hle možná by jsme se shodli i na ceně. *3*
      • ještě že lidi jako ty neurčují, jak budou hry vypadat. To bychomu tu měli hodně nudných jackovyn.
        • Jack1947
          Njn, 6-8hodin je prostě pro mne málo... ale neber to nijak zle. Samozřejmě se to dá zoopakovat potom se herní doba natáhne i třeba na dvojnásobnou dobu.

Neviděl jsem gameplay ale pokud je opravdu 2hodiny cutscén (nepřeskočitelných) tak to je ještě horší, +zmíněné QTE . Já ti nevím radší 15-20hodin kvalitního příběhu, nějakých těch chytřejších nepřátel a netunelů. Třeba to je i tím že jsem z těhle neduhů dnešní doby vyrostl a nenaplnují mne radostí neinteraktivní filmy, až budeš starší možná pochopíš. *4*
          • LoL, jestli být starší znamená být jako ty, tak to mě čeká neradostná budoucnost. Kecy typu "už jsem z toho vyrostl" jsou typické pro PC hypstery, kteří potřebují obhájit hraní hopačkoidních retro "her". Radši 5 hodin skvělé zábavy, než 15 hodin nudy a vaty. Toto mi nikdo nevyvrátí.
            • Jack1947
              Jak kdy hele, dneska jsou hry delší ale nudné nebo kratší ale o zábavě se moct mluvit nedá... prostě hra od hry nedá se to brát obecně.
  • Hnisavec
    nie je nič horšie ako rozťahaná FPS/TPS na 20 hodín typu Doom 3, Serious Sam a iné zväčša PC exkluzívne hry.

Dokolečka opakujúce sa arény, miestnosti, potvory, príbeh len z audiologov a trápny narúbovaný mulťák ako v Dead Space a podobne, ktorý nestojí ani za h...o.

Order presne spĺňa kritéria modernej príbehovej hry pre dospelé publikum, ktoré nemusí sockovať zlˇavy za dolár a pustí groš za audiovizuálny zážitok aký nemá konkurenciu.

Výborná recenzia pane Olejníku. *5*
    • Ristoro
      Ty jsi kus pí*e, na to už nic jiné ani říct nejde. Order přesně splňuje kritéria, pro nenáročné hráče, kteří se nechají vodit za ruku a baví je jen čumět na cutscény a nic nedělat.
    • Naprostý souhlas, stačí si vzpomenout, jak otřesně natahované bylo half life 2. Prodlužovali hrací dobu kde se dalo a nakonec z toho vznikla taková parodie a totální škvár.

Olejník tentokrá mile překvapil, zdá se že tam ještě nějaké ty schopné recenzenty máte. *5*
      • :-D :-D GGG má již úplně vygumováno.
    • maros.goc
      len ťa troška upresním ak dovolíš

"Order presne spĺňa kritéria modernej plytkej hry pre konzolové publikum, ktoré si radšej kúpi veľké h*vno za 60 dolárov, než len aby priznalo, že ich exkluzivita nestojí ani za prd v spacáku."
      • Hnisavec
        že to píše fanboy platformy, kde hráči 10 rokov mesačne platia za tú istú hru, ktorá je založená na grinde a repetitívnom mačkaní jedného tlačidla na myši.....a zbieraní 10 vlčích koží
        • Nebreč.
      • co tu děláš, když ani nemáš PS4? Že by dnes nebyla na glitchstarteru žádná kampaň na podporu další hypsterské "art" hopsačky, nebo stého klonu survival hry (aby si PCtardi připadali jako velcí zálesáci)?
  • Je tu někdo, kdo to hrál a může potvrdit?

https://twitter.com/TheRazorRex/status/567520353552187392

Finální boss obšlehnutý z jiné části hry? *12* *11*
    • ZvacA
      Těžko říct, ale podle mě vytržený z kontextu. Nabízí se tu totiž možnost, že je to jednak jeden a ten samej, se kterým se hráč má možnost třeba setkat právě během hry a jednak, že pokud tam zřejmě probíhá nějaký QTE moment/útok, tak animace může být obdobná. Třeba u Resident evil 4 tohle u některých protivníků a jejich způsobu likvidace bylo běžný.
      • Veskoslav
        Ale kdy vyšla RE 4? 2005? Co je za rok 2015? A není to vytržené z kontextu. Systém animací vlkodlaků se snad skládá z 5 opakujících se komb.
    • Je to tak, ta informace je davno znama.
  • "Pouze bych rád zmínil následující hry: Mirror’s Edge, Spec Ops: The Line, Max Payne 2, Silent Hill 3, Soldier of Fortune, Chronicles of Riddick. Jde o hry z rozmezí let 2000 až 2012, které krom akčního žánru mají ještě něco společného: herní dobu v rozmezí cca 6-8 hodin a vysokou cenovku, typickou při zahájení prodeje pro prakticky všechny AAA tituly."

Nevím jak to má The Order, ale většina z výše jmenovaných titulů nabízí buď multiplayer, případně nějakou jinou formu rozšíření délky hraní (třeba challenge mode v Mirror's Edge).
    • Jistě úplně zbytečný mulťák ve Spec Ops: The Line, jen aby to to na krabičce pěkně vypadalo.
  • takze to je vlastne takovej hodně drahej Benchmark *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit