Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sir_Emental

Hlavně, aby je nezařízli, než dodělají Grounded 2...

• JohnyTheZik

Je zajimavy, ze na rozdil od zahranici se tu tyhle Obsidian hry moc s uspechem nepotkavaj, ostatne Avowed dostal podobny hodnoceni.

Kubo, jestli jsi Avowed hral - je hratelnost podobna? Protoze mne treba skvele sedlo, ze je to relativne kratky a akcni RPG, kde je sice svet dost mrtvej, ale hratelnostne mi to fakt padlo do noty. Pokud by to bylo podobny, tak bych tomu asi zkusil dat sanci.

Diky!

• cms.jakub-malcharek

Ahoj a díky! 
      Hratelnostně jsou si hry podobné. Vlastně bych je asi přirovnal odlišnostmi ke Skyrimu a Falloutu. Otázka, jestli zvládneš ten scénář, protože Avowed sice byl nemastný, neslaný, ale TOW2 je vyloženě otravný :) Jestli máš Game Pass, asi není důvod nezkusit, za plnou cenu jen na vlastní nebezpečí :)

• JohnyTheZik

Good point, to tlačení na sílu cpát všude humor mi přišlo trochu příliš už i v traileru. Tak jsem dost na vážkách, protože mě vlastně Avowed poměrně dost bavilo (primárně teda souboje.. příběh byl asi ok), ale bál jsem se dost toho, co píšeš.

Díky!

• Škoda, trochu jsem se tohoto hodnocení obával :/ Přehnaná satira. Snad se Obsidian kousne a ještě se u nich dožiju kvalitního RPG na dlouhé večery.

• Tak nějak podle očekávání. Já to určitě zkusím, ale buď v plusku, nebo když bych měl náhodou slabou chvilku, tak v nějaké akci, kde to klesne pod čtyři kila. Ale úplně to neodepisuji, když už ne za ty peníze, tak za ten čas to asi stát bude.

• Rostej

skoda, ze z textu se vic nez o hre clovek dozvi o zlych kapitalistech z Microsofrtu, co vam zdrazili Game Pass 😎

• škoda, že většina AAA slopu už netáhne a kvalitní hry jsou téměř pouze už jen od nezávislých + AA studií.

• cms.jakub-malcharek

Nevím no, na Microsoft tam jsou narážky ve dvou větách, o zdražení Game Passu ani slovo…

• iSpirit

Vypadá to fakt hnusně na to, že je to UE5, Avowed nebo jak se to jmenovalo, vypadalo alespoň akceptovatelně. Jde vidět, že budget a čas chybí. Kvalita > kvantita. 

• Morraw

Mě jednička bavila dost. Mám rád tyhle menší openworldy. Grafika mi přijde ok, tady jde spíše o stylizaci. Ona většina her na UE5 je hnusná a plastická. Tady se to aspoň s tou barevnou paletou hodí. Počkám na Steam verdikt, ale myslim, že to bude jako jednička.

• Prozrazovat v recenzích řešení úkolů je vrchol amatérismu, u kvalitních zahraničních serverů se s ničím podobným člověk nesetká.

• Derp_1337

Hele, jedna věc je nechtít vidět spoilery. To se dá pochopit. 

Ale nějaká ukázka kvality vedlejších questů a jejich řešení? To je celkem běžná věc. Stěžovat si na to je trochu moc velké hnidopišství.

Ale pak jsi totálně pohnojil, když jsi napsal "u kvalitních zahraničních serverů se s ničím podobným člověk nesetká". Je vidět, že asi moc nečteš zahraniční servery. 

• Corvus

Ty jsi fakt vyměklej... Pravděpodobně málo čteš. Názorný příklad řešení nějaké questu je naprosto běžné a v ČR se to v recenzích používá od nepaměti, od '90 let. Co se píše v zahraničí mě nezajímá, jsme v ČR. Prakticky denně čtu v nějaké recenzi popis questu jako příklad kvalitní/nekvalitní práce vývojářů. Je to úplně normální. Kor u RPG kde je úkolů tři prdýlky. Řešíš (jako vždycky) nesmysly.

• Jako fakt? Hysterčit kvuli příkladu na vedlejšíku...a i kdyby, si snad svéprávná/ný s mozkem v hlavě a dokážeš tu pasáž přeskočit ne?

sry jsem se uklikl, samozřejmě platilo pro prvotní příspěvek

• cms.jakub-malcharek

Je úplně běžné, že se kvality scénáře demonstrují na vedlejších questech. Kdyby bylo o co stát, tak zajímavé příběhové zvraty samozřejmě neprozrazuji.

• Běžné je to tak maximálně na games.cz, jinde jsem se s tím nesetkal. Případně prosím o nějaký příklad třeba z PC Gamer nebo EDGE, řekněme za posledních 12 měsíců, když je to tak běžné.

• cms.jakub-malcharek

Šárka mě předběhla. Nicméně ještě KCD2 recenze na PC Gameru třeba spoiluje Žižku, což my jsme neudělali.

Mimochodem k TOW2 byl poměrně početný seznam spoilerů, kterým se vyhnout. Nic z toho, co jsem zmínil v recenzi v něm nebylo.

• cms.sarka-tmejova

PC Gamer čerstvá recenze na Bloodlines 2, například :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit