Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Ta to recenzia kde bolo viac kritiky ako pozitiva na tu to "hru" nejak nesedi z hodnotenim.
-
-
Ale SONY zaplatila tak je to hodnoceni "v poradku" tak to melo bejt....
-
-
Hrám práve vynikajúci krokovací dungeon Might & Magic X v hard móde, čistá oldschool hratelnosť, žiadne nápovedy, hardcore obtiažnosť a takisto si užijem i Order. Základ je akceptovať rôzne žánre a zámer tvorcov.
Problém nevidím v hre, ale v zášti PCčkárov obmedzených jednou platformou, bez možnosti komparácie a zahrania si veľkého počtu AAA hier. Plus neustále dokazovanie si, že kúpiť si mašinu za 2000 eur na indie exkluzivity a cheatermi zničený multiplayer v každej hre bol dobrý krok.
Potom sa zapšklí z nudy nahrnú do konzolových exkluzivít a začnú tu kázať z youtube a presviedčať ľudí, čo si tú hru môžu i reálne zahrať a urážajú až do krvi. -
-
Ne.
-
Děkuji za názornou ukázku Maďarské stylu argumentování.
"Já mám tohle, ty to nemáš, heč a proto o tom nic nevíš nikdy nebudeš!"
Východ je na opačnou stranu, spletl jsi směr svojí internetové cesty *6* -
O někoho, kdo si koupil zastaralé těžítko, na které doteď nevyšla jediná opravdu nadprůměrná hra, to sedí. Pak se samé nudy nevíš, co bys dělal, než se hádal do krve o tom, jak výhodný kauf to byl.
-
Máš pravdu. Chudáci PCčkáři mají k dispozici nejméně 10 krát tolik her co konzolisti, takže jsou strašně omezení jednou (hlavní) platformou. To je opravdu hrozný být PCčkář. Kéž bych mohl hrát jen na konzoli - pak by na mě nečekalo přes 30 her, co jsem ještě nehrál, protože není čas. Měl bych pěkně sotva jednu hru na celý měsíc a bylo by to super. Nakonec bych ocenil i filmohry, protože by to vyplnilo velké množství času, který bych měl jako čistý konzolista. *3*
Na PC jsou mnohem, mnohem, mnohem lepší hry než na konzoli. A když už vyjdou ty hry ja na PC, tak konzole, je PC verze téměř vždy lepší. Stěr. *1* -
-
Teď jsi mě fakt rozesmál, kdybych soudil PCčkáře podle tebe, to by bylo pane hodnocení *1*
-
-
Smích ze smutku z prosté pravdy? Mi řekni, co v mém příspěvku nesedí, protože každé slovo bylo smutnou realitou konzolí. *3*
-
-
-
Tak teraz som sa zasmial : Tni a ruuubaj do krve... *1*
-
-
...čo hovori ?? uraža nas ?? *1*
-
-
Já si myslím, že si tu hru užiju na youtube stejně jako sem si užil třeba poslední ass creed. Ale nechápu proč je tu takový humbuk kolem recenze.
Ale ono by fakt bylo potřeba prostě u recenzí zrušit číselný hodnocení... Potom se lidi namísto čtení podívají na číslo a hned je námět k diskusi.
Hra jako je tahle není nic pro mě, ale nevidím důvod na ni nějak nadávat. Prostě bych ji jen nekoupil. Jak bych si třeba nekoupil motorku. -
-
Jen to jen hate ze srandy.. Nemyslím si, že by to někdo myslel nějak super vážně. Lidem je to v podstatě jedno, protože tahle filmohra rychle zapadne, jak jsem dávno předvídal.
-
Vidíš, a já si zase koupim The Order i motorku, ale jinak souhlasím, jde pouze o to být tolerantní *3*
-
-
-
6-8 hodin herní doba a z toho ještě polovina cutscény a cenovka 60 euro. No jako reklama pro nové konzole nic moc.
Jinak zdá se že Hnisavec mocně naklikává. -
-
To bych spíš tipoval na jeho sympatizanty. Kadence jeho ublížených příspěvků je až moc velká na to, aby to stíhal.
-
-
Na to jaký všude píšou mínusy a pak daj nakonec 8/10... *11*
-
8/10? tak to je docista konec...
-
Angry Joe dal 4/10
-
-
asi nedostal nabidku otravny ozvuceny reklamy na hlavni stranku, tak mu to za vic nestalo
-
A to je co za vola?
-
-
Prostě publisheři vidí, že se údávají ve velkém neherní věci jako Walking dead, tak to zkusí udělat s hezkou grafikou a trochou víc gameplaye. The Order jako let´s play idální.
-
takze to je vlastne takovej hodně drahej Benchmark *11*
-
Jsem rád, že se recenzent zdržel emocí narozdíl od jiných a pochopil podstatu hry. The Order nedojíždí na svou (ne)kvalitu, ale na nepochopení. Od hry dostanu přesně to, co jsem čekal. A jen tak mimochodem - první Uncharted jsem dohrál za 6 hodin a taky neměl mulťák, přesto to byla pecka.
-
-
Můžeš osvětlit i nás, kteří podstatu hry ještě neobjevili?
-
-
Možná by stačilo přečíst si tu recenzi. Honza v ní celkem dobře shrnul, v čem hra vyniká a v čem naopak ne.
-
-
Takže podstatou je příběh a grafika a gameplay je tam jen aby se to dalo prodávat jako hra? Z toho se musí Kojima válet smíchy po zemi.
-
-
Víceméně ano.
-
-
-
-
Správně!:)
-
-
Z většiny příspěvku je patrné, že jsme opravdu národ, který upřednostňuje kvantitu před kvalitou, nejen v jídle.
A teď si chci přečíst hromadu komentářů, jak nebudete vyhazovat prachy za krátký film a ještě na konzole. Pojď mi *1* -
-
Já upřednostňuji kvalitní HERNÍ obsah a je jedno kolik hodin v něm strávím. Třeba takovej Octodad, herní doba taky cca 4-5 hodin, ale samotná hratelnost byla díky originálnímu nápadu skvostná. Tohle co se týče hratelnosti nepřináší nic co by dříve nebylo uděláno lépe. Prostě audiovizuální a scénáristická stránka může být sebelepší,délka dohrání sebedelší, ale hlavním kritériem u produktu co se prezentuje jako hra by měla být hratelnost.
-
-
Ja taky. Proto nemam lowzoli, na kterou kvalitni hry nikdy nevysly a nevyjdou. Nema to na to dostatecny hw.
-
-
Na to jsem přesně čekal, pojďte kluci, ještě, ještě! *1*
-
-
Parky jim ty s masem a hry hraju na pc. Hrat hry na konzoli je totiz stejne kvalitni jak zrat parky z mouky a zadnym masem. Ty si ale nalhavas neco o nasem narode, pritom obhajujes ten nejubozejsi konzum. Jsi totiz hlupak.
-
-
Mozna jsem hlupak, na druhou stranu neresim trapnou desitku za konzoli, takze bych s tebou opravdu nemenil *1*
-
Jiste, neodevzdal jsem 10 tisic sony za hw z netbooku a nekoupil jsem koridorovku za 1600 a nefankiduju tu s vama, tak ze sebe delam hlupaka. Ty jsi mel dneska vtipnou kasi, ze?
-
A přesto jediný kdo ze sebe dělá hlupáka si ty ;-)
-
-
-
-
-
Odkdy je onebutton koridor s low grafikou a polovinou herniho casu zaplacanou cutscenama kvalitni hra?
-