Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    Mam nejak chut a potrebu vyjadriut se k tomuhle. To neni argument, ze mi v tyhle hre zabere vyssi obtiznost dyl casu na dohrani. Zadny vyssi obtiznost totiz neexistuje a to snad v zadny dnesni hre. Vzdycky je to jenom o tom, ze vam zasahy ubiraj vic zivota. Takze hard se oproti normalu lisi tim, ze cekate 2x dyl casu v ukrytu a cekate na vyhealovani.

Vyssi obtiznost bych si predstavoval tak, ze na me misto dvou typku, co se budou schovavat za sloupem a strilet na me, nabehnou ctyri typci a budou se me snazit obejit z obou stran, zkusi nejak taktizovat, pouzit jiny zbrane nebo aspon po opakovani checkpointu prijdou od jinud. Neco jako stary R6, Swat atd. *7*
    • juuuj.. to by bola parada. asi by sme chceli privela :|
  • Vsak ja si myslim, ze 7 - 8 hodin ma dneska spoustu her. Tady se to ale resi neskutecnym zpusobem. Nevim proc. Tahle hra ma smulu, ze vsechno spatne, co se na hrach muze resit, tak se resi prave na tehle. Kdyz by to bylo 7 hodin gameplaye, tak zas budou vsichni rikat, ze je to to samy, jako 40 strilecek predtim. Alien mel 15 hodin a u nej zas mleli kravoviny o tom, jak se umele natahuje herni doba. Tady udelali 8 hodinovou (na vyssi obtiznost mozna vic) strilecku trochu jinak, filmovym zpusobem a zas je to spatne. S cim spouhlasim je to, ze nemeli rikat, ze to ma 12 nebo 15 hodin nebo kolik to rikali. Ale je fakt, ze kdyz to hrali treba na hrej, tak se s tim taky zrovna nemazali. Pokud si to clovek bude vychutnavat a nepoleti do konce, tak to nebude takova bida
    • jindra.veliky
      jiny hry maj sice taky kratkej sing, ale maj pak apon coop nebo multak *7* ktera jina hra mela jen singl na 6-7 hodin - minus 2 hodiny cutsceny - a prodavala se za 1700,- ??? *12*
      • delO
        nový wolf, má herní dobu kolem 9 hodin a cutscén je tam taky hafo a herně je to tupá FPS a grafika jak z roku 04 a ještě se nedočítají textury *15*
    • resi se to prave u tyhle hry, protoze misto 5e stoji 50e *6*
  • Meznia
    Tyhle souboje zastánců herních platforem každého jen otravují.

Hňupsavec si koupil playstation a nezbylo mu ani na jídlo, natož na herní PC, u kterého by se stejně zasekl u konfigurace systému.

Na druhé straně mu oponují nemajetní studenti IT, kteří by si rádi v obývacím pokoji zahráli z gauče nějakou exkluzivitu na konzoli, ale nemají konzoli, televizi, gauč ani obývací pokoj.

First world problems *9*
    • Někdo oponuje tím, jak tam jsou špatné prvky. Pruhy,qte, samé filmečky atd....
      O tom by mělo debatovat a pochybuji, že skutečně chtějí tohle doma natož hrát bez myši FPS hru.

Maďara neřeš. Ten trolluje to je vidět z jeho textu typu "Pcmaster rase zase zavídí něco co nemají" atd...
    • flash789
      chudinky studenti, ono je práce dost, pak by nebyli nemajetni..ale chápu ze studium je dobra vymluva:)
      kdyby z nich aspoň něco bylo, tak by to mělo smysl, ale většina z nich pak nebude umet ani zašroubovat zarovku.
  • Jack1947
    POdte hoši, (myslím že tu asi žádná dívka není) hoši, hoši ... vytáhneme to společnými silami nad 500 a více příspěvků. To by bylo aby legendární Vávrovo 100 věci proč nemá rád Skyrim zůstalo nepřekonané. This is epic. *12* *7*

