Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    Hrám práve vynikajúci krokovací dungeon Might & Magic X v hard móde, čistá oldschool hratelnosť, žiadne nápovedy, hardcore obtiažnosť a takisto si užijem i Order. Základ je akceptovať rôzne žánre a zámer tvorcov.

Problém nevidím v hre, ale v zášti PCčkárov obmedzených jednou platformou, bez možnosti komparácie a zahrania si veľkého počtu AAA hier. Plus neustále dokazovanie si, že kúpiť si mašinu za 2000 eur na indie exkluzivity a cheatermi zničený multiplayer v každej hre bol dobrý krok.

Potom sa zapšklí z nudy nahrnú do konzolových exkluzivít a začnú tu kázať z youtube a presviedčať ľudí, čo si tú hru môžu i reálne zahrať a urážajú až do krvi.
    • nekromant33
      Ne.
    • Keyz
      Děkuji za názornou ukázku Maďarské stylu argumentování.

"Já mám tohle, ty to nemáš, heč a proto o tom nic nevíš nikdy nebudeš!"

Východ je na opačnou stranu, spletl jsi směr svojí internetové cesty *6*
    • O někoho, kdo si koupil zastaralé těžítko, na které doteď nevyšla jediná opravdu nadprůměrná hra, to sedí. Pak se samé nudy nevíš, co bys dělal, než se hádal do krve o tom, jak výhodný kauf to byl.
    • Máš pravdu. Chudáci PCčkáři mají k dispozici nejméně 10 krát tolik her co konzolisti, takže jsou strašně omezení jednou (hlavní) platformou. To je opravdu hrozný být PCčkář. Kéž bych mohl hrát jen na konzoli - pak by na mě nečekalo přes 30 her, co jsem ještě nehrál, protože není čas. Měl bych pěkně sotva jednu hru na celý měsíc a bylo by to super. Nakonec bych ocenil i filmohry, protože by to vyplnilo velké množství času, který bych měl jako čistý konzolista. *3*

Na PC jsou mnohem, mnohem, mnohem lepší hry než na konzoli. A když už vyjdou ty hry ja na PC, tak konzole, je PC verze téměř vždy lepší. Stěr. *1*
      • Teď jsi mě fakt rozesmál, kdybych soudil PCčkáře podle tebe, to by bylo pane hodnocení *1*
        • Smích ze smutku z prosté pravdy? Mi řekni, co v mém příspěvku nesedí, protože každé slovo bylo smutnou realitou konzolí. *3*
    • Tak teraz som sa zasmial : Tni a ruuubaj do krve... *1*
      • ...čo hovori ?? uraža nas ?? *1*
    • walltar
      Já si myslím, že si tu hru užiju na youtube stejně jako sem si užil třeba poslední ass creed. Ale nechápu proč je tu takový humbuk kolem recenze.

Ale ono by fakt bylo potřeba prostě u recenzí zrušit číselný hodnocení... Potom se lidi namísto čtení podívají na číslo a hned je námět k diskusi.

Hra jako je tahle není nic pro mě, ale nevidím důvod na ni nějak nadávat. Prostě bych ji jen nekoupil. Jak bych si třeba nekoupil motorku.
      • Jen to jen hate ze srandy.. Nemyslím si, že by to někdo myslel nějak super vážně. Lidem je to v podstatě jedno, protože tahle filmohra rychle zapadne, jak jsem dávno předvídal.
      • Vidíš, a já si zase koupim The Order i motorku, ale jinak souhlasím, jde pouze o to být tolerantní *3*
  • Docela by mě zajímalo, kolik lidí, co sem přispělo, si hru skutečně zahraje. Přesto se do krve hodlají hádat kvůli tomu, jestli je hra dobrá nebo ne. Proboha, tak počkejte do zítřka/půlnoci/dneška/nevímkdy, zahrajte si to, a pak suďte. Honzovi se hra líbila, tak jí dal 8/10. Na hrej.cz se zase Jardovi zase až tak nelíbila a dal jí 3/5. Je přece na každém recenzentovi, jak si to dokáže odůvodnit. A vy, kdož tu hlásáte svoje pravdy o ničem ? Zahrajte a uvidíte sami. Já si taky počkám až do zítřka...
    • Co si budeme povídat. Jarda je úplně jinde než Honza. Je mi líto, ale Jardovi Hozna nesahá ani po kotníky. *3*
  • QTE - nejvetsi zmrdstvo
    Cutsceny - Druhe nejvetsi zmrdstvo
    Gameplay - 10 let zastaralej
    herni doba - nedostatecna / prilis dlouha
    pribeh - Dementni
    grafika - jedinej pidiklad tehle slataniny

Hrat tu hru by byla vetsi ztrata casu nez psat do diskuzi na hernim webu.
  • a kdybyste tedy meli hodnotit hru hodnotit jako film (scenar, režie, kamera) je to dobre nebo je to bečko?
    • dal by som lepšie hodnotenie :D tam aspoň môžem preskakovať cutscény ktoré som už videl :D
    • LOL *1* *1* *1*
  • olejnik dal 8cku len preto aby nasral ludi. teraz si cita diskusiu a smeje sa...staci si precitat jeho twitter
    • Proc by me mel zajimat twiter uplne bezvyznamnyho cloveka, a jeho bezvyznamny leceni komplexu s malyho penachina?
  • Ale musi to byť strašna pecka, keď Metro Last Light dostalo 7 , jedine že by matematika na games mala ine pravidla *1* *1*
    • Keyz
      Zde vychvaluje grafika, u metra se moc nechválila. Tedy hra na levný HW je asi o poznání technicky lepší. Když to zde má váhu, že se to dostalo i do verdiktu.
      • Ako konzolisti sa navažali do Crysis 123 že tooo neni hraaa, to je technologicke demooo aby mohli PCčkari ona*ovať nad grafikooou...kto HRAL Crysis mi da za pravdu, že to je HRA !! som si neskutočne zahral, vo velkych lokaciach, neskutočna zabava...A TOTO JE čO ?? *1* *1*
        • Keyz
          Crysis jsi aktivně hrál a zde aktivně čumíš. Ještě musíš být nějaký Ťong aby jsi neviděl ty pruhy *11*
  • Olejník na hrad!
  • S hodnocením určitě nesouhlasím, ale myslim si že kvalitou je to hra přesně pro konzole. Však jim 3h gameplaye a 2h cutscén stačí.
  • Nedavno jsem se dival na let's play Lone Ranger na NES. Pamatuji si, jak nas to hrozne bavilo a tesili jsme se, ze na konci kazdyho kola uvidime rozpixelovany obrazek. V tu dobu vrchol grafickeho umeni v pocitacovych hrach.

A dnes je to presne naopak. Misto hrani skvele hry a obcasne divani se na hezky obrazek nebo dokonce video na konci kola se divate na skvely film, a na konci kola parkrat zmacknete sipku dopredu...

Kazde ma sve pro a proti a kazdemu se libi neco jineho, ale ja osobne jsem hrac a hry chci hrat, ne se divat na video *3*
  • hrej.cz 3/5, tuna redaktorom as šibe ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit