Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Tahle recenze se četla jedním dechem. Číselné hodnocení stranou, za poslední dobu je to podle mého jeden z nejlépe napsaných článků, co se zde objevily. Kdybych si teď rozhodla hru koupit, tak víceméně přesně vím, do čeho jdu - což je přesně důvod, proč by se měly recenze psát v první řadě.
To, že většina diskutujících odsuzuje číslo u hry, kterou ani nehráli, pod recenzí, kterou ani nečetli, je věc druhá. -
-
To přeci není pravda.
Recenze má poradit jak píšeš a proto nelze dát stranou verdikt, který něco vychvaluje i když to je naprosto směšné. Je snad skvělé připustit nějaké pruhy? Řadu QTE a udělat ze hry "film". Je OK to tam nechat, jako ifno a ne jako vadu? To pak může být hra v 1920x1
Doporučuje produkt i přes následující nedostatky a moc to tedy lidem nepomůže. Napíše to nějak, a pak to doporučí. -
-
Nedostatky vyjmenoval a některé (třeba ty filmové pruhy) podpořil svými argumenty, jiné (třeba délku hry) zmínil, nastínil na ně svůj názor a zároveň nechal čtenáři dost prostoru na to, aby si na danou věc udělal názor sám. S takovou formou recenze nemám problém, i když s obsahem nemusím souhlasit.
-
-
-
Order medzi TPS je ekvivalent Zaklinaca medzi RPG...vizualne pekny kratsi koridor s par debilnymi hernymi mechanikami ;)
-
-
Pokud je ale u hry pár debilních herních mechanik celý gameplay, tak je to trochu problém.
-
-
By mě zajímalo jak je to u těchhle filmoher se zážitkem Hraní vs Youtube.
Protože pokud by tenhle trend pokračoval, tak by to mohl být pro jejich tvůrce celkem problém... Dost často, když se dívám na nějaký let's play tak mám hru chuť si zahrát sám, ale u tohohle typu hry to nějak potom už postrádá smysl.
Třeba u posledního Assassin's creed jsem se celkem dlouho rozhodoval, jestli koupit... ale nakonec sem se na to zadarmo mrknul na YT, jen na hlavní příběh (prakticky jediné co mě vždycky na AC zajímalo) a necítil jsem prakticky žádnou ztrátu z toho, že jsem hru nehrál.
A přemýšlím, čím to vlastně je? Je to tím, že jsou některé hry plytší? Nebo je to tím, že třeba ty hra není výzva? Možná je to taky tím, jak se zrovna AC pořád opakuje.
Na GTA5 videa se dívám nějakou dobu a spíš mě to přesvědčilo abych si ho koupil... protože třeba i když člověk přeskočí SP, tak v MP tam asi bude spousta zábavy. Ale co hra jako tohle? By mě zajímalo jak dlouho bude trvat, než se bude i za let's playe platit jak při chození do kina. -
-
tak logicky pokud chceš tenhle typ her hrát sám nebudeš na to koukat na YT. tvurci by navic mohli dat na cutsceny copyright
-
Holt někdo je hráč a chce hrát hry a jiný rád kouká na filmy a občas něco udělá. Je to prostě o vkusu. Já jsem hráč a rád hraju. Nakonec si každý člověk hry kupuje (velmi doufám) za svoje peníze a je to koneckonců jeho věc, co kupuje. Já bych za tohle nikdy prachy nedal, stejně jako bych nekoupil AC. Hraju rád velký hry s nutností je skutečně aktivně hrát, případně i menší ale hlubší hry.
-
-
v tom pripade by sis prave AC koupit mel vzhledem k tomu co si tu napsal ze si a ze rad hrajes a delas. Zase nejakej ignorat tvle.
-
-
Tak napr. Heavy Rain bola vynikajuca hra a zazitok uplne iny ako na youtube uz len preto ze si mohol ovplyvnit podstatne veci a koniec zalezal na tebe nie natom co to upol na youtube
-
-
Jo, ale bude něco takového i tady? Nebo bude každý průchod pokaždé stejný?
Ono to taky bude člověk od člověka... někdo kdo například AC hraje na 100% a dělá všechno, tak z toho vytěží při hraní mnohem víc, než na YT. -
-
Po tom co jsem hrál Ac1 a pak se pokoušel udělat na 100% AC2, Brotherhood a následně Revelations mne už také chuť nato stálé opakování stejné nápně (hledání pěříček, stránek atd do zblbnutí) přešla chuť a AC 3 jsem stále ještě nerozehrál, stále dřímá ve skříňce :), jen jednou jsem ho na chvíli pustil. Další díly jsem zatím nepořizoval.
-
-
-
-
Čte se to, jako zadní obal krabice *6*
-
Hru mám objednanou a opravdu mi je jedno, jestli ji budu hrát 8 hodin nebo třeba 13h. Jde o to, jak mě bude bavit a ono asi něco bude na pořekadle, že méně je někdy více. Kdyby byla zase hra delší, tak by se zase řešilo, že je to zbytečně natahované, úkoly se opakují apod. Samozřejmě by bylo lepší, kdyby k tomu byl multiplayer, ale hru si nekupuji kvůli tomu, ale hlavně pro příběh.
Co se týče stříleček, mě osobně (záleží na každém, co ho baví), by nebavilo jen vylézt z úkrytu a střílet hodiny v kuse bez příběhu či jiné zápletky. Co se týče zmiňovaného useknutého konce, tak to je problém i některých hollywoodských trháků. Tahle hra není určena pro každého a vždycky bude mít svá pro a proti, ale nikdy se vývojáři nezavděčí všem a ne vždy bude vše perfektní.
Takže se těším na zítřek, až si ji zahraju a pak uvidím, jestli budu mít stejný názor jako teď :) -
-
Jo jo, vidím to tak stejně :). Třebas Killzone jsem nedokázal hrát. Ne že by mi to nešlo, to ne, ale děsně mne to nebavilo, pořád jen kropit .... asi tak jako CoDka a podobně. Ale třebas střílečky jako Bioshock jsem si vždy užil.
-
-
Ta hra tam ma nakydano tolik bluru, ze jsem si to spletl s Project CARS.
-
A já s recenzí souhlasím.
jde opravdu o film technicky dohrabaný k faktické dokonalosti.
Jistě změna grafiky oproti prezentaci na E3 je zde ale graficky je to nádherný film
Ale není to hra. Je to film s Béčkovým příběhem s příšerným koncem.
Ale dobře se na to kouká.
Ale proč to není hra?
Nu kupte si to. -
Škoda, že nejsem recenzent. Dal bych hře desítku, jen pro to abych do běla rozpálil ty pitomce tady *1*
Jinak bych byl pro zrušení číselného hodnocení i tady. Recenze je napsaná dobře, její pointou je, že každý preferuje něco jiného a ne každý má čas trávit večery nad rozsáhlými hrami, tak hraje jen tak casual, ale spoustu lidí vytočí ta osmička v záhlaví, a už sem jdou řvát, že recenze je zaplacená (dobrý joke), atd. -
-
Pze vic kliku = vice penez :-)
-
-
Jednoduše, pokud by to bylo o 1400 kč levnější, nenutilo mě to držet gamepad a běželo to o šest snímků níže, tak si na to do kina rád zajdu.
-
6-8 hodin herní doba a z toho ještě polovina cutscény a cenovka 60 euro. No jako reklama pro nové konzole nic moc.
Jinak zdá se že Hnisavec mocně naklikává. -
-
To bych spíš tipoval na jeho sympatizanty. Kadence jeho ublížených příspěvků je až moc velká na to, aby to stíhal.
-