Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste ze tady sou normalni weby jako Gamespot, zaslouzenych 5/10
    http://www.gamespot.com/reviews/the-order-1886-review/1900-6416033/
    • maros.goc
      gamespot - 5/10
      ign - 6,5/10
      kotaku - NO
      jim sterling - 6,5/10
      polygon - 5,5/10
      EGM - 4,5/10

len ps-pro weby ako PlayStation Universe ci PlayStation LifeStyle dali hodnotenie navôkol 8/10 ...teda ešte aj games.cz ....aké očividné, to som nečakal
      • plz, vacsina tych webov ktore si vymenoval sa nesu na uplne rovnakej vlne debility akio tie PS fansites, akurat otocenej o 180 stupnov (aky nazor ma Neogaf/Reddit? OK, dame tam to co chcu pocut!)

Aby slo o nejaku kredibilitu, treba si pockat na recenzie od rozumnejsich webov - napr. Hardcoregamer ci Giantbomb.

EDIT: Aby bolo jasno, vobec tu hru nebranim, plne ocakavam 5 alebo 6 z 10 aj od rozumnejsich webov. Ja len ze davat gamespot, polygon, ign a podobne srackoidne humusy za priklady 'rozumnych' webov je nezmysel.
        • maros.goc
          co je priklad rouzmneho webu? :) čo máš niečo proti tým webom, daj mi príklad ...čo je to vlastne rozumný web?
          • Sak su tam 2 napisane - hardcoregamer a giantbomb (dalej by som pomenoval rpgfan.net ale ti su cisto cez RPG).
        • giantbomb dal 2/5
          • jj, ako hovorim ani sa nedivim. Ta hra jednoducho nie je worthy. Ja len ze davat Polygon a spol ako priklad rozumnych webov je na bliti, vid moj edit o prispevok vyssie.
  • ta "hra" ma cenu ledatak jednoho filmu tedy max 160,- rozhodne ne 1600
  • MrSanta
    Recenze dobrá, vše podstatné bylo řečeno a popsáno. Čtenář pozná co od hry očekávat. Potud spokojenost. Jenom mě tak napadlo, nejen u této recenze, jestli by se taky zase nemohly začít zmiňovat takové detaily jako počet zbraní, kterými se dá ve hře kydlit, kolik toho hrdina pobere atd. Sice je toho spousta známo z různých preview atd, ale myslím, že i tak by se takové informace v recenzi snesly. Přece jen moc místa to nezabere.
    • Asi 14 zbrani
  • mě hra bavila a užil sem si jí , peněz nelituji
    • rekl agent Sony
      • Jack1947
        Pokud jí včas prodal tak na tom (pro)dělal ale beztak ho to nemusí tak moc mrzet.
  • asi me nikdy neprestane bavit, jak tu topinkari brani kazdou hricku, protoze nemaj na vyber, co jinyho hrat *5* (a za 5.5 hodiny stejne nebudou mit zas co hrat, oh pockat, ono to ma tri obtiznosti, takze to je 16.5 hodiny, k tomu nakej ten achievment, a borci co u dema mgs:gz vydrezli udajne 30 hodin to mozna zvladnou i tady, protoze nic lepsiho hrat nemuzou, smula)
    • Tak si jdi zahrát nějakou indie kravinu, nebo krokovačku a neztrácej s námi čas *3*
      • Klídek, tenhle ocas rád filosofuje o lepším, a pak si pustí Dotu nebo Company of heroes, dva největší omyly, co kdy nám na ten naš platformní majesrát vyšel.
        • ne, to uz radsi ty indie nebo krokovacky *5*
        • flash789
          co to je ta krokovacka..novej zanr..debilita? :)
  • MARTASLJ19
    Po tomto končím so sledovaním videí s Olejníkom, pretože by som nezniesol sa naňho pozerať a nie to ešte počuť. Dobrovský by ho mal rýchlo vymeniť, pretože ak budú hrať dnes tak ho ľudia na chate ukrižujú za tento hnoj čo napísal. Takisto som ho považoval za človeka, ktorý hrám rozumie a vyrastal s nimi, ale po tomto počine u mňa skončil....
    • Zase bych to nebral tak fatálně. Je to jeho názor na jednu jedinou hru. Chce to zachovat klid. Holt lidi mají jiné chutě. Já bych takovou hru koupil leda za 3 stovky, on by jí s radostí koupil sobě i svým přátelům za plnou cenu. To ale neznamená, že jinak nemůže udělat zajímavé video z jiných her či napsat jinou lepší recenzi. Však má i své dobré chvilky. *3*
    • Jack1947
      To zas ne, beru to jako subjektivní přešlap. Ne ovšem natolik závažné abych přestal sledovat Games/Retro playe.
    • Chim
      Souhlasím. Člověk by měl mít určité morální zásady, kterých by se měl držet.

Názor recenzenta respektuji, nicméně pro mě tento člověk bohužel ztratil na důvěryhodnosti.
    • maros.goc
      Citim to podobne
  • Teď jsem si tak uvědomil, že i kdybychom to brali v poměru film/cena, tak novinka na BD vyjde cca na 500,-. Film má v průměru 2 hodiny. Čili hodina = 250,-, The Order má hodin v průměru osm, takže 8*250=2000. A to stojí sběratelka. Takže i tyto argumenty jsou poněkud děravé *3*
    • Keyz
      Také se filmy většinou recenzují poté co byl recenzent v kině a ne poté co si koupil BD za 500Kč.
      • tomuhle argumentu nerozumím, mluvím o koupi fyzického média.
        • A proč bych si měl kupovat film? Kupují se jen ty filmy, které se mi líbily dříve a chci je mít doma. Příjde mi jako totální blbost si jinak filmy kupovat - leda za 50 Kč v trafice.

Lidi fakt neví co s prachama.
  • Vsak ja si myslim, ze 7 - 8 hodin ma dneska spoustu her. Tady se to ale resi neskutecnym zpusobem. Nevim proc. Tahle hra ma smulu, ze vsechno spatne, co se na hrach muze resit, tak se resi prave na tehle. Kdyz by to bylo 7 hodin gameplaye, tak zas budou vsichni rikat, ze je to to samy, jako 40 strilecek predtim. Alien mel 15 hodin a u nej zas mleli kravoviny o tom, jak se umele natahuje herni doba. Tady udelali 8 hodinovou (na vyssi obtiznost mozna vic) strilecku trochu jinak, filmovym zpusobem a zas je to spatne. S cim spouhlasim je to, ze nemeli rikat, ze to ma 12 nebo 15 hodin nebo kolik to rikali. Ale je fakt, ze kdyz to hrali treba na hrej, tak se s tim taky zrovna nemazali. Pokud si to clovek bude vychutnavat a nepoleti do konce, tak to nebude takova bida
    • jindra.veliky
      jiny hry maj sice taky kratkej sing, ale maj pak apon coop nebo multak *7* ktera jina hra mela jen singl na 6-7 hodin - minus 2 hodiny cutsceny - a prodavala se za 1700,- ??? *12*
      • delO
        nový wolf, má herní dobu kolem 9 hodin a cutscén je tam taky hafo a herně je to tupá FPS a grafika jak z roku 04 a ještě se nedočítají textury *15*
    • resi se to prave u tyhle hry, protoze misto 5e stoji 50e *6*
  • Co jsem pochopil, tak:
    - hra ještě nevyšla, přesto ji skoro každý hodnotí
    - je pouze na PS4, přesto spousta komentářů o PC

Něco mi uniká?
    • Kravicka
      Aby si videl orezany rozliseni, 3zadele bluru a 3h gameplay to nepotrebujes hrat.
  • noo tak 8/10, vlk sa nazral aj koza ostala cela. 6hodin herna doba za 50eur. Pridame collectibles a fotky aby sme umelo natiahli uz kratku dobu. spolocnici nic nerobia, strielaju ale nikdy sa netrafia(cod model), umelo vytvorene suboje aby sme sa mohli prehupnut k dalsej animacke...waw. druhy prichod krista sa nekona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit