Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
"Pouze bych rád zmínil následující hry: Mirror’s Edge, Spec Ops: The Line, Max Payne 2, Silent Hill 3, Soldier of Fortune, Chronicles of Riddick. Jde o hry z rozmezí let 2000 až 2012, které krom akčního žánru mají ještě něco společného: herní dobu v rozmezí cca 6-8 hodin a vysokou cenovku, typickou při zahájení prodeje pro prakticky všechny AAA tituly."
Nevím jak to má The Order, ale většina z výše jmenovaných titulů nabízí buď multiplayer, případně nějakou jinou formu rozšíření délky hraní (třeba challenge mode v Mirror's Edge). -
-
Jistě úplně zbytečný mulťák ve Spec Ops: The Line, jen aby to to na krabičce pěkně vypadalo.
-
-
Som rád, že aspoň hrej prinieslo objektívny názor
http://www.hrej.cz/komentare/the-order-1886-tenka-hranice-mezi-hitem-a-propadakem-5085/ -
-
Hrej, stejně jako každý recenzent Orderu, přineslo subjektivní názor...
-
-
8mičku za tohle? no to si snad děláte srandu *11*
-
-
Anebo si srandu nedělají, Olejníka ta hra bavila a dal hodnocení, které podle něj odpovídá kvalitě hry...nevidím v tom problém...
-
to není sranda to je: It is a SONY!
-
-
Mně baví, jak se tu "argumentuje" tím, že kdo to nehrál, ten by se neměl vyjadřovat, kritizovat atd. No dobrý. Jeden z názorů. Vidím to jinak.
Věřím, že hodně lidí se o tuto "hru" fakt zajímalo, protože je rozporůplná. Například já viděl téměř kompletní gameplay, slyšel několik rozhovorů o hře a četl cca 10 recenzí, takže se domnívám, že mám též právo se vyjádřit, jakožto i jiní se mohou vyjádřit, pakliže "hře" věnovali dostatečnou pozornost. Proto je snaha utnout diskuzi se slovy "nehrál si" ubohá. Každý, kdo se trochu zajímal, mohl poznat několik velmi pochybných prvků v The Order a v každém trochu zkušeném hráči měly vzniknout pochyby. Není vůbec divu, že se strhla taková diskuze.
Hráči nejsou ještě tak hloupí, jak se mi zdálo a mnozí nedovedou pochopit vysoké hodnocení a celkový postoj recenzenta. Svádět to na zaměření hry na casual hráče mi příjde nesmyslné vzhledem k ceně. Pokud je hra čistě casual s obsahem velmi osekaným, nechť stojí méně peněz. Nemůžou si za tohle účtovat to samé co za velké hry.
Ale konec dobrý, všechno dobré. Ti co si hru koupili, sami se potrestali a možná se poučí. Ostatní možná začali více přemýšlet. Jen doporučení tohoto recenzenta bych pro příště raději ověřoval u více zdrojů a nedůvěřoval bych mu. Každý má nějaký vkus, ale všechno má své meze.
PS Doufám, že si recenzent hru zakoupil. Pokud jí doporučuje, měl by jí vlastnit. -
tahle hra je adept na cenu za "nejrepetetivnejsi gameplay". jdeme tunelem, narazime na misto se spoustou zbrani a krytu, bude prestrelka zatimco se krcime za ruznymi objekty. trosku ticheho naslapovani a zabijeni ze zadu, tunel, zase strelnice, tunel, precteme neco na stole, tunel, strelnice........ ale jo ma to peknou grafiku a cut sceny, takze za 8 :D tohle je tak prumerna hra az to boli.
-
-
Neboj. Za rok to vyhraje hru roku v sekci FPS. Konzolisté tomu dají hlas, když již vyhodili 60 EUR....
I když to nemá co dělat s FPS. To je filmová "hra". FPS musí mít prvně 60 FPS.
-
-
"Hra" ideální na konzole, protože jde o film s interaktivními úseky. *3*
-
Koukám, že DDDěcko zase dostalo záchvat a vytáhlo můj ukradený nick. *7* Je vidět, že mu stačí málo. Typický kandidát pro hru The Order. *15*
-
-
Ten styl psaní, ty názory a postoje a s jakou vervou se snaží o osvětu o jediné správné platformě-PS4....to je jednoznačně mistr GGG. *3*
-
-
Týhle nádheře chybí k dokonalosti už jenom day 1 DLC a pár mikrotransakcí *1*
-
Riadna sračka, bohužiaľ očakávania sa naplnili. Môžu sa hanbiť - 60€ za hru na jedno prejdenie a bodka. Ani žiadny MP/COOP. Hra sa viac hra sama...Smutné že PS 4 stále nemá kvalitnú exkluzivitu.
-
-
smutné je, že games.cz niečo také podporuje :(
-
-
aspoň tu nepodporujú PC sráčov a PChnoj ako na upadajúcom Sectore
-
-
-
8 - Výborná
Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
Co mohl Olejník dělat? Jak by mohli do filmohry nasekat nějaké výrazné množství chyb, které by filmohru stáhlo na nižší hodnocení? Prostě nejspíše vzhledem k pojetí práce redakce nešlo dát nižší hodnocení. Ti co ale chtějí hrát a ne sledovat film, tak ať se holt podívají jinde. Dát za tohle plnou cenu je pro mě nesmysl. -
-
Jednoduchá otázka: Koupil by si někdo z redakce tuto hru za plnou cenu? I taková otázka by se měla položit a mělo by se i k tomuto přihlédnout v celkovém hodnocení. *3*
-
the order 1886 ale nie je po vsetkych smeroch kvalitny titul ..hratelnost je totiz tazko priemerna az podpriemerna, pribeh predvidatelyn, final boss fight je snad najhorsi boss fight za posledne roky, neustála lineárnosť bez pridanej hodnoty tiež nie je aspekt kvalitnej hry ....takže čo?
-