Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • QTE - nejvetsi zmrdstvo
    Cutsceny - Druhe nejvetsi zmrdstvo
    Gameplay - 10 let zastaralej
    herni doba - nedostatecna / prilis dlouha
    pribeh - Dementni
    grafika - jedinej pidiklad tehle slataniny

Hrat tu hru by byla vetsi ztrata casu nez psat do diskuzi na hernim webu.
  • Docela by mě zajímalo, kolik lidí, co sem přispělo, si hru skutečně zahraje. Přesto se do krve hodlají hádat kvůli tomu, jestli je hra dobrá nebo ne. Proboha, tak počkejte do zítřka/půlnoci/dneška/nevímkdy, zahrajte si to, a pak suďte. Honzovi se hra líbila, tak jí dal 8/10. Na hrej.cz se zase Jardovi zase až tak nelíbila a dal jí 3/5. Je přece na každém recenzentovi, jak si to dokáže odůvodnit. A vy, kdož tu hlásáte svoje pravdy o ničem ? Zahrajte a uvidíte sami. Já si taky počkám až do zítřka...
    • Co si budeme povídat. Jarda je úplně jinde než Honza. Je mi líto, ale Jardovi Hozna nesahá ani po kotníky. *3*
  • Tady je 2/10 recenze a podle me uplne adekvatni. Vic si ten shiit co udajne vsichni Ps4 majitelum zavidej nezaslouzi. Kdo to koupi za 1600 mel by bejt zbavenej svepravnosti *2*
    http://www.digitaltrends.com/game-reviews/the-order-1886-review/
  • Neřešte cenu hry atd, není to na náš trh 50 euro u nás, je pro hodně lidi třeba 2-3 dny v práci ale někde jinde si to kdejaký blbec, vydělá do svačiny a možná i dřív, jinak hra vypadá dobře a bral bych ji i na pc
    • Na náš trh zjevně není určený vůbec nic. Vyděláváme jak Ukrajinci a platíme jak Němci... *7*
      • No ani ne tady na games.cz je to samí milionář to nevíš ? konzolisté kupují vše co chtějí a pc-čkáři tady hrají všichni ve 4k a pod gtx 970 nikdo nejde
        • Pravda. *1*
  • Jednoduše, pokud by to bylo o 1400 kč levnější, nenutilo mě to držet gamepad a běželo to o šest snímků níže, tak si na to do kina rád zajdu.
  • Lotr
    A já s recenzí souhlasím.
    jde opravdu o film technicky dohrabaný k faktické dokonalosti.
    Jistě změna grafiky oproti prezentaci na E3 je zde ale graficky je to nádherný film
    Ale není to hra. Je to film s Béčkovým příběhem s příšerným koncem.
    Ale dobře se na to kouká.

Ale proč to není hra?
    Nu kupte si to.
  • https://www.youtube.com/watch?v=EOHTJiRQB9o
    filmik občas klik, koliesko alebo trojuholniček :D
    ako sry konzolisti, pokial toto považujete za hru...ale som nas*aty, mohlo to byť dobre a mohlo to časom vyjsť na PC...takto z toho môžu spraviť rovno film a predavať v stanku po 3€...
    zaleži na vas, ako sa k tomu postavite, či chcete aby bol toto štandard, alebo priznate farbu a poviete razne NIE...
    takto mohli zmrviť aj Dishonored, ale ten je na šťastie niekde uplne inde...
    • Jako PCčkář na téhle hře nevidím nic špatnýho. Naopak, vypadá solidně, zábavně, hratelně. Konzoloví hráči mají narozdíl od většiny současné PC komunity v hlavě nenasraný a zůstávají především zdravě uvažujícím hráčstvem, kteří si váží dobrých her a variability her. Proto není důvod, aby šli po vzorů PC magorů na barikády a cítili se strašně osvobozenecky s potřebou říkat nějaký rázný "NIE". Není důvod. A komu se to nelíbí, tak je to prostě kus vola a může si tak akorát políbit. Jestli tu chce někdo vytahovat ceny her, tak je to rovněž kok*t, který pravděpodobně ještě před více jak dekádou smrděl někde v pytlu připraven vystřelit, protože by měl úplně jasno, že se nic moc v tomhle ohledu a za plno jiných přeceňovaných srand nezměnilo, a nebo si prostě počká, až bude mít prémie nebo mu cena (dosavadně za logickou novinku) spadne.

Přesto sám doufám, že Order finančně zaboduje. Autoři si to zasluhují a nevím, proč by hry podobného typu a s podobnou hratelností neměly existovat. Jen proto, že se to nějakým mamlasům, co to ani hrát nebudou a ani nemají na čem, nelíbí a ani by je to dle jejich platformní nadřazenosti nemělo vůbec zajímat? Ale prosím vás...
      • del0
        SONYfag n. 899874 detected.
      • jj, radsi chodi na ty virtualni barikady a klikaj si tu na plusy z pc :D
    • Kozy
      Ježiš, jakej zase standard, prostě v RAD zvolili jinej přístup a někomu už z toho praskaj cévky.
      • Keyz
        Tak hra kde méně hraješ někoho skutečně baví. Jen by asi bylo blbě, kdyby se to prosadilo více a zatlačilo to nejlepší vlastnost her. To, že nečekaně hraješ.

Také by snad mohl být nějaký standart ohledně toho rozlišení. Pak skutečně mohou vznikat další šílenosti a bude se to ignorovat. A všechny šílenosti se omluví tím, že prostě zvolily jiný přístup a je to ok.

Kdyby najednou knihy měli více úzké stránky, taky by to nebylo OK, protože je nějaká shoda jak to teda má být.
  • Hru mám objednanou a opravdu mi je jedno, jestli ji budu hrát 8 hodin nebo třeba 13h. Jde o to, jak mě bude bavit a ono asi něco bude na pořekadle, že méně je někdy více. Kdyby byla zase hra delší, tak by se zase řešilo, že je to zbytečně natahované, úkoly se opakují apod. Samozřejmě by bylo lepší, kdyby k tomu byl multiplayer, ale hru si nekupuji kvůli tomu, ale hlavně pro příběh.
    Co se týče stříleček, mě osobně (záleží na každém, co ho baví), by nebavilo jen vylézt z úkrytu a střílet hodiny v kuse bez příběhu či jiné zápletky. Co se týče zmiňovaného useknutého konce, tak to je problém i některých hollywoodských trháků. Tahle hra není určena pro každého a vždycky bude mít svá pro a proti, ale nikdy se vývojáři nezavděčí všem a ne vždy bude vše perfektní.
    Takže se těším na zítřek, až si ji zahraju a pak uvidím, jestli budu mít stejný názor jako teď :)
    • Jo jo, vidím to tak stejně :). Třebas Killzone jsem nedokázal hrát. Ne že by mi to nešlo, to ne, ale děsně mne to nebavilo, pořád jen kropit .... asi tak jako CoDka a podobně. Ale třebas střílečky jako Bioshock jsem si vždy užil.
  • Luckiller
    Čte se to, jako zadní obal krabice *6*
  • Jenom me stve,ze vse v tyhle zemi,je v cestine,krom videoherniho prumyslu!I moje blba pracka je v cestine,moje sony bravia je v cestine,jenom muj playstation a hry na nej nejsou v cestine!Sony spatna strategie!Veskerou elektroniku co mi davas pod nos,od televizi,kamer,blueray,telefonu,mam od tebe v cestine!Proc ne playstation a hry na nej!Prooc?
    • Protože pár prvoků, kteří neumí žádný světový jazyk a dokonce ani svůj rodný jazyk, nikoho v Sony nezajímá.
    • protoze konzole jsou mensinova zalezitost a kor v cechach *6*
      • Absence češtiny by nevadila.
        Co vadí, je nesmyslné OK pokaždé, když se jde do obchodu.
        • Ano!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit