Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
proc hledat pozitiva v hore kakancu? *1*
-
Dáte 1000+ komentářů? *1*
-
Tak jsem shlédnul walktrought. A kdo pamatuje období temna int. filmů v polovině 90. let mi dá za pravdu, když napíšu, že se někdo snaží opět toto zlo vzkřísit. Něco strašného. The order podle mě nemá s poč. hrou moc společného.
-
Adidas,myslis tu korejskou firmu z nemecka?Ktera se stydi dat pod svoji znacku made in germany?Ikdyz to vyrabi v cine?Asi si neni kvalitou jista v kramflecich,jako mnoho jinych firem.
-
Aspon je obhajuju pravem,a dokazu rict i ty negativni veci!Jako mali pismenka v titulcich,absence cestiny,kdyz je to pribehova strilecka,kord kdyz je to exluzivni titul,tak by se mel vytahnout i v tech malich detailech,jako je prave cestina,a premrstena cena her,otom radsi mluvit ani nebudu.Ale vy jen hanite,hanite,a hanite,pozitiva nevidite.
-
Tak teď jsem se vážně zasmál. Člověk, který anglicky neumí bude povídat něco o tom, že v angličtině nejde dělat humor. *1*
Prostě se smiř, že na češtinu ti většina vydavatelů dlabe. Buď se ten jazyk nauč, nebo si zvykej na google překladač. -
Jenom me stve,ze vse v tyhle zemi,je v cestine,krom videoherniho prumyslu!I moje blba pracka je v cestine,moje sony bravia je v cestine,jenom muj playstation a hry na nej nejsou v cestine!Sony spatna strategie!Veskerou elektroniku co mi davas pod nos,od televizi,kamer,blueray,telefonu,mam od tebe v cestine!Proc ne playstation a hry na nej!Prooc?
-
Protoze hraju na playstationu,a ostatni platformy me nezajmaji!
-
Jinak na cestinu a to me klidne ukamenujte,se kasle jen ve vydeohernim prumyslu!Telefony v cestine,aplikace v cestine,Sony televize v cestine,pracky v cestine,satelity v cestine,navigace v autech atd v cestine,snad kazda elektronika,aplikace,menu na mikrovlnce je v cestine,krome playstationu a her na nej je vse v cestine!
-
Na opak,by si to meli vyvojari skusit,jaky je to pocit,naservirovat nekomu pribehovou AAA hru,a nedat mu tam rodny jazyk!Tak proc gta5 neni v celosvetovim jazyce na pc!Proc se tam dela cestina?Ze by se pc ckarum taky nelibylo to anglicky blekotani?Vzdyt to je tak debilni jazyk,ze vnem nejde udelat ani vtip,aby se tomu clovek zasmal,cesi si to jeste musej priklaslovat,aby to za neco stalo.
-
Ja jim kaslu na mezinarodni jazyk!Prekladaj se do cestiny ceckovy filmy,tak at prekladaj do cestiny AAAhry.Preci jenom za to chtej 1600kc,tak at se snazej mrzaci!Poslouchat ty blaboli v anglictine a tuplem v nemcine je pro me optiznost znicujci!
-
A neni v podstate streets of rage2 tunel?Ta hra me stala 2000kc a doba hrani 1h.
-
Je rozdíl předložit angličanovi hru v jazyce, kterým mluví celosvětově naprosto zanedbatelné množství lidí a předložit čechovi hru v mezinárodním jazyce, kterým mluví obrovské množství lidí.
Nauč se anglicky, nebo si zvykej, že na češtinu ti většina kašle. -
..to nakonec mohli rovnou udělat jako CGI film do kin, a určo by trhli více doláčů za film, než za hru (rozhodně v tomto případě, ano).
-
Takco mam delat,nesnasim anglictinu,nesnasim nemcinu,a uz vubec nesnasim,kdyz sem nekdo strka veci z ciziny a nejsou v metrstine!Chtel bych videt nakyho nemcoura,nebo anglicana,kdybych mu naserviroval hru v polstine,italstine,a cestine!Jak by ho to krakorani bavilo poslouchat,nebo prekladat!
-
Vice pruhu vice adidas
-
Aha tak Běž hrát LoL ty vědče *1*
-
Jo,ale prelozil jsem si to,ale nebudu zastirat,ze to byl peknej hnus to prekladat,a brejlit na ty mali pismenka v titulcich.
-
"Google mi pomohl,suprova to vec" Tak teď si to zabil. Jinýmu tu nadává, že si špatně přeložil, o čem ta hra je a sám používá google.
No comment. *1* *1* *1* *1* -
Ja nikomu nenadavam,myslim si ze jste hnusnejsi kamo!A bulik neni nadavka,bulik je clovek co troluje,a vymysli si co neni pravda.