Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    Ted cumim a 9/10 na novinky.cz *1* *1*
  • Co jsem pochopil, tak:
    - hra ještě nevyšla, přesto ji skoro každý hodnotí
    - je pouze na PS4, přesto spousta komentářů o PC

Něco mi uniká?
  • Mozna jsem hlupak, na druhou stranu neresim trapnou desitku za konzoli, takze bych s tebou opravdu nemenil *1*
  • Hlavne ze vrchol hernej historie je pre master race hra od sadelnika co hromadne zaviedol povinne DRM na "otvorenu slobodnu"platformu, kde jadrovy fyzik s vyrezanym jazyko beha s pacidlom 5 hodin po copy paste mociari, masakruje zombikov s krabou hlavou co sa teleportovali na Zem kvoli zlym vedatorom z nejakej vesmirnej řit3.
  • h0p3
    Tak určitě, stejně jako všichni, zdejší diskutující jsou herní vývojáři/PR manageři/herní recenzenti, přece!
  • Je to usmevne vidiet kolko PC zavistlivcov ta hra nakrkla...aspon na daco bolo dobre ze vysla :) niekto rad kridilko iny stehinko..jeden cihy druhy hota...co je zle na filmovej 10 hodinovej hre vo filmovej grafike. Ved pcckari donedavna parovali banan s kosackou a klikali na kazdy pixel na statickej obrazovke v pofidernych adventurach...
  • Nebo kdyby Crytek poslal "obálku" tak má i 10...
  • kdyby do ryse dali zombie, upiry nebo vlkodlaky, tak by to taky dostalo 8/10 za filmovost, bych se vsadil *5*
  • michaliuz18
    sranda aka je to vo svete priemerna hra , recenzie okolo 60 - 70% .. ale games dáva 8/10
    Ale mozno len netreba byt velky namysleny kritik, hejter .. No co som cital ma to zly pribeh ktory ma casto vela cutscen a qte, a 5 hodinovy gameplay .. Ale tak vec vkusu.. Je to nieco ako s RYSE .. tiez nic moc hra ale fanusikov si to naslo
  • ne, to uz radsi ty indie nebo krokovacky *5*
  • MickeyMutant
    To snad ne! Já doufal, že jako lovec koal v buši aspoň občas ztratí signál.
  • MickeyMutant
    Zajímalo by mě, jestli má jako odborník v obou vytyčených oblastech dostatečnou praxi, aby mohl srovnávat.
  • CrocoRay
    Možná už píše z Austrálie *1*
  • MickeyMutant
    Napiš nám prosím, Hnisavče, kdy odjíždíš do té Austrálie. Abychom se měli na co těšit.
  • h0p3
    Slovy Michala Rybky: "Internetový diskuze jsou něco mezi skupinovou psychoterapií a hromadnou masturbací."

Pro tuhle to platí dvojnásob.
  • To je zase jednou diskuse. *1* Tolik pozornosti si tahle průměrná hra podle mě ani nezaslouží. Ale když někoho baví tu hru bránit/špinit, tak proč ne.
    Nejúsměvnější jsou ti jedinci, kteří investují jistě nemalou část svého času klikáním mínusek a plusek, jen aby dokázali těm druhým, že oni a stejně smýšlející jedinci mají pravdu. *1*
  • Ja nie som recenzent ale je eticky nepripustne aby hru hodnotil clovek ktory verejne prehlasi ze neznasa Sony. To je potom vizitka webu...nic viac. Mne je fuk ci ma Order 3/10 alebo 10/10..nazor si robim podla svojich kriterii.
  • :-D :-D GGG má již úplně vygumováno.
  • Tomu říkám hnus, když někdo není tak ochotný, aby zobal Sony z ruky každé hovno, ke kterému se dostane. Ty o tom víš svoje, co?
  • Asi 14 zbrani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit