-
Ty neznáš Half-Five ? To je přece nová hra, která kombinuje prvky hry Half-Life a filmu Fast Five ( Fast and Furious 5 ). Využívá dx12, ale dá se spustit pouze na Nokia 3310. Jedná se o nový žánr - FPSMMORPG s RTS prvky. Osobně se nemůžu dočkat než vyjde ! :-D
-
Jeste nam vysvetli prosim co jo je to ten HF3 :D ?
Nemyslis nahodou Half Life 3 teda HL3 ? -
tohle neni guild wars 2 *1*
-
Technická: na otázku "v čem je toto MMO opravdu originální" si odpovídáš v podstatě ve všech bodech, které uvádíš.
-
Bod 1-3 pokud si za tim stojis,pak tato hra neni pro tebe. Jini jsou naopak nadseni,ze po x letech stale stejnych her je tu konecne neco noveho. A mimochodem-to snad neni v MMORPG zanru originalni? Kolik her bez lvl a class znas?
bod 4-questy typu zabij 10 krys a hotovo,tak ty tam nejsou. Obcas samozrejme zabijis par monster,ale vzdy to ma nejakou souvislost s celym questem(questy v TS jsou rozdeleny na Tiery). Questy v teto hre jsou vubec neco co nikde jinde neuvidis. Hadanky,lehke i slozite hlavolamy,nutnost prozkoumavat a premyslet,googlovat...to spousta lidi miluje... a sposutu lidi to odradi. Premysleni se dneska nenosi
Hra ma 24 hodinovy trial,pokud ti nekdo posle pozvanku,lze vyzkouset -
epic fail *1*
-
Já jsem pořád nepochopil, v čem je toto MMO opravdu originální. Vezmu to popořadě: 1. Lokace - ano, nepamatuju si hru s podobnou lokací. Mě naneštěstí zrovna lokalizování hry do "současného světa" vůbec nenadchlo. 2. Žádné levely - no dobře, také cesta a proč vlastně ne. Ono rozdělování světa podle levelů je docela trapné. Na druhou stranu - jsem snad jediný, koho to levelování opravdu baví? Mě nebaví end game, baví mě hra do end game, baví mě levelovat. 3. Libovolné vytvoření si vlastní classy - jsem asi staromodní, ale to mi nepřijde jako nějaká extra výhoda. Mně pevně dané classy naopak vůbec nevadí - člověk má aspoň motivaci si hru zahrát opakovaně za různé classy. 4. Questy - hru jsem nehrál, nemohu tedy soudit. Ale neříkejte mi, že tam nejsou questy typu zabij 10 krys. *1*
Prostě a jednoduše, autor recenze mě svým článkem vůbec nepřesvědčil, abych do toho šel. Jo, kdybych si to mohl vyzkoušet v rámci F2P, asi bych neváhal. Ale kupovat něco, na conení ani jednotný názor - ne, děkuji, už jsem se poučil u jiných her. -
hra je to naprosto priserna a prehypovana
-
To si si pomýlil s inou hrou *1*
-
SW nema zadny Pay to Play model. Napred si o hre neco zjisti nez to napises.
A ja osobne jsem srtasne rad ze to neni F2P. Kazdy rozumny clovek vi,ze za tzv F2P se v konecnem dusledku plati vic nez za mesicni poplatky. A navic F2P pritahuje to lidi ktere nemusim -
Proc? Nedela se ti nahodou MMO hra s podobnym nazvem i stylem? Staci ti doufat ze to vyjde
-
Autor má zálibu v ženách s plynovými maskami? *1*
Je škoda, že hru neudělali buďto F2P a nebo jen P2P. A kombinace těchto modelů je ještě horší. Jinak bych i uvažoval o koupi.
Stejně by mohl FUNCOM zvednout svůj línej zadek a udělat konečně to TLJ3. To protahují jak Gabe HF3! *16* -
Koupim si MMO na zspůsob DayZ, syrové, do ničeho nenutící, nekomerční, pro hráče, jak utopický to sen *1*
-
? ? Kde jsi na to prisel. SW ma bud mesicni poplatky nebo LIFETIME.
-
Nieje sa čoho báť akúrát ak by si mal nejaký odpor k MMO ale inak žiadne mesačne poplatky,stačí zakúpiť hru a hrať od nevidim do nevidim bez daľších poplatkov. *3*
-
Vidím platforma PC, hodnocení 8 - paráda. *14* A pak čtu MMO a nazdar. *7*