-
SWTOR musi pouzitat 20 tlacitek? Asi jsem hral jinou hr. Tam jsem v boji nevyuzil ani tech 7.
-
Tak MMORPG her se stale stejnymi borci v brneni sekajicich do stale stejnych orcku mas dost. Takze ty mas na vyber.
-
To je fakt,jen blbých 7 tlačítek. Zlatý SWTOR kde musíte používat všech 20. Pokud teda nejedete za Merca kde stačí zas jen jedno.
-
Jelikoz FUNCOM na tuhle hru nemel temer zadnou reklamu,tak asi ani necekaji miliony hracu. A o tom jestli nabizi nebo nenabizi neco prevratneho uz tu bylo napsano dost. Je to o kazdem hraci,cemu dava prednost. pro nekoho jsou treba mise v MMORPG temer vsim.
Jeste bych vzpomenul jednu velmi dulezitou vec(ted nevim jestli je zminena v clanku). Totiz ze vsichni hraji v podstate na jednom serveru,takze dungeony/questy/trade muzes delat s kymkoliv kdo hru hraje,bez ohledu na to,na ktere dimenzi si postavu vytvoril. To je myslim obrovske plus a krome Eve Online to zadna jina hra nenabizi -
Nic převratnýho? A co skill systém? To není převratný? Ukaž mi jinou hru kde to je.
Dál ne sice převraqtný ale inovativní je propojení questů. Už žádný že naberete někde u chlápka 10 questů a rozběhnete s po mapě. Tady vezmete jeden,víc hra nedovolí, a jdete po něm. Až ho dokončíte tak se rozhlídněte. Někde poblíž,cca 50 metrů okolo bude další quest k splnění.
A díky tomu pokud pojedete znovu stejnou lokaci tak pokud nepujdete questy přesně stejný tak vás to potáhne jinudy a některý questy třeba vůbec neuvidíte,naopak uvidíte nový. -
Technicke potize SW nemel, ale 3-6 hodinove fronty navic s obcasnym DC, ktery ji restartoval je daleko horsi jak parhodinovy error 37, a tohle bylo ve vecernich hodinach na vytizenych serverech nekolik tydnu.
-
Nevim no. Moc mě neláká svět, kde běhaj borci v teplákovkách a teniskách a sekaj mečema zombíky.
Navíc ty souboje jsou dost nudný -
No nevím, tahle hra mimo zajimavých investigativních úkolu nic převratného nenabízí a tohle je navic pro uzkou skupinu lidi, divil bych se, kdyby ta hra měla za pár měsíců víc jak 200 000 předplatitelu, nebo přešla na ftp (200k je mimochodem dost na to, aby se ta hra uzivila).
-
Kriticke jsou prvni 3 mesice.
-
Pokud meris uspech pozitivnimi ohlasy hracu,tak ano. Uz ted je uspesna. Pokud vsechno prepocitavas na penize,pak cas ukaze...
-
Hra tu není ani půl roku a už je úspěšná? No potěš:)
-
parada.. jsem nadsenej... SWKOTOR jsem predurcil smrt vyslo to.. TSW uspech a vychazi to.. zatim.. kurna drz sa :)
-
Zajímavé MMO, ale nevím, jak u toho dlouho vydržím:)Ale tak když jse to dostal v rámci dárku, tak proč ne:)Zajímavé je i to, jak kolegové psali níž, že už člověk nemusí hodinu čekat na objevení některých mobů, ale může se "přidat" k nějakému hráči, co zabíjí, vystřelit a mob je i jeho. Ne jak jsme si zvykli z jiných MMO, že střelíš, ale mob je započítán u toho, kdo mu dá větší damage. A zpracování hry je více než dobré:)
-
Neumím to pojmenovat, ale přesně vím, o čem mluvíš. Měl jsem stejný pocit u SWTOR - tam je to tedy mnohem horší imho - ale nakonec i u SW. SW se hraje pěkně, ale taky z toho mám pocit , že hraju singl s prvky mmo. Nevím proč to tak je, ale narozdíl třeba od wowka, warhammeru online - budiž mu země lehká a teď i v GW2 se v SW cítím taky jako ve vylepšené singlovce *4* Ale je fakt možná brzo hodnotit, každopádně funcomu fandím
-
ovce ovce.. sám jsi ovce a ani o tom nevíš, i když si říkáš opak
-
Recenze prece nema vypisovat dopodrobna vsechny vlastnosti hry. Nevim kde na to chodite. Ma vystihovat zakladni prvky a dodat vlastni pocity recenzenta. Pokud te hra na zaklade recenze zaujme,je na tobe aby jsi si vyhledal vic.
Ale jinak s tebou souhlasim. Tuhle recenzi take nepovazuji za nejpovedenejsi. Nnei kazdy den svatek *2* -
2Waltar-presne jak pise marty. Nevim co jsi hral za hru,ale v Secret World ,kdyz dojdes treba k bossovi ktereho mas v ramci questu zabit a uz tam nekdo je a jde po nem ho,staci jednou vystrelit a boss se zapocita i tobe. Tak je to s vetsinou ''kilovacich'' questu ve hre.
Problem s ninja kilovanim je vec spise ''klasickych'' mmorpg ala WoW. Navic za to nemuze hra,ale lidi. On vetsinou neni zadny problem oslovit hrace a pozadat o spolecne delani questu. -
Tohle vubec neni o poctu lidi
-
Nemůžu si pomoct, ale připadá mi smutné, že jsem se o hře dozvěděl mnohem víc z FC než z recenze. Je trestuhodné, jak málo do hloubky jde autor při zmiňování originálních prvků, takže si jejich příklady musí čtenáři vysvětlovat ve fóru - protože je jim logicky nestačí pár nekonkrétních vět ve smyslu, že ve hře se neleveluje a že nad questy je třeba přemýšlet. Na počet znaků je informační hodnota recenze zoufale slabá a infantility typu "volných slipů" není snad ani třeba komentovat, ty měly zůstat někde v devadesátých letech...
-
Nove velike Ceske TSW Forum: www.the-secretworld.com/forum