Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem kvuli Olejnikovy prestal kupovat Level, a kupuju znpovu Score.
    Kdyz mezi sebou redakce trpi takovyho zaujatyho trotla, tak at si to vyzerou.
  • to, že je Olejník zaujatej, nebo neumí psát recenze neznamená, žej ena tom zbytek redakce stejně
  • chtel bych vedet kolik by hra dostala, kdy by za ni musel autor vysolit 1600,- *1*
  • maros.goc
    presne tak, Olejník konečne ukázal svoj rage a hate voči PC komunite ...dať vysokonadpriemernú známku priemernej hre a ospravedlňovať to prívlaskom "príbehová" (pričom počas informovania o hre v rôznych článkoch o tom nepadlo ani slovo), či tým, že dnes ľudia už nemajú toľko času, aby hrali dlhé hry je strašne neprofesionálne...hanba
  • maros.goc
    smutné je, že games.cz niečo také podporuje :(
  • MARTASLJ19
    Riadna sračka, bohužiaľ očakávania sa naplnili. Môžu sa hanbiť - 60€ za hru na jedno prejdenie a bodka. Ani žiadny MP/COOP. Hra sa viac hra sama...Smutné že PS 4 stále nemá kvalitnú exkluzivitu.
  • Olejnik na twitteru: "Brzy internet zaplaví recenze Order 1886, včetně té mojí. Už na mě má PC Master Race nachystanou voodoo panenku s ryšavým knírem?" - Jeden z mnoha twittu, clanku proti pcmasterrace a ted recenzuje konzolovou hru ktera ma 2 cerny pruhy, aby byla "cinematic", linearni az doprizemi, 1600Kc, 3 hodiny gameplay, 3 hodiny cutsceny (6 hodin hry za 1.6K...)

Mozna bys mohl zkusit byt neutralni a kritickej ke hre jen z principu, ze pises recenzi pro lidi ktery tak nejak nezajima tvoje mnohamesicni agitka proti "pcmasterrace".

Nejde tady o subjektivni nazor, de tady o zaujeti autora proti casti pc komunity, ktera si dela srandu z konzolovych nedodelku s omezenym frameratem, filmovym pojetim (2 cerne obdelniky) a casto i dementnim autorum, kteri tvrdi, ze "cinematic experience 24fps". A ted tenhle zaujatej clovek pise recenzi na konzolovku, ktera splnuje kazdej bod, ktera tahle sarkasticka skupina prezentuje a hle 8/10...
    To si jim to ukazal Olejniku, ted si to te ceske PC komunite nandal ( "ceske" je velmi dulezite slovo, mozna si to uvedomis taky, nekdy v budoucnu) .
    Ale je tady i jina volba pokud nejsou lidi spokojeni s webem - adblock+ tady zustane aktivovanej a hrej.cz je dobra alternativa.
  • od hracu 54, to by meli zavest i tady a ja bych se snad kvuli tomu i zaregistroval
  • 67% bonusweb, tam maj za usima, mrkli na meta a pridali procento ze sympatie *5*
  • nechte konzolove ubožaky at si to hrají, my chytrejší si to kouknem na YT a budeme hrát skutečnou hru - Kingdom Come alfa v 60fps
  • Ta to recenzia kde bolo viac kritiky ako pozitiva na tu to "hru" nejak nesedi z hodnotenim.
  • del0
    Tahle diskuze je lepší než ta hra, i bez pruhů. *15* Baví mě sledovat, jak praskají žilky Hnisavcům a GGGayům (kteří si mimochodem pletou Bloodborne s RPG - facepalm).

Pánové, přestaňte s tím leštěním, ať z toho hovénka taky něco zbyde pro mě. Del0 taky rád exkluzivní hovénka. Del0 závidět. Na PC tenhle rychlomazný produkt ještě nedorazil. Ne vážně, pánové. SONY jste ukradení, tak jim přestaňte podkuřovat. *7*

Btw, lidské oko nedokáže vidět víc jak 5 hodin. *15*
  • del0
    A já myslel, že si vytváříš názor podle průměru "erudovaných" recenzí na Metacriticu... *7*
  • del0
    Jasně. Zbagatelizovat se dá cokoliv, když se trochu snažíš. Tobě to ale stejně moc nejde. *7*
  • del0
    "Problém je ze to co popisuješ skutecne plno lidem vyhovuje, nebo proc myslis ze hry jako Uncharted nebo Last of Us jsou jedny z nejprodavanejsich?"

Když pominu, že takové Diablo 3 prodalo za týden snad víc, než Last of Us za půl roku, tak by mě vůbec tyhle hry nevadily (nakonec je hrát nemusím, že), pokud:

a) nebudou ovlivňovat herní průmysl jako celek
    b) nebudou způsobovat další debilizaci her
    c) nebudou v médiích nesmyslně přehodnocovány a hypovány jako nějaká herní revoluce

Bohužel, problém je v tom, že bod c) už se dávno děje a ten může do budoucna velmi snadno vyústit v bod a) a b). Myslím, že The Order je důkazem, že se blížíme. Je to taková zkouška toho, co jsou lidi schopni sežrat a za jakou cenu. Koneckonců se to i částečně daří. Stačí se podívat na individua typu Hnisavec nebo GGGay. To jsou ti z kategorie, kteří zaplatí ranec i za hovénko, pokud se dobře zabalí a ještě se budou hádat do krve, jak si pochutnali, protože exkluzivní hovénko a ještě navíc od SONY přece nemůže smrdět.
  • del0
    "Brzo tu bude bloodborne, král RPG.

KKK...
  • del0
    SONYfag n. 899874 detected.
  • CrocoRay
    Satelit je sviňa. Musíme doufat, že koaly budou dostatečně rychlé a umře hlady :-)
  • už jseš moc paranoidní, netroluju, mám ps4 a jsem nespokojený už jsem tu na games psal i nespokojené komentáře že se sice na bloodborne těšim jako na další souls hru ale graficky neočekávám nic jenm se modlim at pruhy nejsou, evil within mi to zkazilo spolu s doskakujícíma texturama a tak podobně... netroluju jenom řikám svuj názor
  • Kravicka
    Aby si videl orezany rozliseni, 3zadele bluru a 3h gameplay to nepotrebujes hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit