Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
velmi dobry film..w8 was that a game m8?! *1*
-
Tahle recenze se četla jedním dechem. Číselné hodnocení stranou, za poslední dobu je to podle mého jeden z nejlépe napsaných článků, co se zde objevily. Kdybych si teď rozhodla hru koupit, tak víceméně přesně vím, do čeho jdu - což je přesně důvod, proč by se měly recenze psát v první řadě.
To, že většina diskutujících odsuzuje číslo u hry, kterou ani nehráli, pod recenzí, kterou ani nečetli, je věc druhá. -
-
To přeci není pravda.
Recenze má poradit jak píšeš a proto nelze dát stranou verdikt, který něco vychvaluje i když to je naprosto směšné. Je snad skvělé připustit nějaké pruhy? Řadu QTE a udělat ze hry "film". Je OK to tam nechat, jako ifno a ne jako vadu? To pak může být hra v 1920x1
Doporučuje produkt i přes následující nedostatky a moc to tedy lidem nepomůže. Napíše to nějak, a pak to doporučí. -
-
Nedostatky vyjmenoval a některé (třeba ty filmové pruhy) podpořil svými argumenty, jiné (třeba délku hry) zmínil, nastínil na ně svůj názor a zároveň nechal čtenáři dost prostoru na to, aby si na danou věc udělal názor sám. S takovou formou recenze nemám problém, i když s obsahem nemusím souhlasit.
-
-
-
Nějak mi ta 8čka nevadí, je to recenzentův názor, já bych tak vysoko určitě nešel za šestnáctistovkový filmík na 6 hodin.
PS: Ještě to sem musím napsat :D. Dying Light 6/10 a toto 8/10, nevím co na to říct :D. -
-
No myslím, že všichni víme, že to hodnocení Dying Light bylo trochu pod pás... Já bych té hře dal tak 7/10, to by bylo ideální. Možná by si lidi mohli přihodit bodík za hraní CO-OP. Ale jinak ta hra nebyla špatná, to se musí nechat.
-
-
Pokračování by mohlo být o křižáckých elfech jak dobývají Star Wars galaxii. Větší slátanina než tohle už to nebude.
-
-
still better story than Half Life
-
-
Pan Olejnik, to s tym vyhlasenim v recenzii myslite vazne? Dajme tomu ze na hranie uz nemam tolko casu, preco si myslíte ze počas toho mala co teda teoreticky mam, by som mal ospravedlnit to ze mi hra aj pocas toho mala ponukne zvacsa cutsceny? Vysvetlite mi tu logiku? Alebo sa napriklad neda 20 hodinova hra hrat po mensich casovych usekoch? Alebo, a co ma najviac dostalo, si myslite ze existuje hrac ktory by vysolil za hru 60e a chcel by ju co najskor dohrat?
To su vase nazory pane, mohli by ste mi ich vysvetlit podla akej logiky ste na tieto tvrdenia prisli? -
-
Jednoducho...pan Olejnik nie je zakomplexovany obmedzeny pc master race ako ten sectoracky hnoj ale je to pan hrac s nadhladom neobmedzeny jednou chudobnou waiting platformou
-
-
Aha, takze ked pozadujem vysvetlenie chvalenia nevalnej dlzky hry za 60e tak uz som zrazu obmedzenec?
-
-
Nie preto..ale ked sa pytas tak ano ty si lebo nemas PS4 a ako hrac mas dohranych hier ako Trojanova takze tvoj nazor je irelevantny.
-
-
tebe meli rodice veklepat do slamy a kopnout zpatky pres dunaj do madar
-
To ten tvůj taky.
-
-
-
-
-
me by zajmalo kolik herni recenzenti za to dostali... na zingu je asi 10 clanku za tejden o tej sracce... vsude epic hodnoceni a kdyz kouknu na net jak je to doopravdy tak se mi chce blejt... ale hold Sony umi platit...
-
*1*
-
Cca deset procent recenze je o herním obsahu ve stylu "Klasická střílečka, no." , cca pět procent nesmyslné argumentace o herní délce (jsou nesmyslné jak od lidí co to hájí, tak naopak) většina recenze je o filmových kvalitách.
-
Tahle diskuze je lepší než ta hra, i bez pruhů. *15* Baví mě sledovat, jak praskají žilky Hnisavcům a GGGayům (kteří si mimochodem pletou Bloodborne s RPG - facepalm).
Pánové, přestaňte s tím leštěním, ať z toho hovénka taky něco zbyde pro mě. Del0 taky rád exkluzivní hovénka. Del0 závidět. Na PC tenhle rychlomazný produkt ještě nedorazil. Ne vážně, pánové. SONY jste ukradení, tak jim přestaňte podkuřovat. *7*
Btw, lidské oko nedokáže vidět víc jak 5 hodin. *15* -
..to nakonec mohli rovnou udělat jako CGI film do kin, a určo by trhli více doláčů za film, než za hru (rozhodně v tomto případě, ano).