Nothing here ....
    • To bys byl schopnej naplnit sám, ne?
  • mě hra bavila a užil sem si jí , peněz nelituji
    • rekl agent Sony
      • Jack1947
        Pokud jí včas prodal tak na tom (pro)dělal ale beztak ho to nemusí tak moc mrzet.
  • delO
    mě se líbí jak tady vytahuje IGN a jejich 65% a přitom váš miláček Alien dostal od nich 59%, od Gamespotu pak 60%
    • Alien ma prumer od kritiku 81%, The Bordel 65%, jeste nejake problem?
      • delO
        dyž už tak má průměr z 50 recenzí 79% ale to jedno, evidentně tlustoprde nechápeš psaný text, bavil jsem se snad o průměru? Bavil jsem se o dvou největších herních magazínech. Jinak Order je daleko lepší a zábavnější hra než natahovaná nuda Alien, v Order aspoň existuje A.I...
        • Nic si z toho nedele, to bude zase dobry.
          V Alienovi zase existuje hra, coz se o The Bordel rict neda.
          • delO
            hra a čemu říkáš hra? Opravování počítačů, dveří, výtahu a schovávání se do kabinek? Mě to bavilo tři hodiny, pak jsem trpěl.
            • delO
              tak máš ty PS4 nebo kamarádi??? *15* si to aspoň sjednoť
            • delO: Zeptal se, ja odpovedel. Ted su zas lhar, komicka ta PS4 komunita, si myslis ze nikdo z mech kamosu nema PS4, asi se ti zhrouti svet, ale fakt nejsej jedine na svete kdo ma PS4 a Order
            • delO
              hrál jo? *15* proč lžeš?
            • kennyB: Jj hral je to vyplach, a u me to vubec s hrou nema nic spolecnyho.
              Alien mel nudnou pasaz zhruba kolem 7 hodiny, 2-3 hodky me ta hra taky stvala a neuveritelne se tahla, pak se ale zas rozjela a mela tempo. Ale ty pasaze kdy me hra bavila byli jedny z nejlepsi jaky sem u hry v posledni dobe zazival, to ty 2-3 spatny hodiny nemohli nijak zvratit.
            • kennyB
              Nechci nic říkat, ale Alien byl opravdu na začátku skvělej, ale časem začal nudit. A The Order jsi hrál, že víš, že je to špatná hra???

Reakce na Lukase...
            • delO
              jak jsem mohl vědět, že mě to nebude bavit po pár hodinách, jsem snad vědma? To se bavím s totálním volem?
            • Vidis, budes asi defekt kdyz hrajes hry co te nebavi,
  • delO
    výborná hra, doporučuji zkusit už jen kvůli grafice, jelikož tohle je absolutní bomba, hrál jsem Crysis 3 na max a tohle je dál, mnohem dál, fakt mnohem dál, jako CGI, kdysi jsem si říkal u WarCraft 3, že bych chtěl hrát hru jak vypadá CGI ve W3 a teď vyšla hra, která některá CGI překonává. Herními principy to neurazí,máme tu skvělou atmosféru a příběh dokáže pohltit. Druhý díl bude bomba, už se těším..
    • Kravicka
      crysis http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/2/3/5/3/7/Crysis_3_4K.jpg.jpg
      crysis s oderem http://i.imgur.com/BtB90dc.jpg
      • Vystizne ;-)
    • hra? chtels napsat ted vysel film... tenhle novodobej konzolovej šit jako Ryse no fuj rikat tomu hra interektivni filmecek kdyz uz *11*
      • Jack1947
        Ryse byla aspon hra i když pravda k filmu měla docela blízko.
    • Je to mnohem dál, to máš pravdu. Dál od očí. A Crysis 3 zvládá běžná rozlišení a 60 fps, což se o tomhle říct nedá.
      • delO
        Co má dělat FPS s grafikou? můžeš si hrát PC exluzivity v milion FPS a stejně to bude na hony vzdálene vizuální podobě nejhezčí hry historie Order 1866 *3*
        • na PC tam ale NIKDY nebude mit cerny pruhy aby mu to stihalo aspon 30fps UBOHOST!!!
    • Kokůtek a zloděj nicků GGG detected. Zase brečí, protože jeho crapzole musí ořezat půl obrazu a půl herní doby aby ten paskvil rozjela. Trololol.
      • Život podobných "PC trosek" musí být hodne smutný...
      • delO
        půl obrazu, půl doby, ale stejně je to suveréně nejhezčí hra současnosti a to milá tlustá pc-nulo vychazí na zařízení pod 10K.
  • ta "hra" ma cenu ledatak jednoho filmu tedy max 160,- rozhodne ne 1600
  • Neverte tomu volovi a neberte ho vazne, koniec je uplne iny!!!!
  • flash789
    ta tady se neda jinak nez panu Olejnikovi pogratulovat. 400+ prispevku, to je nejakyho klikani. Myslim ze by ho za to měli v redakci na rukou nosit, slusna práce:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší