Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Takze na Ps4 zahajovala prodene 4/10 s*ackou Knack, loni vysla za poslednich pul roku akorat dalsi 4/10 s*acka Driveclub http://www.giantbomb.com/reviews/driveclub-review/1900-677/
Pokracuje to touhle 4/10 s*ackou http://www.giantbomb.com/reviews/the-order-1886-review/1900-698/ a pcckari udajne jen zavidej? Proboha co? Ps4 je co se exklusivit tyce NEJHORSI KONZOLE VSECH DOB! -
-
Na to je jednoduche reseni. Nekupuj si ji. Me osobne je uplne u pr..le co si nejaci PCckari mysli o PS4 nebo jine konzoli.
-
-
Znáš ten pocit když na PS4 hraješ hru ve FullHD 60FPS...? Oh... asi neznáš...
-
-
Ten znám z PC. Znáš ten pocit, když hraješ Red Dead Redemption?
-
-
neznam, proc bych mel? mam tam desitky lepsich titulu *3*
-
-
-
-
-
By mě zajímalo jak je to u těchhle filmoher se zážitkem Hraní vs Youtube.
Protože pokud by tenhle trend pokračoval, tak by to mohl být pro jejich tvůrce celkem problém... Dost často, když se dívám na nějaký let's play tak mám hru chuť si zahrát sám, ale u tohohle typu hry to nějak potom už postrádá smysl.
Třeba u posledního Assassin's creed jsem se celkem dlouho rozhodoval, jestli koupit... ale nakonec sem se na to zadarmo mrknul na YT, jen na hlavní příběh (prakticky jediné co mě vždycky na AC zajímalo) a necítil jsem prakticky žádnou ztrátu z toho, že jsem hru nehrál.
A přemýšlím, čím to vlastně je? Je to tím, že jsou některé hry plytší? Nebo je to tím, že třeba ty hra není výzva? Možná je to taky tím, jak se zrovna AC pořád opakuje.
Na GTA5 videa se dívám nějakou dobu a spíš mě to přesvědčilo abych si ho koupil... protože třeba i když člověk přeskočí SP, tak v MP tam asi bude spousta zábavy. Ale co hra jako tohle? By mě zajímalo jak dlouho bude trvat, než se bude i za let's playe platit jak při chození do kina. -
-
tak logicky pokud chceš tenhle typ her hrát sám nebudeš na to koukat na YT. tvurci by navic mohli dat na cutsceny copyright
-
Holt někdo je hráč a chce hrát hry a jiný rád kouká na filmy a občas něco udělá. Je to prostě o vkusu. Já jsem hráč a rád hraju. Nakonec si každý člověk hry kupuje (velmi doufám) za svoje peníze a je to koneckonců jeho věc, co kupuje. Já bych za tohle nikdy prachy nedal, stejně jako bych nekoupil AC. Hraju rád velký hry s nutností je skutečně aktivně hrát, případně i menší ale hlubší hry.
-
-
v tom pripade by sis prave AC koupit mel vzhledem k tomu co si tu napsal ze si a ze rad hrajes a delas. Zase nejakej ignorat tvle.
-
-
Tak napr. Heavy Rain bola vynikajuca hra a zazitok uplne iny ako na youtube uz len preto ze si mohol ovplyvnit podstatne veci a koniec zalezal na tebe nie natom co to upol na youtube
-
-
Jo, ale bude něco takového i tady? Nebo bude každý průchod pokaždé stejný?
Ono to taky bude člověk od člověka... někdo kdo například AC hraje na 100% a dělá všechno, tak z toho vytěží při hraní mnohem víc, než na YT. -
-
Po tom co jsem hrál Ac1 a pak se pokoušel udělat na 100% AC2, Brotherhood a následně Revelations mne už také chuť nato stálé opakování stejné nápně (hledání pěříček, stránek atd do zblbnutí) přešla chuť a AC 3 jsem stále ještě nerozehrál, stále dřímá ve skříňce :), jen jednou jsem ho na chvíli pustil. Další díly jsem zatím nepořizoval.
-
-
-
-
Spousta vas tu pise o debilizaci hracu. Na to uz je pozde. Tato diskuze je toho dokonalym dukazem *15*
-
Typická hra vhodná k výměně za jinou hru s někým jiným kdo to už odehrál. Za plnou cenu z obchodu rozhodně ne. Odehrát a znovu pryč k někomu dalšímu.
-
U tehle, tolik ocekavanejch her, mam vzdycky pocit, ze 7 je propadak 8 takovy upachteny vitezstvi. Cti: jako zadna pecka, ale hrat se to da.
-
tak dohráno na YT, docela slušná hra jen mne prekvapil ten konec. nečekal jsem že galahad bude vlkolak a škoda že ho nechali zemrít. /spoiler (pro ty co ješte nehráli)
P.S. ješte pro info moje sestava: gtx980, i7, 16GB. video jsem sledoval v 1440p a všechno lšo plynule -
-
Perfektní, pro všechny co nechtějí vědět konec jsi to prozradil a slovo spoiler jsi dal až nakonec věty, taky uvádíš na konci svou pc sestavu, i když hra vyšla jen na ps4, prostě machruješ co máš doma v obýváku a kolik jsi za to utratil peněz.
-
Imbecile tebe potkat tak ti tu tvojí „sestavu“ hodím na hlavu.
-
Ty jsi dobrej kok.t *7*
-
Díky za vyzrazení konce. Není nad to dohrát hru na youtube a pak ji ještě vyspoilovat. Prostě absolutní zhovadilost.
-
-
jeste si stezuj, ze ti usetril 1600 *5*
-
-
Baví tě hodně znevažovat práci druhých lidí a ještě si z nich dělat p*del? Však ony vás tyhle manýry přejdou, až se budete muset v životě o něco pořádně snažit. Jo a hra stojí 1400... ani 1600 a ani 2000. 2000 stál ve svý době resi jednička. Taky tříhodinovej film, ty špino ubohá.
-
-
A všechny ty internety bys nezakázal?
-
-
-
-
Mám slabší sestavu a video se mi nesekalo, takže musím autory filmohry pochválit za velmi dobrou optimalizaci.
A na Hrej.cz už to hrála celá redakce a někteří by dokonce dali 2/5. *4* Zajímalo by mě, kolik lidí to hrálo z games.cz. -
-
Verdikt
„ Průměrná střílečka, na kterou se opravdu hezky kouká a moc pěkně se poslouchá. Pokud od ní nečekáte nic víc, než sled filmových scén, občas přerušený hratelnými momenty, budete spokojeni.“
Hodnocení
3/5 -
-
3/5 bych řekl, že je ok. 2/5 by asi už fakt bylo málo, ale chápu, proč to chtěli dát. Hry jsou tu od toho, aby se hrály a ne, aby se sledovaly s rukama v kapse. Přecijenom podle mého hraní na Twitchy bych ocenil určitě silně nadprůměrné zvuky a opravdu povedenou grafiku. I ty animace byly velmi dobré. Příběh taky neurazil - takové jednoduché béčko. Podle mě docela dobrý ač spíše jednoduchý film.
Tohle je příklad naprosto ideální hry, kterou si "zahrajete" na youtube. Lepší příklad si snad ani nevybavím. *4* -
-
Life is Strange, v zivote bych to nehral ale na yotube sem se na to mrkl
-
-
Je spousta her, do kterých bych nevrazil peníze, ale na které se rád podívám třeba na youtube. *3* O hry se zajímám obecně a The Order mě nemohl minout, kor když je to tak rozporuplná hra, kterou jeden zatracuje a druhý vychvaluje (J. Olejník). Poslední dobou tu takových her bylo docela hodně - Battlefield 3/4, ESO, Destiny...
