Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jestli tahle hra dostala 6.5 na IGN a 8 tady tak to je opravdu terno
    • na druhou stranu alien isolation dostalo od ign zase 5.9 a myslím že to byla fajn hra, na těch zasloužených 8 aspon :)
  • Konečně někoho napadlo udělat jako hru i střílečku. Takže gratuluji. Byli jste první !!!
  • Hneď ako vyjde Zaklínač 3, tak si kuknem koniec na youtube a kompletne to v recenzii vyspoilerujem
    • rofl, zaklínač není sr4čka na pár minut s jedním koncem.. nevíš, co? *1*

To sis naběhl. *1*
    • To klidne muzes, jenom si myslim ze Zaklinac bude mit nekolik koncu podle toho jak se hrac zachova behem hry, a jak se hrac choval v minulech dilech.
      Vis zaklinac neni prvoplanova obycejna a tupa sr@cka jako Order.
  • tak dohráno na YT, docela slušná hra jen mne prekvapil ten konec. nečekal jsem že galahad bude vlkolak a škoda že ho nechali zemrít. /spoiler (pro ty co ješte nehráli)
    P.S. ješte pro info moje sestava: gtx980, i7, 16GB. video jsem sledoval v 1440p a všechno lšo plynule
    • Perfektní, pro všechny co nechtějí vědět konec jsi to prozradil a slovo spoiler jsi dal až nakonec věty, taky uvádíš na konci svou pc sestavu, i když hra vyšla jen na ps4, prostě machruješ co máš doma v obýváku a kolik jsi za to utratil peněz.
    • Imbecile tebe potkat tak ti tu tvojí „sestavu“ hodím na hlavu.
    • kennyB
      Ty jsi dobrej kok.t *7*
    • Díky za vyzrazení konce. Není nad to dohrát hru na youtube a pak ji ještě vyspoilovat. Prostě absolutní zhovadilost.
      • jeste si stezuj, ze ti usetril 1600 *5*
        • Baví tě hodně znevažovat práci druhých lidí a ještě si z nich dělat p*del? Však ony vás tyhle manýry přejdou, až se budete muset v životě o něco pořádně snažit. Jo a hra stojí 1400... ani 1600 a ani 2000. 2000 stál ve svý době resi jednička. Taky tříhodinovej film, ty špino ubohá.
          • A všechny ty internety bys nezakázal?
    • Mám slabší sestavu a video se mi nesekalo, takže musím autory filmohry pochválit za velmi dobrou optimalizaci.

A na Hrej.cz už to hrála celá redakce a někteří by dokonce dali 2/5. *4* Zajímalo by mě, kolik lidí to hrálo z games.cz.
      • Verdikt

„ Průměrná střílečka, na kterou se opravdu hezky kouká a moc pěkně se poslouchá. Pokud od ní nečekáte nic víc, než sled filmových scén, občas přerušený hratelnými momenty, budete spokojeni.“
        Hodnocení

3/5
        • 3/5 bych řekl, že je ok. 2/5 by asi už fakt bylo málo, ale chápu, proč to chtěli dát. Hry jsou tu od toho, aby se hrály a ne, aby se sledovaly s rukama v kapse. Přecijenom podle mého hraní na Twitchy bych ocenil určitě silně nadprůměrné zvuky a opravdu povedenou grafiku. I ty animace byly velmi dobré. Příběh taky neurazil - takové jednoduché béčko. Podle mě docela dobrý ač spíše jednoduchý film.

Tohle je příklad naprosto ideální hry, kterou si "zahrajete" na youtube. Lepší příklad si snad ani nevybavím. *4*
          • Life is Strange, v zivote bych to nehral ale na yotube sem se na to mrkl
            • Je spousta her, do kterých bych nevrazil peníze, ale na které se rád podívám třeba na youtube. *3* O hry se zajímám obecně a The Order mě nemohl minout, kor když je to tak rozporuplná hra, kterou jeden zatracuje a druhý vychvaluje (J. Olejník). Poslední dobou tu takových her bylo docela hodně - Battlefield 3/4, ESO, Destiny...
          • jj, rozebiraj to tam dva na youtube, idealne to vystihuje srovnani s ryse, je to prej 1ku1 jen zasazeny do jinyho prostredi
            • coz je dobra schyza, kdyz to recenzoval olejnik za 5/10 a tomuhle da 8/10 (stejnej typ hry, jen jina pc s jinym operacnim systemem, ps4/win), tomu rikam vic nez mirna nazorova nekonzistence
  • Jinak,kde jste vzali 30gb,na krabici mam 50gb.
  • Maďar má dnes vycházku?
    • vypadá to tak, na madarskejch webech o tom zatím, nepíšou (to víte na východ to dorazí později) tak wopruzuje tady
  • Týhle nádheře chybí k dokonalosti už jenom day 1 DLC a pár mikrotransakcí *1*
  • Nie kazdy ma ako otec rodiny full time zamestnany s malym deckom cas odohrat za pol roka 5000 hodin v Skyrime a dark souls ako typicka vymyslena fake entita a idol sectoru pan a nickom ????
    • Gratuluju ti k imaginární svatbě a imaginárnímu malému dítěti. Jsem poctěn, že s tebou prožíváme kus tvého imaginárního života. Ještě včera si jezdil s "přítelkyní" do kina za cenu plné PS4 hry, dnes už máš rodinu. Zítra nejspíše budeš dědečkem, takže ti dopředu gratuluji. Velmi ti to přeju. *3*
    • CrocoRay
      Otče, vykašli se na diskutování a pojď mě nakrmit. Začínám mít hlad.

PS: Karle, ranil jsi mne *13* *1*
    • Doufám, že tě preventivně vykastrují a nikdy nebudeš jako ten příklad který jsi uvedl.
      Musí se zamezit množení takto chorých lidí.
    • Ano ale i v krátký hře lze vytvořit kvalitní hratelnost a ne jen tam šoupnout průměrný herní pasáže aby se to mohlo prodávat za cenu hry. Pokud by to na PS store prodávali jako film, nebo seriál skočím po tom hned, takhle si počkám až to bude za rok v PS+
      • Na ps plus to nebude. Jsou tam restrikce, ze tam nesmi byt hra s Metascore mensim nez 75. Takze sou neprekonatelny ps4 exklusivity, ktery pc master race strasne zavidi, ze hry. Jsou tak kvalitni, az dostavaj nizky hodnoceni :D
        • Kozy
          To s tim hodnocením na Metacritic je nesmysl, nedávno o tom byl někde článek.
  • MARTASLJ19
    Po tomto končím so sledovaním videí s Olejníkom, pretože by som nezniesol sa naňho pozerať a nie to ešte počuť. Dobrovský by ho mal rýchlo vymeniť, pretože ak budú hrať dnes tak ho ľudia na chate ukrižujú za tento hnoj čo napísal. Takisto som ho považoval za človeka, ktorý hrám rozumie a vyrastal s nimi, ale po tomto počine u mňa skončil....
    • Zase bych to nebral tak fatálně. Je to jeho názor na jednu jedinou hru. Chce to zachovat klid. Holt lidi mají jiné chutě. Já bych takovou hru koupil leda za 3 stovky, on by jí s radostí koupil sobě i svým přátelům za plnou cenu. To ale neznamená, že jinak nemůže udělat zajímavé video z jiných her či napsat jinou lepší recenzi. Však má i své dobré chvilky. *3*
    • Jack1947
      To zas ne, beru to jako subjektivní přešlap. Ne ovšem natolik závažné abych přestal sledovat Games/Retro playe.
    • Chim
      Souhlasím. Člověk by měl mít určité morální zásady, kterých by se měl držet.

Názor recenzenta respektuji, nicméně pro mě tento člověk bohužel ztratil na důvěryhodnosti.
    • maros.goc
      Citim to podobne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší