Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja tu recenzi nečetl ale hned první veta mne dostala, pry vyznavači linearnich her se silnym pribehem. Nebo: hráči co nemaji na hrani tolik času lol. Kdo nemá čas na hraní tak mu hra vydrží místo jednoho/dvou večeru, jeden týden. to je problém? myslím, že naopak by takový hráč byl rád.
  • michaliuz18
    sranda aka je to vo svete priemerna hra , recenzie okolo 60 - 70% .. ale games dáva 8/10
    Ale mozno len netreba byt velky namysleny kritik, hejter .. No co som cital ma to zly pribeh ktory ma casto vela cutscen a qte, a 5 hodinovy gameplay .. Ale tak vec vkusu.. Je to nieco ako s RYSE .. tiez nic moc hra ale fanusikov si to naslo
    • kdyby do ryse dali zombie, upiry nebo vlkodlaky, tak by to taky dostalo 8/10 za filmovost, bych se vsadil *5*
      • Nebo kdyby Crytek poslal "obálku" tak má i 10...
  • koukám se po recenzí ve světě a všude se schodují, že to je průměrná hra 5-6/10
    To mluví za vše. Hru jsem si zkusil u kámoše a já hodnotím 5/10 Jak jsem se na tu hru těšíl, tak jsem se těšil až to vypnu. Hodně povyku pro nic. Pro mě je The Order: 1886 zklamání roku a ne žádná hra roku. Přikláním se spíše k propadáku roku.

Každý má právo říct svůj názor i když se většině nemusí líbit
    • http://bonusweb.idnes.cz/recenze-the-order-1886-recenze-d16-/Recenze.aspx?c=A150214_173723_bw-ps4-recenze_bze
  • Veskoslav
    Jak někdo řekl, práskne se tomu 8/10 a jede se dál. Už podle toho směšného článku, kde redakce obhajovala tu herní dobu, tak se to dalo čekat. Že ve recenzi nejsou zmíněné opakující se scény, recyklace atd. to je normální. A skvělý příběh? Redakce by se měla přestat dívat jenom na por*o...

A u Olejníka nic překvapivého, ten si ucvrnkával už v průběhu roku.
  • Tu zas bude nablito v tejto diskusii, uz to vidim... Kazdopadne hra nic pre mna, ak to niekedy zozenem z druhej ruky za 10 eur tak preco nie, ale inak ani nahodou. A preto bude PS4 nadalej vypnuta (uz asi 4ty mesiac) a vyuzivana bude hlavne Vita a 3DS. To sa samozrejme zmeni ked vyjde Bloodborne, Withcer 3, Final Fantasy Type-0 a podobne. Kazdopadne zo vsetkych informacii ktore som o tejto hre pozbieral som cakal o bodik mensiu znamku.

EDIT: Osobne by som to vysvetlil tym, ze recenzenti za hru platit nemusia (opravte ma ak sa mylim) a preto hodnotia hru ako taku, bez nejakeho velkeho uvazovania o pomere cena/zabava (netvrdim ze vsetci, ale mnoho z nich), tam by som potom tych 7 pripadne 8 kludne videl.
  • Proste to neni hra!!!
  • Ale musi to byť strašna pecka, keď Metro Last Light dostalo 7 , jedine že by matematika na games mala ine pravidla *1* *1*
    • Keyz
      Zde vychvaluje grafika, u metra se moc nechválila. Tedy hra na levný HW je asi o poznání technicky lepší. Když to zde má váhu, že se to dostalo i do verdiktu.
      • Ako konzolisti sa navažali do Crysis 123 že tooo neni hraaa, to je technologicke demooo aby mohli PCčkari ona*ovať nad grafikooou...kto HRAL Crysis mi da za pravdu, že to je HRA !! som si neskutočne zahral, vo velkych lokaciach, neskutočna zabava...A TOTO JE čO ?? *1* *1*
        • Keyz
          Crysis jsi aktivně hrál a zde aktivně čumíš. Ještě musíš být nějaký Ťong aby jsi neviděl ty pruhy *11*
  • vite kdo tu hru oceni ja vam reknu ocen ji vypatlani konzolisti protoze tam nemusite ani rozmyslat a je to samej QTE traparna
    • To ti muselo dat hodne prace vymyslet tento nazor coz? Dost tezko by to ocenil nekdo jiny nez konzolisti, kdyz to na nicem jinem nevychazi.
    • h0p3
      Teď jsi jim to nandal, Keyboard warriore! http://p.vitalmx.com/photos/forums/2012/09/05/KeyboardWarriors_875361.jpg
  • Forbes 6.5
    Gamespot 5
    Videogamer 6
    IGN 6.5
    Gametrailers 8.2
    Polygon 5.5
    Destructoid 6
    Dualshockers 8.5
    Inthegame 6
    inak, ked da aj IGN 6,5 tak je nieco zle :D
    • Drakersss
      Proč má pokaždé banda některých debilů neustálé potřeby něco shazovat i když ví že to je jen subjektivní názor ? vyzkoušej tu hru a potom si udělej svůj názor který propaguj tak jak propaguješ tohle ne ? Vím říkáš jen svůj názor a tak dál a tak dál. *3*
      • co to je za kec ??? kdybych to nejdřív měl vyskoušek tak to znamená že sem to koupil a potom je firmě naprosto u pr..... že na to budu nadávat když sem ty prachy za to dávno uvalil *7* FACEPALM
        • Drakersss
          Stačí vyzkoušet Share play na ps4 odzkoušíš a uděláš si názor. Teda k tomu musíš mít ps4 že ano *7* FACEPALM
          • měl sem jen ps 3 a podruhé do stejné řeky plné sra.ek nevstoupíš nebo jak se to říká *15*
      • ked sa drviva vacsina recenzentov nizke hodnotenia tak sa nebudeme hrat ze je to hra roku. teraz sa budu ps fanboys vyhovarat ze to je subjektivny nazor a v skutocnosti si hra zasluzi 9/10? :D
      • Veskoslav
        Mám za sebou 3/4 "hraní", protože z těch 3/4 hraní je cca více jak polovina cut scén a jednotlivé boje jsou cca 5-10 minut maximálně, pak QTE a pak filmeček. Je to dobré na sledování. Ale jako seriál a ještě za to neplatit.
    • Veskoslav
      IGN jsem čekal 8/10:-D
  • a kdybyste tedy meli hodnotit hru hodnotit jako film (scenar, režie, kamera) je to dobre nebo je to bečko?
    • dal by som lepšie hodnotenie :D tam aspoň môžem preskakovať cutscény ktoré som už videl :D
    • LOL *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit