Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenze,kdo ma malo casu,a skoro se nedostane na net,tak pc za 30tis,je zbytecna zalezitost!Koupim pc za 30tis,nemam cas,pak si za 2roky koupim nakou novou hru,a zjistim,ze jsem v treba v haji.pc neni pro lidi,co hrajou 2krat tydne jako ja.To je pak pc za 30tis prodelek,kvuli 5hram co bych si kopil vyhodit 30tis,dik ne.
    • Keyz
      Opakující se fáma.

Na hry potřebuji PC za 30k a proto si koupím konzoli která je stejné dobrá jako PC za 30K a stojí jen 10K
      Ne potřebuješ ale může ho mít. Pak si užiješ něco čemu se říká plynulost při 60 FPS a lepší grafiku. PC má různý HW a kupuješ podle toho. Jako spodní hranici ber třeba ekvivalent konzole a to pak stojí 1/2 a méně.

Ano pořád více. Tedy zvaž sám, zda využiješ svobodnější OS, výměnu HW a další možnosti které PC nabízí.
      • Jack1947
        Potřebuješ i klacků více pokud nepočítám monitor myš a jiné nezbytné věci. Díky devalvaci koruny.
        • Keyz
          Konzolisté zase nepočítají monitor. To je podobné.
          Jak jsem psal. PC stojí více zase toho více umí a máš více možností. Lehce si každý sám zváží co chce.

A myš+klávesnice stojí prd. Nějaká levná. Ten ovladač u konzole taky není kousek za 1500Kč. Zub času se na tom podepíše.
          • Jack1947
            Ty jo ale snad PSx stáli tuším ze začátku těch 1500 takže by sme nebyli daleko od pravdy tady *1*
    • Proč za 30, když stačí za 20? *3*
  • Odulin
    Pěkná recenze, díky, četlo se to skvěle! I když je většina ostatních recenzí leckdy o dost přísnější, tak je mi sympatické si pro změnu přečíst o tom, jak si někdo hru užil. Docela jsem se těšil a ikdyž mi celkový formát vyhovuje (kratší a filmová hra) a hned bych si ji s chutí zahrál, tak to přesto nejspíš vidím (nebo přesněji musím vidět) na slevu..tak jak jsem to udělal s LBP3 (Valentýnská sleva na 24$). Kruci.
    • Keyz
      Skutečně existuje člověk, kterému vyhovuje filmová hra s vším všudy?

To hraničí s finančním hloupostí.
      Koupíš si TV, monitor a pak tuhle filmovou hru. A díky tomu, že je filmová, tak to nevyužije celou plochu obrazovky a budeš tam mít pruhy. Tedy kupuješ něco, co naschvál využije jen část plochy a to se skutečně vyplatí. I hry v 720p využijí celou část. Navíc tím podporuješ tento styl.

To ta cedulka kterou máš v profilu, by nejraději upadla....
      • Odulin
        Ano existuje. Hrál jsi třeba Asura Wrath? Při vzpomínce na tuhle hru je gameplay skoro to poslední co si vždycky vybavím a přesto pro mě nesmazatelnej zážitek. Phantasmagoria byla taky dobrá. :D

Dál..pruhy mi zážitek nezkazí a pokud tobe jo, tak máš holt smůlu a nemuzes to hrat. A ano, až spadne cena, tak si rád zahraju a podpořím tento styl. No a kdyby to čistě hypoteticky casem narostlo do rozměrů, ze by každá hra měla takovejhle styl (pruhy), tak si zvyknu nebo budu pařit to, na co doposavad nebyl cas.

A tu cedulku nech napokoji, vubec nic o ni nevis...ta totiz znamena nefnukat, nebrblat a hrat...a je tam prikovana naveky.:D
  • Paul_cz
    Sakra games, raději ty čísla po vzoru EG.net taky zrušte. Dát parádnímu 40hodinovému Dying Light, který má výborný gameplay, singleplayer, co-op i versus 6 a tomuhle šesti (vlastně tří, když odečtu cutscény a QTEs) hodinovému tunelu osm, to je urážka Techlandu. Vím, hodnotili to jiní lidé a kdesi cosi, ale konzistence je prostě v háji.
    • Souhlasím s tebou můjrodný bratře :-D
    • A proč jako? Kvůli vždy přiblblý diskuzi, která je stejně skoro pod každým článkem a na který vůbec nezáleží? Číslo je důležitý. Kromě toho můžou i trochu provokovat a zvyšovat tím návštěvnost. Neexistuje jediný smysluplný důvod, proč zrušit číselná hodnocení.
      • Paul_cz
        Těch důvodů je dost, doporučuji ti přečíst si článek na EG.net kde se o tom rozepsali.
        • prosimte, eurogamer je odpad hernich webu - fakt. A ty jdi zase zpatky na pctuning.
          • Tak to jsme všichni rádi, že tam nechodíš. Aspoň si to udrží nějakou úroveň.
        • Číst to nebudu. Dej mi tu 3 a já ti garantuju, že ti každý zcela vyvrátím.
          • To je tak vzdycky,kdyz napises prispevek delsi nez 5 vet tak si ani nejsou schopni to precist. Nedejboze aby cetli nejakej clanek kterej neni konzolove pozitivni =)
            Koho taky zajima realita nebo nejake argumenty, to je tezka nuda.
          • Pán je suterén.
  • Kozy
    No tak to je paráda, už se těšim. Diskuze výtečná jako vždy.
  • dik za recenzi, cetl sem na hr*j.cz a sem rad, ze pak vyslo toto tady ... ;)
  • Jsem rád, že se recenzent zdržel emocí narozdíl od jiných a pochopil podstatu hry. The Order nedojíždí na svou (ne)kvalitu, ale na nepochopení. Od hry dostanu přesně to, co jsem čekal. A jen tak mimochodem - první Uncharted jsem dohrál za 6 hodin a taky neměl mulťák, přesto to byla pecka.
    • Můžeš osvětlit i nás, kteří podstatu hry ještě neobjevili?
      • Tilwaen
        Možná by stačilo přečíst si tu recenzi. Honza v ní celkem dobře shrnul, v čem hra vyniká a v čem naopak ne.
        • Takže podstatou je příběh a grafika a gameplay je tam jen aby se to dalo prodávat jako hra? Z toho se musí Kojima válet smíchy po zemi.
          • Tilwaen
            Víceméně ano.
    • Správně!:)
  • Ty vaše RPG taky nejsou žádná sláva. Nebýt těch přiblblých vedlejších úkolů, který nedávají žádnej smysl, tak to taky nestojí za nic.
    A jejich herní doba je taky kolem 8h.A to nebudu počítat, že jedu ke kováři na koni třeba 20 minut si udělat meč a taky bych to rád tu dlouhou cestu proklikal a byl tam hned. A to je právě to, co u těch RPG natahuje herní dobu, ale čistýho času hry to je taky pár hodin. Tady ty scény na sebe alespoň navazují a jsou plynulé.
    • Rejsek
      Zahrej si Dragons Dogma. Z toho se poseres kamo :-) Vynikajici hra, ale tak brutalni absence fasttravelingu, je opravdu na zabiti. Byl bys rad i za vychrtleho kulhaveho a prasiveho kone :-)
      • Zbytecny,natahuje to zbytecne herni dobu.V in famous second son,jsem ani vedlejsi ukoli nehral,proste kraviny!Jinak to ma asi taky 8h.Kdybych v gta5,nemusel jezdit takovou dalku,kvuli kazdy blbosti,tak vic jak 10h to taky nema,vse se to zkryva za velku mapou a rozpolozeni ukolu,nic vic nic min.Kdyby to mesto bylo mensi a ukoli blize sebe tak bych hlavni kampan dal do 6h.
      • později se fast travel zpřístupní přes ty kameny které člověk může nechat na místech a pak se k nim přemisťovat a myslím, že v Dark Arisen to ještě víc zpřístupnili (více možností získat ty kameny)
      • proto jsem DD nedohrál, už jsem na to prostě neměl *1*
  • MickeyMutant
    Nu, Jene Olejníku, proti proudu? Myslím i recenzentskému? Šťastnou plavbu přeju*4*

Když nějaké rozbité volovině všichni dávají devítky jak na běžícím pásu s tím, že má "potenciál", tak se v tom chaosu lecjaká medaile nakonec ztratí. V tomhle případě ale hře valná většina recenzentů moc nelichotí. Vyzdobit ji osmičkou za příběh a vizuál, když to má i podle mnohých profíků problém dostát významu slova hra, naplňuje beze zbytku ono husitské: Proti všem! A jako bývalý průvodce po hradech a zámcích bys měl vědět, kolik škody někdy taková malá středověká revoluce dokáže napáchat.
    • Skyrim dostal 10, ne? Dosud nejhorší zhodnocení hry na tomto webu podle mě. Více jak na 8 neměl.
  • Ja si myslim, že HATE je zbytočny...
    Tešime sa PCčkari, že vam konzolistom exkluzivka, ktorou ste pred nami machrovali
    nevyšla podla vašich predtav ?? tešimeee *1*
    sme svinne no ...
    Budu PCčkari pisať peticiu aby to vyšlo aj na PC ?? nebuduuu
    ...ale aj tak by som si to rad u kamoša zahral *1* *1*
    musim nejakeho ukacať aby to kupil... že je to srašna šupa *1*
  • residentevilfans
    Neni duvod kupovat hned, az to bude za 7-8 stovek. Jinak Uncharted jednicka taky nebyl nic moc jako zacinajici znacka. Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni.
    • "Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni" výborná věta, kterou trošku kazí, že hned v první reakci na tvůj komentář to už borec hejtuje *1*
    • Jack1947
      To se ale s tímhle přece srovnávat moc nedá, nebylo tam 30% qte ani 20% filmečků tedy 50%...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit