Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Problém je ze to co popisuješ skutecne plno lidem vyhovuje, nebo proc myslis ze hry jako Uncharted nebo Last of Us jsou jedny z nejprodavanejsich? A pruhy? Většina lidi si toho ani nevsimne, nebo jim to bude uplne jedno. 30 vs 60 fps? to same, majorita kupujich to nerozezna, většinou ani nevedi ze něco takového existuje.
  • Abych to shrnul. Jak to tedy je.

Olejník zde radí aby jste si hru koupily a nadělil jí velice dobré hodnocení. Vy*ral se na neduhy na které upozorňovali před vydáním lidí z infa které bylo známo a dnes i recenze. Tedy doporučuje vystrčit zadek a přijmout párek (pak se nedivte vtipný obrázkům od PC master race...). Souhlasí s filmovým rozlišením a tedy pruhy a měl by to brát i zákazník. Je to přeci cool a pokrok! Ošulit rozlišení.

Dále zde máme nějaké to QTE (hodně toho tam je), filmečky (těch tam je jako rusů na ukrajině) atd. Stačí se mrknou na lets play na netu. Soudný člověk močí smíchy. Hraje se, střih na filmeček, hraje se, filmeček, qte, filmeček, qte....To vše dámy a pánové za 60 babek /eur.

A nějaká ta grafika? Nevěřte lžím v recenzi. Nové COD vypadá stejně dobře. S PC se to nedá vůbec srovnávat, kde je možnost tam narvat nové a náročné prvky.

Také zvažte co koupí této hry podporujete. Podporuje QTE u her, podporuje čachry s rozlišením a vůbec debilizaci her. Stejně jako u potravin atd. Každou koupí něco podporujete.
  • flash789
    Celkem dobra recenze. Autor to skutecne hral. Na tom je hezky videt jak tyhle kratke hry kdekomu vyhovuji, a obvzlast recenzentum. Ovšem je otázka jak by recenze vypadala kdyby hra mela hodin 50.

Kazdopadne kazdymu preju at si hru uzije, je to idealni sousto pro svatecni hrace kterých je cim dal tim vic a hry se delaji hlavne pro ne. Ja to zrejme hrat nebudu, i když si te hry diky praci uziju vic nez dost:)
  • Cca deset procent recenze je o herním obsahu ve stylu "Klasická střílečka, no." , cca pět procent nesmyslné argumentace o herní délce (jsou nesmyslné jak od lidí co to hájí, tak naopak) většina recenze je o filmových kvalitách.
  • velmi dobry film..w8 was that a game m8?! *1*
  • Jiste, neodevzdal jsem 10 tisic sony za hw z netbooku a nekoupil jsem koridorovku za 1600 a nefankiduju tu s vama, tak ze sebe delam hlupaka. Ty jsi mel dneska vtipnou kasi, ze?
  • Jedno nepochopim, ako to, ze dal Olejnik Ryse 5/10? Nie je toto obdobne, ci uz grafikou, dlzkou alebo nehratelnostou?
  • flash789
    co to je ta krokovacka..novej zanr..debilita? :)
  • To jó, hlavně ty nakrásně vyblitý textury, co vývojáři raději schovaj pod tunou DoFu
  • QTE+QTE+QTE naval 1600.- *15* Ale plně to chápu, debilizace hráčů pokračuje vesele dál *15* *15*
  • A přesto jediný kdo ze sebe dělá hlupáka si ty ;-)
  • walltar
    Tak sem se mrknul na první část gameplaye ... a musím říct, že ta grafika, společně s těma filtrama opravdu vypadá filmově.

Tohle se jim musí nechat, že graficky je to krásný.
  • The Order si snad budu pamatovat a nebude mě z něj bolet hlava, pokud jo, chci peníze v tomhle případě zpátky *1*
  • Parky jim ty s masem a hry hraju na pc. Hrat hry na konzoli je totiz stejne kvalitni jak zrat parky z mouky a zadnym masem. Ty si ale nalhavas neco o nasem narode, pritom obhajujes ten nejubozejsi konzum. Jsi totiz hlupak.
  • No..a realne si spravil blbu investiciu dva krat *1*
  • Když si vezmu, kolik jsem minulej víkend prolil hrdlem, The Order mi ani zdaleka nepříjde jako blbá investice *3*
  • Na to jsem přesně čekal, pojďte kluci, ještě, ještě! *1*
  • Ja taky. Proto nemam lowzoli, na kterou kvalitni hry nikdy nevysly a nevyjdou. Nema to na to dostatecny hw.
  • Já upřednostňuji kvalitní HERNÍ obsah a je jedno kolik hodin v něm strávím. Třeba takovej Octodad, herní doba taky cca 4-5 hodin, ale samotná hratelnost byla díky originálnímu nápadu skvostná. Tohle co se týče hratelnosti nepřináší nic co by dříve nebylo uděláno lépe. Prostě audiovizuální a scénáristická stránka může být sebelepší,délka dohrání sebedelší, ale hlavním kritériem u produktu co se prezentuje jako hra by měla být hratelnost.
  • Vojta_Ilavsky
    Na to jaký všude píšou mínusy a pak daj nakonec 8/10... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit