Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jinak to shrnul krásně jeden uživatel v komentáři pod recenzí na bonuswebu:

"Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici "

První polovina by mohlo s klidem být verdikt.
  • Proč pane olejníku, proč? Byli jste oklamáni! Toto je PLACENÁ recenze, ve skutečnosti je autor této recente ÚPLNĚ někdo jiný... Pan Olejník to ale vzal na sebe... CHRABRÝ TO MŮŽ!!!
  • Luckiller
    Škoda, že to nemá PC port. Chtěl bych vidět TotalBiscuita, jak by ji rozcupoval na kousíčky.
  • Keyz
    "The Order: 1886 je interaktivní dílo se špičkovou audiovizuální prezentací

Tedy recenzentovi stačí primitivní krátká hra s mnoha QTE (které se jinde kritizují), častými filmečky (které se také jinde kritizují), nevyžitým místem na obrazovce (pruhy) a to vše s cenou 60 babek. A klasik omezené fps u FPS hry....
    Jinak ta věta je vtip. Označit za špičku osekané rozlišení pro 1920x800, filmové fov, pruhy a vůbec samotnou grafiku? Crysis 1 byl pokrok na PC a co pak teprve Crysis 3 a Arma 3 s maximálním dohledem...U konzole ani moc nejde hodnotit jak to vypadá super, když to vypadá vždy stejně (podle toho kolik má studio prostředků na řešení toho, jak to tam teda narveme) na úrovni levného herního PC. Hw se nemění a optimalizace tam vše nenarve.

Ale byla sranda. *15* Nezbývá než popřát konzolistům aby to co nejvíce kupovali a užili si další hry na TV a monitorech s pruhy za 60 babek.

Info jak vypadá špičková audiovizuální prezentace: http://i.imgur.com/jHDpPCD.jpg
    http://static.gamespot.com/uploads/original/1525/15257558/2408973-crysis-3_new-5.jpg
  • Zase se ukazuje, ze herni weby slouzi predevsim k propagaci her. Hodnotit je treba schovivave a kritizovat radeji vubec =)
    • Mrkni na recenzi na Hrej.cz, to je recenze a ne reklama jako tohle
  • Ďalšia exluzivka, ktora na PC vôbec nebude chybať, ako Uncharted...kto chce zahra si to u menej inteligentnejšieho kamoša na PS4 za 3 popoludnia... :-DDD len nechapem prečo taky hate *1* *2*
  • koukám se po recenzí ve světě a všude se schodují, že to je průměrná hra 5-6/10
    To mluví za vše. Hru jsem si zkusil u kámoše a já hodnotím 5/10 Jak jsem se na tu hru těšíl, tak jsem se těšil až to vypnu. Hodně povyku pro nic. Pro mě je The Order: 1886 zklamání roku a ne žádná hra roku. Přikláním se spíše k propadáku roku.

Každý má právo říct svůj názor i když se většině nemusí líbit
    • http://bonusweb.idnes.cz/recenze-the-order-1886-recenze-d16-/Recenze.aspx?c=A150214_173723_bw-ps4-recenze_bze
  • tohle je zaplacená recenze od distributora, to mi nikdo nevymluví!!! škoda že to vzal Honza na sebe, chápu že potřebuje taky zaplatit nájem, ale při retro letsplayích vypadá jako fajn týpek který má rád hry.. no nic, další z kola ven :(
    • A napadlo te, treba jen na chvili, ze se to Honzovi opravdu libilo?
  • PC teroristi už zase řádí. Dneska žádná p2w omalovánka?
    • PC teroristi řádí, konzoláci brečí. *2*
      • kvůli tobě určitě ne, to by ses musel víc snažit
  • Urvanci, smirte se s tim, ze ma nekdo jiny nazor, nez vy. Za me ma Honza velikou pochvalu, ze napsal co si mysli, ikdyz mu muselo byt predem jasno, jak pote budou vypadat zdejsi diskuze. Kez by to vsechny mistni choboty nakrklo natolik, ze sem vazne prestanou chodit (dost pochybuju, ze by ubytek tech nekolika exotu games zruinoval).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit