Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Nu, Jene Olejníku, proti proudu? Myslím i recenzentskému? Šťastnou plavbu přeju*4*
Když nějaké rozbité volovině všichni dávají devítky jak na běžícím pásu s tím, že má "potenciál", tak se v tom chaosu lecjaká medaile nakonec ztratí. V tomhle případě ale hře valná většina recenzentů moc nelichotí. Vyzdobit ji osmičkou za příběh a vizuál, když to má i podle mnohých profíků problém dostát významu slova hra, naplňuje beze zbytku ono husitské: Proti všem! A jako bývalý průvodce po hradech a zámcích bys měl vědět, kolik škody někdy taková malá středověká revoluce dokáže napáchat. -
-
Skyrim dostal 10, ne? Dosud nejhorší zhodnocení hry na tomto webu podle mě. Více jak na 8 neměl.
-
-
QTE+QTE+QTE naval 1600.- *15* Ale plně to chápu, debilizace hráčů pokračuje vesele dál *15* *15*
-
chtel bych vedet kolik by hra dostala, kdy by za ni musel autor vysolit 1600,- *1*
-
Tak jsem shlédnul walktrought. A kdo pamatuje období temna int. filmů v polovině 90. let mi dá za pravdu, když napíšu, že se někdo snaží opět toto zlo vzkřísit. Něco strašného. The order podle mě nemá s poč. hrou moc společného.
-
Á jé, 8/10? To se místnímu (uřvanému) osazenstvu líbit nebude...
-
-
ty hnisavec a spol si poonanujete jak máte skvělou hru na to jsi se celý týden těšil.
-
-
Jelikož mě Order víceméně nechával celou dobu chladným a platí to i doteď (už ať je venku Uncharted 4 a MGSV:TPP), tak onanování nad Orderem nehrozí. Jen narážím na to, jak se pár uřvancům hroutí svět z toho, že by hra mohla být dobrá a dostat tak odpovídající hodnocení...
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34
-
-
vystihujici na 100%, "cuz human eye cant see past 5 hours" *1* *1* *1*
-
-
Lehce podprůměrná střílečka s mizerně vyprávěným a v závěru nesmyslným příběhem, kterou zachraňuje jen bezkonkurenční prezentace a skvěle zpracovaný zbraně.
-
-
Jsi neschopny pc ckar,ktery dostava ceske titulky az pod frnak,a neumi si prelozit ukonceni order1886 a jeste jsi to vubec nehral!To si myslim ja!
-
-
Docela vtipné, že tady nekomu nadáváš, že si neumí přeložit konec hry, zatímco o stránku zpátky si tady brečel, že ta hra nemá češtinu.
Tak nevím, kdo tady vlastně má problém s porozuměním. *1* -
-
Jo,ale prelozil jsem si to,ale nebudu zastirat,ze to byl peknej hnus to prekladat,a brejlit na ty mali pismenka v titulcich.
-
Ja nikomu nenadavam,myslim si ze jste hnusnejsi kamo!A bulik neni nadavka,bulik je clovek co troluje,a vymysli si co neni pravda.
-
Google mi pomohl,suprova to vec!Brecim u teto hry,ze nema cz titulky,je to pribehova hra!Brecel jsem i havy rain!Myslim si,ze kdyz sem sony strka playstation uz prez 20let a zjevne se ji to vyplaci,jinak bych pro nej jezdil do chudyho polska,tak to cesky menu v playstationu a exluzivni hry v cestine si uz zaslouzime ne!
-
-
"Google mi pomohl,suprova to vec" Tak teď si to zabil. Jinýmu tu nadává, že si špatně přeložil, o čem ta hra je a sám používá google.
No comment. *1* *1* *1* *1* -
-
Tak teď jsem se vážně zasmál. Člověk, který anglicky neumí bude povídat něco o tom, že v angličtině nejde dělat humor. *1*
Prostě se smiř, že na češtinu ti většina vydavatelů dlabe. Buď se ten jazyk nauč, nebo si zvykej na google překladač. -
Jinak na cestinu a to me klidne ukamenujte,se kasle jen ve vydeohernim prumyslu!Telefony v cestine,aplikace v cestine,Sony televize v cestine,pracky v cestine,satelity v cestine,navigace v autech atd v cestine,snad kazda elektronika,aplikace,menu na mikrovlnce je v cestine,krome playstationu a her na nej je vse v cestine!
-
Na opak,by si to meli vyvojari skusit,jaky je to pocit,naservirovat nekomu pribehovou AAA hru,a nedat mu tam rodny jazyk!Tak proc gta5 neni v celosvetovim jazyce na pc!Proc se tam dela cestina?Ze by se pc ckarum taky nelibylo to anglicky blekotani?Vzdyt to je tak debilni jazyk,ze vnem nejde udelat ani vtip,aby se tomu clovek zasmal,cesi si to jeste musej priklaslovat,aby to za neco stalo.
-
Ja jim kaslu na mezinarodni jazyk!Prekladaj se do cestiny ceckovy filmy,tak at prekladaj do cestiny AAAhry.Preci jenom za to chtej 1600kc,tak at se snazej mrzaci!Poslouchat ty blaboli v anglictine a tuplem v nemcine je pro me optiznost znicujci!
-
Je rozdíl předložit angličanovi hru v jazyce, kterým mluví celosvětově naprosto zanedbatelné množství lidí a předložit čechovi hru v mezinárodním jazyce, kterým mluví obrovské množství lidí.
Nauč se anglicky, nebo si zvykej, že na češtinu ti většina kašle. -
Takco mam delat,nesnasim anglictinu,nesnasim nemcinu,a uz vubec nesnasim,kdyz sem nekdo strka veci z ciziny a nejsou v metrstine!Chtel bych videt nakyho nemcoura,nebo anglicana,kdybych mu naserviroval hru v polstine,italstine,a cestine!Jak by ho to krakorani bavilo poslouchat,nebo prekladat!
-
-
-
-
-
Je videt ty moulo,ze jsi to vubec nehral,jinak bys tady nepsal kraviny!Tak mi napis o co slo ke konci!A ukonceni davalo smysl!Ale tys to zjevne nepochopil,nebo jsi si to spatne prelozil!
-
-
Galahad je odsouzenej jako zrádce ale nemohl ani kváknout o tom že jeden z rytířů je vlvkodlak a Lard Hastings upír. Mohl to říct alespoň tý Igraine, když se to do zvěděl, ale místo mele nesmysly typu "It's not the right time."
-
-
-
Tak jsem teď viděl část hry na Twitchi, kde ji streamer odehrál na celý zátah.
Trvalo mu to 7 hodin a asi 23 minut a to několikrát umřel protože i zkoušel co bude když zkazí všudypřítomné QTE a prozkoumával co šlo.
Obecně hratelnost stála za nic a navíc tam většinu času žádná nebyla. Třeba kapitoly 11 a 12 (celkem jich je 14 myslím?) jsou bez jediné interakce a jen člověk asi 20 minut sleduje co se děje. Jinde je asi 5 minutové video, pak hra nechá hráče vyjít krátké rovné schody a zase může chvíli sledovat videosekvenci.
Přestřelky vypadaly velmi průměrně a jako každá druhá nudná cover-based střílečka.
Sám streamer říkal, že se mu velmi líbily postavy a zasazení hry a příběh ho taky zaujal (mě osobně, z toho co jsem viděl, příběh nesedl a přišel mi průhledný a nedotažený, ale budiž) a ohodnotil by ho tak za 9/10.
Zato hru by ani v nejmenším nedoporučil, řekl že nemá žádný game-design, je velmi nezáživná a nenabízí nic zajímavého. Ohodnotil by jí prý nejlépe tak za 4/10.
A za 60 dolarů by ji v žádném přápadě nedoporučil.
Jako film dobrý, jako hra vůbec. -
-
poenta?
-
-
Nekrmit Gremliny po půlnoci.
A nebo bylo pointou zmínit pod článkem o hře mou zkušenost s řečenou hrou?
Těžko říct. -
-
No tak teď ta tvá zkušenost?;-)
-
-
-
-
Sakra games, raději ty čísla po vzoru EG.net taky zrušte. Dát parádnímu 40hodinovému Dying Light, který má výborný gameplay, singleplayer, co-op i versus 6 a tomuhle šesti (vlastně tří, když odečtu cutscény a QTEs) hodinovému tunelu osm, to je urážka Techlandu. Vím, hodnotili to jiní lidé a kdesi cosi, ale konzistence je prostě v háji.
-
-
Souhlasím s tebou můjrodný bratře :-D
-
A proč jako? Kvůli vždy přiblblý diskuzi, která je stejně skoro pod každým článkem a na který vůbec nezáleží? Číslo je důležitý. Kromě toho můžou i trochu provokovat a zvyšovat tím návštěvnost. Neexistuje jediný smysluplný důvod, proč zrušit číselná hodnocení.
-
-
Těch důvodů je dost, doporučuji ti přečíst si článek na EG.net kde se o tom rozepsali.
-
-
prosimte, eurogamer je odpad hernich webu - fakt. A ty jdi zase zpatky na pctuning.
-
-
Tak to jsme všichni rádi, že tam nechodíš. Aspoň si to udrží nějakou úroveň.
-
-
Číst to nebudu. Dej mi tu 3 a já ti garantuju, že ti každý zcela vyvrátím.
-
-
To je tak vzdycky,kdyz napises prispevek delsi nez 5 vet tak si ani nejsou schopni to precist. Nedejboze aby cetli nejakej clanek kterej neni konzolove pozitivni =)
Koho taky zajima realita nebo nejake argumenty, to je tezka nuda. -
Pán je suterén.
-
-
-
-
-
Jednim slovem: CASUAL.