Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta to recenzia kde bolo viac kritiky ako pozitiva na tu to "hru" nejak nesedi z hodnotenim.
    • Ale SONY zaplatila tak je to hodnoceni "v poradku" tak to melo bejt....
  • Hnisavec
    Hrám práve vynikajúci krokovací dungeon Might & Magic X v hard móde, čistá oldschool hratelnosť, žiadne nápovedy, hardcore obtiažnosť a takisto si užijem i Order. Základ je akceptovať rôzne žánre a zámer tvorcov.

Problém nevidím v hre, ale v zášti PCčkárov obmedzených jednou platformou, bez možnosti komparácie a zahrania si veľkého počtu AAA hier. Plus neustále dokazovanie si, že kúpiť si mašinu za 2000 eur na indie exkluzivity a cheatermi zničený multiplayer v každej hre bol dobrý krok.

Potom sa zapšklí z nudy nahrnú do konzolových exkluzivít a začnú tu kázať z youtube a presviedčať ľudí, čo si tú hru môžu i reálne zahrať a urážajú až do krvi.
    • nekromant33
      Ne.
    • Keyz
      Děkuji za názornou ukázku Maďarské stylu argumentování.

"Já mám tohle, ty to nemáš, heč a proto o tom nic nevíš nikdy nebudeš!"

Východ je na opačnou stranu, spletl jsi směr svojí internetové cesty *6*
    • O někoho, kdo si koupil zastaralé těžítko, na které doteď nevyšla jediná opravdu nadprůměrná hra, to sedí. Pak se samé nudy nevíš, co bys dělal, než se hádal do krve o tom, jak výhodný kauf to byl.
    • Máš pravdu. Chudáci PCčkáři mají k dispozici nejméně 10 krát tolik her co konzolisti, takže jsou strašně omezení jednou (hlavní) platformou. To je opravdu hrozný být PCčkář. Kéž bych mohl hrát jen na konzoli - pak by na mě nečekalo přes 30 her, co jsem ještě nehrál, protože není čas. Měl bych pěkně sotva jednu hru na celý měsíc a bylo by to super. Nakonec bych ocenil i filmohry, protože by to vyplnilo velké množství času, který bych měl jako čistý konzolista. *3*

Na PC jsou mnohem, mnohem, mnohem lepší hry než na konzoli. A když už vyjdou ty hry ja na PC, tak konzole, je PC verze téměř vždy lepší. Stěr. *1*
      • Teď jsi mě fakt rozesmál, kdybych soudil PCčkáře podle tebe, to by bylo pane hodnocení *1*
        • Smích ze smutku z prosté pravdy? Mi řekni, co v mém příspěvku nesedí, protože každé slovo bylo smutnou realitou konzolí. *3*
    • Tak teraz som sa zasmial : Tni a ruuubaj do krve... *1*
      • ...čo hovori ?? uraža nas ?? *1*
    • walltar
      Já si myslím, že si tu hru užiju na youtube stejně jako sem si užil třeba poslední ass creed. Ale nechápu proč je tu takový humbuk kolem recenze.

Ale ono by fakt bylo potřeba prostě u recenzí zrušit číselný hodnocení... Potom se lidi namísto čtení podívají na číslo a hned je námět k diskusi.

Hra jako je tahle není nic pro mě, ale nevidím důvod na ni nějak nadávat. Prostě bych ji jen nekoupil. Jak bych si třeba nekoupil motorku.
      • Jen to jen hate ze srandy.. Nemyslím si, že by to někdo myslel nějak super vážně. Lidem je to v podstatě jedno, protože tahle filmohra rychle zapadne, jak jsem dávno předvídal.
      • Vidíš, a já si zase koupim The Order i motorku, ale jinak souhlasím, jde pouze o to být tolerantní *3*
  • eStar
    6-8 hodin herní doba a z toho ještě polovina cutscény a cenovka 60 euro. No jako reklama pro nové konzole nic moc.

Jinak zdá se že Hnisavec mocně naklikává.
    • To bych spíš tipoval na jeho sympatizanty. Kadence jeho ublížených příspěvků je až moc velká na to, aby to stíhal.
  • Vojta_Ilavsky
    Na to jaký všude píšou mínusy a pak daj nakonec 8/10... *11*
  • 8/10? tak to je docista konec...
  • Angry Joe dal 4/10
    • asi nedostal nabidku otravny ozvuceny reklamy na hlavni stranku, tak mu to za vic nestalo
    • A to je co za vola?
  • Prostě publisheři vidí, že se údávají ve velkém neherní věci jako Walking dead, tak to zkusí udělat s hezkou grafikou a trochou víc gameplaye. The Order jako let´s play idální.
  • takze to je vlastne takovej hodně drahej Benchmark *11*
  • Jsem rád, že se recenzent zdržel emocí narozdíl od jiných a pochopil podstatu hry. The Order nedojíždí na svou (ne)kvalitu, ale na nepochopení. Od hry dostanu přesně to, co jsem čekal. A jen tak mimochodem - první Uncharted jsem dohrál za 6 hodin a taky neměl mulťák, přesto to byla pecka.
    • Můžeš osvětlit i nás, kteří podstatu hry ještě neobjevili?
      • Tilwaen
        Možná by stačilo přečíst si tu recenzi. Honza v ní celkem dobře shrnul, v čem hra vyniká a v čem naopak ne.
        • Takže podstatou je příběh a grafika a gameplay je tam jen aby se to dalo prodávat jako hra? Z toho se musí Kojima válet smíchy po zemi.
          • Tilwaen
            Víceméně ano.
    • Správně!:)
  • Z většiny příspěvku je patrné, že jsme opravdu národ, který upřednostňuje kvantitu před kvalitou, nejen v jídle.
    A teď si chci přečíst hromadu komentářů, jak nebudete vyhazovat prachy za krátký film a ještě na konzole. Pojď mi *1*
    • Já upřednostňuji kvalitní HERNÍ obsah a je jedno kolik hodin v něm strávím. Třeba takovej Octodad, herní doba taky cca 4-5 hodin, ale samotná hratelnost byla díky originálnímu nápadu skvostná. Tohle co se týče hratelnosti nepřináší nic co by dříve nebylo uděláno lépe. Prostě audiovizuální a scénáristická stránka může být sebelepší,délka dohrání sebedelší, ale hlavním kritériem u produktu co se prezentuje jako hra by měla být hratelnost.
      • Ja taky. Proto nemam lowzoli, na kterou kvalitni hry nikdy nevysly a nevyjdou. Nema to na to dostatecny hw.
        • Na to jsem přesně čekal, pojďte kluci, ještě, ještě! *1*
          • Parky jim ty s masem a hry hraju na pc. Hrat hry na konzoli je totiz stejne kvalitni jak zrat parky z mouky a zadnym masem. Ty si ale nalhavas neco o nasem narode, pritom obhajujes ten nejubozejsi konzum. Jsi totiz hlupak.
            • Mozna jsem hlupak, na druhou stranu neresim trapnou desitku za konzoli, takze bych s tebou opravdu nemenil *1*
            • Jiste, neodevzdal jsem 10 tisic sony za hw z netbooku a nekoupil jsem koridorovku za 1600 a nefankiduju tu s vama, tak ze sebe delam hlupaka. Ty jsi mel dneska vtipnou kasi, ze?
            • A přesto jediný kdo ze sebe dělá hlupáka si ty ;-)
    • Odkdy je onebutton koridor s low grafikou a polovinou herniho casu zaplacanou cutscenama kvalitni hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší