Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Ted cumim a 9/10 na novinky.cz *1* *1*
-
-
67% bonusweb, tam maj za usima, mrkli na meta a pridali procento ze sympatie *5*
-
-
od hracu 54, to by meli zavest i tady a ja bych se snad kvuli tomu i zaregistroval
-
-
Však na kartě hry je také hodnocení čtenářů.
-
a stále klesá už jen 52%
-
-
-
-
Next hype, please!
-
Neni duvod kupovat hned, az to bude za 7-8 stovek. Jinak Uncharted jednicka taky nebyl nic moc jako zacinajici znacka. Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni.
-
-
"Hru jsem nehral, takze se zdrzim hejtu a to by meli i ostatni" výborná věta, kterou trošku kazí, že hned v první reakci na tvůj komentář to už borec hejtuje *1*
-
To se ale s tímhle přece srovnávat moc nedá, nebylo tam 30% qte ani 20% filmečků tedy 50%...
-
-
Ocení ho především vyznavači lineárních her silným příběhem nebo hráči
chybi tam "se" nebo nerozumim reci tohoto kmene? *5* -
Myslím, že tohle bude hra pro mě. Až si to za 10 let zahraju, dám vědět.
-
No jestli tahle hra dostala 6.5 na IGN a 8 tady tak to je opravdu terno
-
-
na druhou stranu alien isolation dostalo od ign zase 5.9 a myslím že to byla fajn hra, na těch zasloužených 8 aspon :)
-
-
8/10 ? du se zabit
-
-
Už to tu píšeš pod desátým nickem, pořád snaha působit dojmem že je vás víc?
BTW: o jednoho PCtarda míň *5* -
-
Táhněte zpátky do Ruska
-
Všichni na toho zmrda!
-
Co to tu pišeš ty kokod?
-
Co se cpeš do Gregoryho ty bukvo
-
-
-
Nejvêtsí herní podvod v dêjinách. To uz jen tak nêkdo neprekoná.Vêtsí prasárnu jsem u her jestê nevidêl.
-
Jak vidím, tak Sony Defense Force má plné ruce práce...
-
Slovy Michala Rybky: "Internetový diskuze jsou něco mezi skupinovou psychoterapií a hromadnou masturbací."
Pro tuhle to platí dvojnásob. -
-
Zajímalo by mě, jestli má jako odborník v obou vytyčených oblastech dostatečnou praxi, aby mohl srovnávat.
-
-
Tak určitě, stejně jako všichni, zdejší diskutující jsou herní vývojáři/PR manageři/herní recenzenti, přece!
-
-