-
-
jj, rozebiraj to tam dva na youtube, idealne to vystihuje srovnani s ryse, je to prej 1ku1 jen zasazeny do jinyho prostredi
-
-
coz je dobra schyza, kdyz to recenzoval olejnik za 5/10 a tomuhle da 8/10 (stejnej typ hry, jen jina pc s jinym operacnim systemem, ps4/win), tomu rikam vic nez mirna nazorova nekonzistence
-
-
-
-
-
-
-
8/10. Skvelé, to má tento počin šancu získať ocenenie Film roku 2015, možno neujde nominácia aj do Hra roku 2015 a pokiaľ by bola kategória QTE 2015 ... Už zostáva len premenovať Fight club a bude vymalováno.
-
Děkuji za pěknou recenzi. Četlo se to velice dobře. Musím přiznat, že PS4 zatím nemám a tak jsem se rozhodl se na hru podívat přes YouTube. Už jsem viděl první 2 hodiny a myslím si, že ta hra není špatná. Ale to je můj názor. Nevím jak to vidí ostatní, ale dle mého to vidím takhle: Ozvučení: 10/10, Grafika: 10/10 (velmi hezká), Prostředí: 10/10 (vývojáři skvěle vystihli, jak v té době vypadal Londýn), Atmosféra: 9/10, Hratelnost: 8/10. Takže kdybych to zatím hezky zprůměroval, tak by to zatím u mě vypadalo na 9/10. Mě nevadí, žádných 7-8 hodin délky SP. Furt lepší 8 hodin neustálé zábavy, kde se furt něco děje než 25 hodin zdlouhavého cestování z místa na místo a po většinu času se nic neděje. Hra dle mého určitě stojí za jedno dohrání. Pokud se jedná o Cutscény, tak vůbec nepoznám či se jedná o Cutscénu či in-game záběry. Ale přiznejme si to... Ty Cutscény tomu dodávají ten pocit dobrého příběhu. Bez nich by to nebylo ono a samotného hraní tam je asi jako v jiných hrách. A QTE ? Netřeba používat... člověk na kterého se dívám jak hraje to zatím nepoužil ani jednou. Jsou to mé pocity a můj názor. Mě takové hry nevadí. Mě vadí jediná věc a to je cena... 1600 je opravdu moc a stejně si každý nemůže dovolit dát v dnešní době tolik peněz za jednu hru a proto se vyplatí si počkat na pěknou bazarovku za 700. Hlavně, že se říkalo, že hry na novou generaci budou stát stejně jako na starou. Zase kecy v kleci.
-
-
Ignorovat u fps hry základní prvky jako to, že hráč skoro nehraje a zorné pole me menší díky pruhům, je jako ignorovat u zpěváka zpěv. I když,to se děje..viz recenze katy pery na idnes....zpěvák neumí zpívat hra se nehraje a vše je podle odborníků OK...novy shadow warior na to šel tedy blbě.
-
-
Me sere to, ze spousta lidi a i recenzentu jim žere to, že ty pruhy přidávají na filmovosti, když jde jen o to co nejvíc snížít rozlišení. To samy u FPS (některý hry mají snad i jen 24 - jako PS1 jsem na to zvyklej, ale po éře PS2, kde hodně věcí bylo 60 FPS a min ani tuk?!!)
-
toto je presne typ hry pro kterou nepotrebujete zadnou konzoli kupovattahle hra se hraje pres YT vic k tomu netreba bo to jsou jen vyhozene prachy proste tipicka hra pro konzol master race
-
-
Další zhodnocení hry pro srovnání:
http://www.hrej.cz/komentare/the-order-1886-tenka-hranice-mezi-hitem-a-propadakem-5085/
Jan Olejník The Order 1886 doporučuje jako výbornou hru. *3* -
-
Jan Olejník by doporučil i Padesát odstínů šedi jako skvělý film...
-