-
Tezko rict kde presne je ten rozdil, nebude to v jedne veci spis v celem konceptu. Podobne jako v mnohych jinych mmo jsem mel takovy ten pocit ze jsou mi tam ostatni hraci spis na obtiz nez bych jejich pritomnost vital. Funcom se tolik soustredil na atmosferu a questy ze zapomel ze ty samotne mmo nikdy neudelaj, alespon ne takove ktere si zaplatis i dalsi mesic
-
Jak znám funcom, tak téměř neustále. Nepamatuju si MMO, které by se tak často "updatovalo" jako Age of Conan. *1*
-
24 hodin trial je špatný vtip. 7 denní trial by snad mohl být přijatelný. Když je to tak revoluční, proč se Funcom bojí nechat hru vyzkoušet širší komunitě hráčů? Nebo si snad zase mám kupovat zajíce v pytli? Mám zase vyhodit peníze, jako se tomu stalo u řady her?
-
Jenom mala oprava-jde o pravidelne mesicni UPDATY,ne patch. Patche vychazeji dle potreby kdykoliv.
-
Dobrá, takže jinak: 1. Odstranění levelů - proč ne? Ale proč také ano? Levely nikdy nepatřiliy mezi top toho, co v klasických MMORPG vadilo. Tam byly zcela jiné věci (nutnost grindu, špatně navrženeé skilly, nedostatečný end game content a občas nedomyšlené questy). Vedle toho levely, tuším, nebyly i v dalších MMO. 2. Příběh - recenzent o něm psal jako o zajímavém ač docela béčkovém. Proč ne. Nic proti. Ovšem bral bych vícero příkladů z questů. Jak jsou questy zadávány? Co odměny za questy? Opět chybí odpovědi. 3. Skilly - to je jedna ze zásadních věcí. Autor psal o kombech. Ok. Ale jsou skilly užitečné - jak víme, v mnoha MMO je dost skillů na nic, postrádají hlubší smysl atd. Co zde? Z Conana si pamatuju, že zrovna skilly byly u něj velmi problematické. 4. Jaký je vlastně end game? Co aspoň v čisté teorii (protože k němu recenzent nejspíše nedošel) nabízí? 5. Co nabízí PVP?
Nabízelo by se více otázek...
Ať jsem četl, jak jsem četl, cítil jsem Funcom a recenzent mě prostě nepřesvědčil. Příliš mnoho důležitých odpovědí chybí a za tím si prostě stojím. -
Spise jsi ty nepochopil me. Me zajima ten duvod,proc ? Kde je ten rozdil? Je to ciste jen o pocitu? Ve SWTOR nebo SW zaujme nekoho pribeh nebo questy a proto ho pak uz nezajima skupinove hrani,i kdyz ve hre je? Je mozne ze pribeh proste do MMORPG her nepatri.
Ale stejne tak jsou na foru SW lidi,co chodi jen dungeony a na solo hrani nadavaji a ignoruji.
Podle me je v SW moznost volby. Kazdy hraje jak s emu libi. -
Ne ne... High Five je pozdrav, já myslím tu hru Half Five, zde je oficiální soundtrack :
http://www.youtube.com/watch?v=mo4qzOFjFkY
Nolan by měl po Batmanovi dělat na filmovém zpracování Half Five.
Už se nemohu dočkat. :-D -
Dobre detičky dúfam že ste si užili hahahahahahah obrovská sranda aaaach vy jebliny *7*
-
Osobně si hodlám dát měsíc pauzu, do patche, který by snad na konci srpna měl přidat raidy a nové lokace :-)
-
Dávám +1, jasný fanoušek hry. To je konspirační teorie jako řemen. *1*
-
video jsem vypnul hned jak naskocilo logo EA
-
Tys me spatne pochopil. Stejne jako SWTORu jsem mel proste pocit ze se jedna o singlovku ktera se stala mmo jaksi omylem, vubec nejde o to jestli tam je nebo neni content ktery si usolujes nebo ne.
-
Děkuji :)
-
To je high five, nevýmýšlej si!
-
Mám stejný názor .... kdyby to bylo B2P nebo F2P tak bych asi hrál i dál a asi bych i nějakou tu maličkost v obchodě koupil, ale měsíční poplaky za to nedám.
-
Pry je to 24 hodin ingame casu,pocitano od prvniho spusteni. ....ted jsem se dival,ja uz klic bud nemam(2 nebo tri uz jsem poslal),nebo to zrusili. Ale pokud se nepletu tak pristi vikend snad bude free pro vsechny. Pokud te hra zajima,zkus tyden sledovat ofic stranky
-
Já vim, že je blbé se asi ptát, ale ten 24 hodinový trial běží jak?
Od poslání pozvánky?
Od začnutí stahování?
Od spuštění hry 24 hodin
nebo se odpočítává jen když hraju?
Pokud ano, mohl bych poprosit o pozvánku?
Já moc MMORPG nehraju, ale tohle se mi celkem líbí, bohužel peníze zatím nejsou :/
kontakt: kuba@barbucha.net -
Nazor ti neberu,slysel jsem ho od vice lidi. jen by me zajimalo jaky je to rozdil napriklad od WoW,kde se take da(pokud chces) krasne prosolovat az na max lvl? V cem je rozdil? V SW mas dungeon v kazde zone a v pozdejsich zonach jsou i tezke questy,ktere ani bez pomoci udelat nejdou
-
ale prosimte
-
Za sebe muzu rict ze co se tyce pribehu a atmosfery je ta osmicka vice nez zaslouzena, skoda ze mmo prvky pokulhavaji, skvele jsem se bavil "singlovym" obsahem ale dalsi mesic uz platit nebudu:-)