Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8 hodinove video kde si chvilu aj zahrajete za 1600, 8/10... proc ne.
  • delO
    mě se líbí jak tady vytahuje IGN a jejich 65% a přitom váš miláček Alien dostal od nich 59%, od Gamespotu pak 60%
    • Alien ma prumer od kritiku 81%, The Bordel 65%, jeste nejake problem?
      • delO
        dyž už tak má průměr z 50 recenzí 79% ale to jedno, evidentně tlustoprde nechápeš psaný text, bavil jsem se snad o průměru? Bavil jsem se o dvou největších herních magazínech. Jinak Order je daleko lepší a zábavnější hra než natahovaná nuda Alien, v Order aspoň existuje A.I...
        • Nic si z toho nedele, to bude zase dobry.
          V Alienovi zase existuje hra, coz se o The Bordel rict neda.
          • delO
            hra a čemu říkáš hra? Opravování počítačů, dveří, výtahu a schovávání se do kabinek? Mě to bavilo tři hodiny, pak jsem trpěl.
            • delO
              tak máš ty PS4 nebo kamarádi??? *15* si to aspoň sjednoť
            • delO: Zeptal se, ja odpovedel. Ted su zas lhar, komicka ta PS4 komunita, si myslis ze nikdo z mech kamosu nema PS4, asi se ti zhrouti svet, ale fakt nejsej jedine na svete kdo ma PS4 a Order
            • delO
              hrál jo? *15* proč lžeš?
            • kennyB: Jj hral je to vyplach, a u me to vubec s hrou nema nic spolecnyho.
              Alien mel nudnou pasaz zhruba kolem 7 hodiny, 2-3 hodky me ta hra taky stvala a neuveritelne se tahla, pak se ale zas rozjela a mela tempo. Ale ty pasaze kdy me hra bavila byli jedny z nejlepsi jaky sem u hry v posledni dobe zazival, to ty 2-3 spatny hodiny nemohli nijak zvratit.
            • kennyB
              Nechci nic říkat, ale Alien byl opravdu na začátku skvělej, ale časem začal nudit. A The Order jsi hrál, že víš, že je to špatná hra???

Reakce na Lukase...
            • delO
              jak jsem mohl vědět, že mě to nebude bavit po pár hodinách, jsem snad vědma? To se bavím s totálním volem?
            • Vidis, budes asi defekt kdyz hrajes hry co te nebavi,
  • Veskoslav
    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886

Už je trochu více recenzí. Ani to jejich mazání gameplay z netu nepomohlo tvůrcům.
    • maros.goc
      Kotaku: "The Order is a third-person shooter somewhat like Gears of War, if Gears of War had been a bad game instead of a good one.:

:DDD
    • VideoGamer: "The Order is a beautiful dud. Instead of building the core mechanics and then wrapping everything else around it, instead it appears Ready at Dawn made a movie and wondered how to put a game into it."

*1*
      • Veskoslav
        Na tu recenzi se chystám, protože už jenom ten úvod dává najevo, že tam všichni na něčem jedou:-D
  • Kravicka
    Ta hra tam ma nakydano tolik bluru, ze jsem si to spletl s Project CARS.
  • Akoze patrilo by sa banovat rovnakym metrom...aby sa mi nejaku odkundes kvoli nazoru na hru vyhrazal nech sa idem i s holkou utopit je trosku chore. PC master race sa tu predviedlo v plnej krase. Ani sa nedivim ze pre taku komunitu nikto AAA hry nechce robit
    • AAA jako Order 1886 ? Možná rozpočtem. Ale ne, díky. To si nechte na konzolích. Dám raději přednost nezávislým hrám s nápadem. Ono na každý takový konzolový exkluzivní titul, mám minimálně tisíc exkluzivních na PC.
      • TheGGG
        tím "nápadem" myslíš generické hypster "art" rádoby emoční hopsačky co zv*ací glitchstarter?
        • Ne, nemyslím. To je pouze tvůj značně omezený pohled na indie scénu.
    • Ty zatrollíš kdejaký téma hnilobnými odpadky, o kterých si chybně myslíš, že jde o názor a pak si tu stěžuješ, když si z tebe a tvé choroby někdo dělá srandu? *1*
  • Pozor! Tento týden vědu gamesplay kde Olejník vše vyvrátí a zjistíte jaka to je zásadní hra za 60 eur + 14eur příručka. A pruhy jsou také plus! To přeci není chyba, ze naschvál vidíte méně! To je vlastnost!
    • Jack1947
      Jo na Gamesplay mrknu bude sranda.
  • Určite sa bude jednať o jednu z najrozporuplnejších - bože to je slovo - hier roku 2015. A to si stačí prečítať len recenzie na slovenských a českých weboch. V polovici 90. rokov na nás útočili interaktívne filmy, ktoré sa tvárili ako hry. Možno, že The Order: 1886 je takým interaktívnym filmom/hrou 21. storočia. Ale je to o veľa lepšie ako tie braky v 90. rokoch.
  • Jack1947
    POdte hoši, (myslím že tu asi žádná dívka není) hoši, hoši ... vytáhneme to společnými silami nad 500 a více příspěvků. To by bylo aby legendární Vávrovo 100 věci proč nemá rád Skyrim zůstalo nepřekonané. This is epic. *12* *7*

Nothing here ....
    • To bys byl schopnej naplnit sám, ne?
  • Velice dobra a hlavne pravdiva recenze: http://cdr.cz/clanek/recenze-order-1886
    • Souhlas, hlavně sem díky tomu objevil toto super video https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34 SO TRUE.
  • Ďalšia exluzivka, ktora na PC vôbec nebude chybať, ako Uncharted...kto chce zahra si to u menej inteligentnejšieho kamoša na PS4 za 3 popoludnia... :-DDD len nechapem prečo taky hate *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit