Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Ted jsem prosel jeho "prispevky" a tohle se fakt jen tak nevidi. Nechapu , jak takove individium dokaze mit pristup k nebezpecnym vecem jako je elektronika , natoz mit obcanku :-) ... no kazdopadne asi nebude moc velka chlouba rodicu :-)
-
Jo na Gamesplay mrknu bude sranda.
-
Protože pár prvoků, kteří neumí žádný světový jazyk a dokonce ani svůj rodný jazyk, nikoho v Sony nezajímá.
-
ten "ul" to je nekdo z pomocny školy nebo co? To jsou hrozny blitky v jeho podani... furt neco proti cizincum a sám pise jak Maďar :D
-
juuuj.. to by bola parada. asi by sme chceli privela :|
-
Pro tebe čeština nemá smysl, protože dle písemného projevu neumíš česky...
-
http://m.games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711 na tohle nic nemá
-
Pozor! Tento týden vědu gamesplay kde Olejník vše vyvrátí a zjistíte jaka to je zásadní hra za 60 eur + 14eur příručka. A pruhy jsou také plus! To přeci není chyba, ze naschvál vidíte méně! To je vlastnost!
-
Je to horší. Cod nemá pruhy,ma MP a vypadá graficky také dobře.
-
;) určite to druhé :) ...podobný názor som napísal niekde tu v diskusii aj ja sám ...je to také evidentné oh Honza, holt sklamali ste ma pane :D
-
Absence češtiny by nevadila.
Co vadí, je nesmyslné OK pokaždé, když se jde do obchodu. -
A neni to pravda?Za cinsky boty das 3000tis,bejt to z tuzexu a vyrabet to v nemecku,tak si za ty boty priprav o 2000kc vic.To sami xbox a ps4,nevyrabet se v cine,tak taky dame,o 2 tis navic.Ale zas by me uspokojilo,ze tam je made in japan,a ne made in china.Jako cesti raperi,,myslej jak jsou in,a na stitku u hadru maj made in china.To jam jezdim na horolezecky festaky,a vse mam,bud made in usa,nebo vse ze skandinavie!Svedsko ,Norsko,Dansko.To je kvalitka!Uz si uvedomte,ze nemecka kvalita uz neni to co byvala.
-
+1 *15*
-
Zeptám se takhle: Je to přeskinované CoD? Nebo je to ještě větší hovadina?
-
"Příběhová střílečka."
Tak si říkám, jestli je autor diletant, který v životě nehrál skutečně kvalitní "příběhové střílečky" typu Deus Ex / No One Lives Forever, nebo jen SONYboy, který potřeboval nějak obhájit to, že gameplay je založen na qte a čumění na nepřerušitelné cutscény. -
To už nemá smysl. Do mrtvol se nekope. *1*
-
Ano, běžně na konzole vychází hry jako DS... *7*
-
Mně baví, jak se tu "argumentuje" tím, že kdo to nehrál, ten by se neměl vyjadřovat, kritizovat atd. No dobrý. Jeden z názorů. Vidím to jinak.
Věřím, že hodně lidí se o tuto "hru" fakt zajímalo, protože je rozporůplná. Například já viděl téměř kompletní gameplay, slyšel několik rozhovorů o hře a četl cca 10 recenzí, takže se domnívám, že mám též právo se vyjádřit, jakožto i jiní se mohou vyjádřit, pakliže "hře" věnovali dostatečnou pozornost. Proto je snaha utnout diskuzi se slovy "nehrál si" ubohá. Každý, kdo se trochu zajímal, mohl poznat několik velmi pochybných prvků v The Order a v každém trochu zkušeném hráči měly vzniknout pochyby. Není vůbec divu, že se strhla taková diskuze.
Hráči nejsou ještě tak hloupí, jak se mi zdálo a mnozí nedovedou pochopit vysoké hodnocení a celkový postoj recenzenta. Svádět to na zaměření hry na casual hráče mi příjde nesmyslné vzhledem k ceně. Pokud je hra čistě casual s obsahem velmi osekaným, nechť stojí méně peněz. Nemůžou si za tohle účtovat to samé co za velké hry.
Ale konec dobrý, všechno dobré. Ti co si hru koupili, sami se potrestali a možná se poučí. Ostatní možná začali více přemýšlet. Jen doporučení tohoto recenzenta bych pro příště raději ověřoval u více zdrojů a nedůvěřoval bych mu. Každý má nějaký vkus, ale všechno má své meze.
PS Doufám, že si recenzent hru zakoupil. Pokud jí doporučuje, měl by jí vlastnit. -
protoze konzole jsou mensinova zalezitost a kor v cechach *6*
-
Galahad je odsouzenej jako zrádce ale nemohl ani kváknout o tom že jeden z rytířů je vlvkodlak a Lard Hastings upír. Mohl to říct alespoň tý Igraine, když se to do zvěděl, ale místo mele nesmysly typu "It's not the right time."