Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Děkuji za názornou ukázku Maďarské stylu argumentování.

"Já mám tohle, ty to nemáš, heč a proto o tom nic nevíš nikdy nebudeš!"

Východ je na opačnou stranu, spletl jsi směr svojí internetové cesty *6*
  • Po tom co jsem hrál Ac1 a pak se pokoušel udělat na 100% AC2, Brotherhood a následně Revelations mne už také chuť nato stálé opakování stejné nápně (hledání pěříček, stránek atd do zblbnutí) přešla chuť a AC 3 jsem stále ještě nerozehrál, stále dřímá ve skříňce :), jen jednou jsem ho na chvíli pustil. Další díly jsem zatím nepořizoval.
  • Mart9
    Myslím, že tohle bude hra pro mě. Až si to za 10 let zahraju, dám vědět.
  • Paul_cz
    Těch důvodů je dost, doporučuji ti přečíst si článek na EG.net kde se o tom rozepsali.
  • Tilwaen
    Možná by stačilo přečíst si tu recenzi. Honza v ní celkem dobře shrnul, v čem hra vyniká a v čem naopak ne.
  • It od Kinga ma 1000 stran a Witcher len 300 jeden diel...fook u short story book
  • Keyz
    To přeci není pravda.

Recenze má poradit jak píšeš a proto nelze dát stranou verdikt, který něco vychvaluje i když to je naprosto směšné. Je snad skvělé připustit nějaké pruhy? Řadu QTE a udělat ze hry "film". Je OK to tam nechat, jako ifno a ne jako vadu? To pak může být hra v 1920x1

Doporučuje produkt i přes následující nedostatky a moc to tedy lidem nepomůže. Napíše to nějak, a pak to doporučí.
  • Souhlasím s tebou můjrodný bratře :-D
  • později se fast travel zpřístupní přes ty kameny které člověk může nechat na místech a pak se k nim přemisťovat a myslím, že v Dark Arisen to ještě víc zpřístupnili (více možností získat ty kameny)
  • A proč jako? Kvůli vždy přiblblý diskuzi, která je stejně skoro pod každým článkem a na který vůbec nezáleží? Číslo je důležitý. Kromě toho můžou i trochu provokovat a zvyšovat tím návštěvnost. Neexistuje jediný smysluplný důvod, proč zrušit číselná hodnocení.
  • Jenze,kdo ma malo casu,a skoro se nedostane na net,tak pc za 30tis,je zbytecna zalezitost!Koupim pc za 30tis,nemam cas,pak si za 2roky koupim nakou novou hru,a zjistim,ze jsem v treba v haji.pc neni pro lidi,co hrajou 2krat tydne jako ja.To je pak pc za 30tis prodelek,kvuli 5hram co bych si kopil vyhodit 30tis,dik ne.
  • Odulin
    Pěkná recenze, díky, četlo se to skvěle! I když je většina ostatních recenzí leckdy o dost přísnější, tak je mi sympatické si pro změnu přečíst o tom, jak si někdo hru užil. Docela jsem se těšil a ikdyž mi celkový formát vyhovuje (kratší a filmová hra) a hned bych si ji s chutí zahrál, tak to přesto nejspíš vidím (nebo přesněji musím vidět) na slevu..tak jak jsem to udělal s LBP3 (Valentýnská sleva na 24$). Kruci.
  • Můžeš osvětlit i nás, kteří podstatu hry ještě neobjevili?
  • Paul_cz
    Sakra games, raději ty čísla po vzoru EG.net taky zrušte. Dát parádnímu 40hodinovému Dying Light, který má výborný gameplay, singleplayer, co-op i versus 6 a tomuhle šesti (vlastně tří, když odečtu cutscény a QTEs) hodinovému tunelu osm, to je urážka Techlandu. Vím, hodnotili to jiní lidé a kdesi cosi, ale konzistence je prostě v háji.
  • Kozy
    No tak to je paráda, už se těšim. Diskuze výtečná jako vždy.
  • proto jsem DD nedohrál, už jsem na to prostě neměl *1*
  • tak logicky pokud chceš tenhle typ her hrát sám nebudeš na to koukat na YT. tvurci by navic mohli dat na cutsceny copyright
  • Rejsek
    Zahrej si Dragons Dogma. Z toho se poseres kamo :-) Vynikajici hra, ale tak brutalni absence fasttravelingu, je opravdu na zabiti. Byl bys rad i za vychrtleho kulhaveho a prasiveho kone :-)
  • "Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni" výborná věta, kterou trošku kazí, že hned v první reakci na tvůj komentář to už borec hejtuje *1*
  • Správně!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit