Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
"The Order: 1886 je interaktivní dílo se špičkovou audiovizuální prezentací
Tedy recenzentovi stačí primitivní krátká hra s mnoha QTE (které se jinde kritizují), častými filmečky (které se také jinde kritizují), nevyžitým místem na obrazovce (pruhy) a to vše s cenou 60 babek. A klasik omezené fps u FPS hry....
Jinak ta věta je vtip. Označit za špičku osekané rozlišení pro 1920x800, filmové fov, pruhy a vůbec samotnou grafiku? Crysis 1 byl pokrok na PC a co pak teprve Crysis 3 a Arma 3 s maximálním dohledem...U konzole ani moc nejde hodnotit jak to vypadá super, když to vypadá vždy stejně (podle toho kolik má studio prostředků na řešení toho, jak to tam teda narveme) na úrovni levného herního PC. Hw se nemění a optimalizace tam vše nenarve.
Ale byla sranda. *15* Nezbývá než popřát konzolistům aby to co nejvíce kupovali a užili si další hry na TV a monitorech s pruhy za 60 babek.
Info jak vypadá špičková audiovizuální prezentace: http://i.imgur.com/jHDpPCD.jpg
http://static.gamespot.com/uploads/original/1525/15257558/2408973-crysis-3_new-5.jpg -
Nie kazdy ma ako otec rodiny full time zamestnany s malym deckom cas odohrat za pol roka 5000 hodin v Skyrime a dark souls ako typicka vymyslena fake entita a idol sectoru pan a nickom ????
-
-
Gratuluju ti k imaginární svatbě a imaginárnímu malému dítěti. Jsem poctěn, že s tebou prožíváme kus tvého imaginárního života. Ještě včera si jezdil s "přítelkyní" do kina za cenu plné PS4 hry, dnes už máš rodinu. Zítra nejspíše budeš dědečkem, takže ti dopředu gratuluji. Velmi ti to přeju. *3*
-
Otče, vykašli se na diskutování a pojď mě nakrmit. Začínám mít hlad.
PS: Karle, ranil jsi mne *13* *1* -
Doufám, že tě preventivně vykastrují a nikdy nebudeš jako ten příklad který jsi uvedl.
Musí se zamezit množení takto chorých lidí. -
Ano ale i v krátký hře lze vytvořit kvalitní hratelnost a ne jen tam šoupnout průměrný herní pasáže aby se to mohlo prodávat za cenu hry. Pokud by to na PS store prodávali jako film, nebo seriál skočím po tom hned, takhle si počkám až to bude za rok v PS+
-
-
Na ps plus to nebude. Jsou tam restrikce, ze tam nesmi byt hra s Metascore mensim nez 75. Takze sou neprekonatelny ps4 exklusivity, ktery pc master race strasne zavidi, ze hry. Jsou tak kvalitni, az dostavaj nizky hodnoceni :D
-
-
To s tim hodnocením na Metacritic je nesmysl, nedávno o tom byl někde článek.
-
-
-
-
Škoda, že to nemá PC port. Chtěl bych vidět TotalBiscuita, jak by ji rozcupoval na kousíčky.
-
Ten „useknutý“ konec TLoU je podle mě trumfem celé hry. Pouze díky němu jsem hře odpustil veškeré nešvary. Ten konec nabízel jistý přesah, který ve hrách příliš často necítím. U AAA titulu to pro mě bylo vlastně poprvé. Má Order taky nějaký přesah, nebo je to ekvivalent hollywoodské filmové produkce co se posleství týče?
Jelikož se mi z recenze nejeví akční pasáže jako hráčsky atraktivní, resp. nevyvrací mi to ten názor, který jsem si udělal nedávno na Playstation dni na Žofíně (tam byl Order v nějaké pre-release verzi k zahrání), tak budu mít logicky zvýšené nároky na děj. Hollywoodská prezentace – proč ne? Nemám ji rád ve filmech, ve hrách ji zkousnu. Ale má Order přesah? -
-
akcni sceny te jen zdrzujou od shlednuti tech prumernych filmovych, akcni sceny jsou obtniznosti pro postizeny, jak je videt v gamesplayi, kde se olejnik sice snazi okecat, ze te nezastreli, protoze je to z pocatku hry, ale smrt si nevybira, tak proc by ji zalezelo na tom, v jaky fazi se nachazi?
-
-
nevím jak ty, ale já jsem z her zvyklý, že se obtížnost postupem zvyšuje. *4*
-
-
jako z nuly nekam vejs? si tam stoupnul doprostred ulice a strileli na nej asi tri pandulaci a nic
-
-
-
-
Proč pane olejníku, proč? Byli jste oklamáni! Toto je PLACENÁ recenze, ve skutečnosti je autor této recente ÚPLNĚ někdo jiný... Pan Olejník to ale vzal na sebe... CHRABRÝ TO MŮŽ!!!
-
Jinak to shrnul krásně jeden uživatel v komentáři pod recenzí na bonuswebu:
"Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici "
První polovina by mohlo s klidem být verdikt. -
Než se tady strhne zaručeně napínavý flame..Pro všechny vyznavače PC zábavy (včetně mě), tohle je pouze konzolovka. To nás nemusí zajímat, no ni.
-
-
tak trosku pravda, ale co kdyz se tenhle mor railroad QTE shooter rozsiri i na pc? je lepsi to utnout v zarodku driv, nez bude pozde
-
-
Recenze se nahrnuly rychle.
46 recenzí a kolem 65 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886
Časem se to ještě změní +/- -
-
hrej.cz 3/5, tuna redaktorom as šibe ...
-
Nedavno jsem se dival na let's play Lone Ranger na NES. Pamatuji si, jak nas to hrozne bavilo a tesili jsme se, ze na konci kazdyho kola uvidime rozpixelovany obrazek. V tu dobu vrchol grafickeho umeni v pocitacovych hrach.
A dnes je to presne naopak. Misto hrani skvele hry a obcasne divani se na hezky obrazek nebo dokonce video na konci kola se divate na skvely film, a na konci kola parkrat zmacknete sipku dopredu...
Kazde ma sve pro a proti a kazdemu se libi neco jineho, ale ja osobne jsem hrac a hry chci hrat, ne se divat na video *3*