Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    Ted cumim a 9/10 na novinky.cz *1* *1*
    • 67% bonusweb, tam maj za usima, mrkli na meta a pridali procento ze sympatie *5*
      • od hracu 54, to by meli zavest i tady a ja bych se snad kvuli tomu i zaregistroval
        • Tilwaen
          Však na kartě hry je také hodnocení čtenářů.
        • a stále klesá už jen 52%
  • Next hype, please!
  • residentevilfans
    Neni duvod kupovat hned, az to bude za 7-8 stovek. Jinak Uncharted jednicka taky nebyl nic moc jako zacinajici znacka. Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni.
    • "Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni" výborná věta, kterou trošku kazí, že hned v první reakci na tvůj komentář to už borec hejtuje *1*
    • Jack1947
      To se ale s tímhle přece srovnávat moc nedá, nebylo tam 30% qte ani 20% filmečků tedy 50%...
  • Ocení ho především vyznavači lineárních her silným příběhem nebo hráči

chybi tam "se" nebo nerozumim reci tohoto kmene? *5*
  • Mart9
    Myslím, že tohle bude hra pro mě. Až si to za 10 let zahraju, dám vědět.
  • No jestli tahle hra dostala 6.5 na IGN a 8 tady tak to je opravdu terno
    • na druhou stranu alien isolation dostalo od ign zase 5.9 a myslím že to byla fajn hra, na těch zasloužených 8 aspon :)
  • 8/10 ? du se zabit
    • Už to tu píšeš pod desátým nickem, pořád snaha působit dojmem že je vás víc?
      BTW: o jednoho PCtarda míň *5*
      • Táhněte zpátky do Ruska
      • Všichni na toho zmrda!
      • Co to tu pišeš ty kokod?
      • Co se cpeš do Gregoryho ty bukvo
  • Nejvêtsí herní podvod v dêjinách. To uz jen tak nêkdo neprekoná.Vêtsí prasárnu jsem u her jestê nevidêl.
  • Pethulla
    Jak vidím, tak Sony Defense Force má plné ruce práce...
  • h0p3
    Slovy Michala Rybky: "Internetový diskuze jsou něco mezi skupinovou psychoterapií a hromadnou masturbací."

Pro tuhle to platí dvojnásob.
    • MickeyMutant
      Zajímalo by mě, jestli má jako odborník v obou vytyčených oblastech dostatečnou praxi, aby mohl srovnávat.
      • h0p3
        Tak určitě, stejně jako všichni, zdejší diskutující jsou herní vývojáři/PR manageři/herní recenzenti, přece!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit