Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
8 hodinove video kde si chvilu aj zahrajete za 1600, 8/10... proc ne.
-
Recenze se nahrnuly rychle.
46 recenzí a kolem 65 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886
Časem se to ještě změní +/- -
-
Děkuji za pěknou recenzi. Četlo se to velice dobře. Musím přiznat, že PS4 zatím nemám a tak jsem se rozhodl se na hru podívat přes YouTube. Už jsem viděl první 2 hodiny a myslím si, že ta hra není špatná. Ale to je můj názor. Nevím jak to vidí ostatní, ale dle mého to vidím takhle: Ozvučení: 10/10, Grafika: 10/10 (velmi hezká), Prostředí: 10/10 (vývojáři skvěle vystihli, jak v té době vypadal Londýn), Atmosféra: 9/10, Hratelnost: 8/10. Takže kdybych to zatím hezky zprůměroval, tak by to zatím u mě vypadalo na 9/10. Mě nevadí, žádných 7-8 hodin délky SP. Furt lepší 8 hodin neustálé zábavy, kde se furt něco děje než 25 hodin zdlouhavého cestování z místa na místo a po většinu času se nic neděje. Hra dle mého určitě stojí za jedno dohrání. Pokud se jedná o Cutscény, tak vůbec nepoznám či se jedná o Cutscénu či in-game záběry. Ale přiznejme si to... Ty Cutscény tomu dodávají ten pocit dobrého příběhu. Bez nich by to nebylo ono a samotného hraní tam je asi jako v jiných hrách. A QTE ? Netřeba používat... člověk na kterého se dívám jak hraje to zatím nepoužil ani jednou. Jsou to mé pocity a můj názor. Mě takové hry nevadí. Mě vadí jediná věc a to je cena... 1600 je opravdu moc a stejně si každý nemůže dovolit dát v dnešní době tolik peněz za jednu hru a proto se vyplatí si počkat na pěknou bazarovku za 700. Hlavně, že se říkalo, že hry na novou generaci budou stát stejně jako na starou. Zase kecy v kleci.
-
-
Teď jsem si tak uvědomil, že i kdybychom to brali v poměru film/cena, tak novinka na BD vyjde cca na 500,-. Film má v průměru 2 hodiny. Čili hodina = 250,-, The Order má hodin v průměru osm, takže 8*250=2000. A to stojí sběratelka. Takže i tyto argumenty jsou poněkud děravé *3*
-
-
Také se filmy většinou recenzují poté co byl recenzent v kině a ne poté co si koupil BD za 500Kč.
-
-
tomuhle argumentu nerozumím, mluvím o koupi fyzického média.
-
-
A proč bych si měl kupovat film? Kupují se jen ty filmy, které se mi líbily dříve a chci je mít doma. Příjde mi jako totální blbost si jinak filmy kupovat - leda za 50 Kč v trafice.
Lidi fakt neví co s prachama.
-
-
-
-
Ale jo občas, tj. jednou dvakrát do roka. Víc koukání než hraní.Takže z hlediska herního bída. Titul jako celek táhne především bačkory vystřelující audio-vizuál.
-
ja tu recenzi nečetl ale hned první veta mne dostala, pry vyznavači linearnich her se silnym pribehem. Nebo: hráči co nemaji na hrani tolik času lol. Kdo nemá čas na hraní tak mu hra vydrží místo jednoho/dvou večeru, jeden týden. to je problém? myslím, že naopak by takový hráč byl rád.
-
Jak vidím, tak Sony Defense Force má plné ruce práce...
-
Nějak mi ta 8čka nevadí, je to recenzentův názor, já bych tak vysoko určitě nešel za šestnáctistovkový filmík na 6 hodin.
PS: Ještě to sem musím napsat :D. Dying Light 6/10 a toto 8/10, nevím co na to říct :D. -
-
No myslím, že všichni víme, že to hodnocení Dying Light bylo trochu pod pás... Já bych té hře dal tak 7/10, to by bylo ideální. Možná by si lidi mohli přihodit bodík za hraní CO-OP. Ale jinak ta hra nebyla špatná, to se musí nechat.
-
-
Myslím, že tohle bude hra pro mě. Až si to za 10 let zahraju, dám vědět.
-
It od Kinga ma 1000 stran a Witcher len 300 jeden diel...fook u short story book
-
-
Co to sem pleteš witchera a It?
-
Jedna pětina It má 200, jeden z pěti dílů Zaklínače má v průměru těch 300. Co tam máš dál, ufňukánku?
-
přesně jsi to vystihl *3*
-