Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
dik za recenzi, cetl sem na hr*j.cz a sem rad, ze pak vyslo toto tady ... ;)
-
Jsem rád, že se recenzent zdržel emocí narozdíl od jiných a pochopil podstatu hry. The Order nedojíždí na svou (ne)kvalitu, ale na nepochopení. Od hry dostanu přesně to, co jsem čekal. A jen tak mimochodem - první Uncharted jsem dohrál za 6 hodin a taky neměl mulťák, přesto to byla pecka.
-
Skyrim dostal 10, ne? Dosud nejhorší zhodnocení hry na tomto webu podle mě. Více jak na 8 neměl.
-
Jo, ale bude něco takového i tady? Nebo bude každý průchod pokaždé stejný?
Ono to taky bude člověk od člověka... někdo kdo například AC hraje na 100% a dělá všechno, tak z toho vytěží při hraní mnohem víc, než na YT. -
Ty vaše RPG taky nejsou žádná sláva. Nebýt těch přiblblých vedlejších úkolů, který nedávají žádnej smysl, tak to taky nestojí za nic.
A jejich herní doba je taky kolem 8h.A to nebudu počítat, že jedu ke kováři na koni třeba 20 minut si udělat meč a taky bych to rád tu dlouhou cestu proklikal a byl tam hned. A to je právě to, co u těch RPG natahuje herní dobu, ale čistýho času hry to je taky pár hodin. Tady ty scény na sebe alespoň navazují a jsou plynulé. -
Smích ze smutku z prosté pravdy? Mi řekni, co v mém příspěvku nesedí, protože každé slovo bylo smutnou realitou konzolí. *3*
-
Pokud je ale u hry pár debilních herních mechanik celý gameplay, tak je to trochu problém.
-
Holt někdo je hráč a chce hrát hry a jiný rád kouká na filmy a občas něco udělá. Je to prostě o vkusu. Já jsem hráč a rád hraju. Nakonec si každý člověk hry kupuje (velmi doufám) za svoje peníze a je to koneckonců jeho věc, co kupuje. Já bych za tohle nikdy prachy nedal, stejně jako bych nekoupil AC. Hraju rád velký hry s nutností je skutečně aktivně hrát, případně i menší ale hlubší hry.
-
Nu, Jene Olejníku, proti proudu? Myslím i recenzentskému? Šťastnou plavbu přeju*4*
Když nějaké rozbité volovině všichni dávají devítky jak na běžícím pásu s tím, že má "potenciál", tak se v tom chaosu lecjaká medaile nakonec ztratí. V tomhle případě ale hře valná většina recenzentů moc nelichotí. Vyzdobit ji osmičkou za příběh a vizuál, když to má i podle mnohých profíků problém dostát významu slova hra, naplňuje beze zbytku ono husitské: Proti všem! A jako bývalý průvodce po hradech a zámcích bys měl vědět, kolik škody někdy taková malá středověká revoluce dokáže napáchat. -
Ja si myslim, že HATE je zbytočny...
Tešime sa PCčkari, že vam konzolistom exkluzivka, ktorou ste pred nami machrovali
nevyšla podla vašich predtav ?? tešimeee *1*
sme svinne no ...
Budu PCčkari pisať peticiu aby to vyšlo aj na PC ?? nebuduuu
...ale aj tak by som si to rad u kamoša zahral *1* *1*
musim nejakeho ukacať aby to kupil... že je to srašna šupa *1* -
Teď jsi mě fakt rozesmál, kdybych soudil PCčkáře podle tebe, to by bylo pane hodnocení *1*
-
To se ale s tímhle přece srovnávat moc nedá, nebylo tam 30% qte ani 20% filmečků tedy 50%...
-
To bych spíš tipoval na jeho sympatizanty. Kadence jeho ublížených příspěvků je až moc velká na to, aby to stíhal.
-
O někoho, kdo si koupil zastaralé těžítko, na které doteď nevyšla jediná opravdu nadprůměrná hra, to sedí. Pak se samé nudy nevíš, co bys dělal, než se hádal do krve o tom, jak výhodný kauf to byl.
-
Neni duvod kupovat hned, az to bude za 7-8 stovek. Jinak Uncharted jednicka taky nebyl nic moc jako zacinajici znacka. Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni.
-
Tak napr. Heavy Rain bola vynikajuca hra a zazitok uplne iny ako na youtube uz len preto ze si mohol ovplyvnit podstatne veci a koniec zalezal na tebe nie natom co to upol na youtube
-
Tahle recenze se četla jedním dechem. Číselné hodnocení stranou, za poslední dobu je to podle mého jeden z nejlépe napsaných článků, co se zde objevily. Kdybych si teď rozhodla hru koupit, tak víceméně přesně vím, do čeho jdu - což je přesně důvod, proč by se měly recenze psát v první řadě.
To, že většina diskutujících odsuzuje číslo u hry, kterou ani nehráli, pod recenzí, kterou ani nečetli, je věc druhá. -
Order medzi TPS je ekvivalent Zaklinaca medzi RPG...vizualne pekny kratsi koridor s par debilnymi hernymi mechanikami ;)
-
By mě zajímalo jak je to u těchhle filmoher se zážitkem Hraní vs Youtube.
Protože pokud by tenhle trend pokračoval, tak by to mohl být pro jejich tvůrce celkem problém... Dost často, když se dívám na nějaký let's play tak mám hru chuť si zahrát sám, ale u tohohle typu hry to nějak potom už postrádá smysl.
Třeba u posledního Assassin's creed jsem se celkem dlouho rozhodoval, jestli koupit... ale nakonec sem se na to zadarmo mrknul na YT, jen na hlavní příběh (prakticky jediné co mě vždycky na AC zajímalo) a necítil jsem prakticky žádnou ztrátu z toho, že jsem hru nehrál.
A přemýšlím, čím to vlastně je? Je to tím, že jsou některé hry plytší? Nebo je to tím, že třeba ty hra není výzva? Možná je to taky tím, jak se zrovna AC pořád opakuje.
Na GTA5 videa se dívám nějakou dobu a spíš mě to přesvědčilo abych si ho koupil... protože třeba i když člověk přeskočí SP, tak v MP tam asi bude spousta zábavy. Ale co hra jako tohle? By mě zajímalo jak dlouho bude trvat, než se bude i za let's playe platit jak při chození do kina. -
Pze vic kliku = vice penez :-)