-
super zpráva, na to jsem čekal... otázka "koupit či nekoupit" bude konečně zodpovězena *1*
-
nejaké expy dostaneš ale loot nie
-
Hlavně že máte z mého přepisu srandu *16* *1*
-
Ale na stránkách píšou se měšíčně platí 15doláčů.
A jsou tam i mikrotransakce, ergo F2P model spojený s P2P modelem. -
Červený útok katanou, zelený útok katanou, klik klik klik! Velice originální a velice zábavné, za rok to bude f2p. :-P
-
Recenze má odpovědět na ty zásadní otázky a na ty neodpověděla. K čemu psát recenze, když si pak mám dohledávat informace sám? Jaký je problém vzít si pár zásadních dat a ty podrobit analýze? Stojím si za tím, že ta recenze je nedostatečná a že jí autor měl napsat mnohem lépe a mnohem více obsáhnout důležitá fakta. Jinak řečeno, co si zde napsal ty a další pisatelé níže, to mělo v recenzi zaznít. Že se to tak nestalo, je jasná chyba a velký nedostatek.
-
Trial, netrial.. výsledek je stejný, ne? 24 hodin na opravdové vyzkoušení hry je pro mě prostě málo. Vím, dost lidí hraje hry velmi povrchně (kor MMO) a 24 hodin jim velmi vyhovuje. Mně prostě ne.
Se svým internetem budu tahat X GB, abych si zahrál přes jeden ubohý víkend. Jak skvělé! Vůbec nechápu, k čemu dělají free víkendy a proč neudělají prostě klasický model: kdykoli stáhni, kdykoli ozkoušej. *7* *7* *7* -
huhi,
ale je to o počtu lidí. Zkus si k tomu něco zjistit. *3* -
To jsi byl rychle hotovej...
-
Příští víkend bude free pro všechny budou mít účet, takže doufám, že se tam všichni potkáme :)
-
Presne tyhle pocity mam u temer vsech novych MMORPG( a pusobi tak na me i GW2). S vyjimkou TSW.
-
Tak ono taky zalezi na tom s cim bojujes. Zkousel jsem s pistolemi a pak s mecem. Tak kde mely pistole potize,tam to s mecem skutecne bylo AOE,AOE a uplna brnkacka. Ale to vsechno v zacatcich hry. Cim dale se dostanes,tim vice plati co jsem napsal. V dungeonech je pak uskakovani a pohyb naprosta nutnost. Nevim kam jsi se ty az dostal,ani nevim kolik dungeonu jsi prosel,ale na tom stejne nezalezi. Tady taky prece nejde o to kdo ma ''pravdu''. Sto lidi,sto chuti.
-
Nejde jen o ty obleky, ale spíš o to jak je navrženej ten svět (což se i na tom oblečení odráží). Přijde mi to jako koktejl kde se mlátí všechny možný fantasy klišé a realita. Působí to dost chaoticky a bez tváře. To je pro mě největší problém TSW.
-
Ty si musel při boji s normál mobama uskakovat a hýbat se? .... já sem většinou použil AOE, AOE, AOE, heal, AOE, AOE a nepohnul sem se z místa u pár silnějších bosů je protřeba uhnout aby člověka nezasáhlo jeno AOE .... S tím že ten systém je lepší než ve WOW a pod souhlasím ale prostě na systém který je v GW2 to nemá .... tam se opravdu člověk musí hýbat, uskakovat.
-
Btw ... s tímhle souhlasím .... hra má super atmosféru, některé questy sou parádní, ale zbytek je prostě katastrofa .... sem hrál několik let eve ( taky skill systém hra ) a musím říct že to kolečko co je v TSW by se mělo vysvednout jako nejvíc nepřehledný systém co sem viděl .... v tom se vyznat bylo fakt vohubu. Drtívá většina questů je di tam a zabij 10toho což mě zase tak nevadí protože je to ve většině mmo. Ale prostě ten bojový systém jako takový je hrozný .... to že je tam 7 skilů mě nevadí, ale že se bojuje stylem stojím a mlátím kolem sebe to už je jiná. Musím říct, že to není taková hrůza jak některé starší MMO, ale i tak to mohlo být mnohem lepší a aktivnější.
Já sem od té hry čekal, že budu moc prozkoumávat mapy a hledat na nich tajné lokace, schované questy a silné monstra, ale jedíné čím prozkoumávaní mapy člověka odmění je pár lore a nejaký ten nudný side quest. -
tak tak.. presne tak diky za pochopeni..
-
no asi to je o vkusu... ja ty preplacany omalovanky co chystaji v gw2 teda fakt nemusim.. evokuje to u me korejske hovadiny.... bohuzel... zlata stara doba zapadnich mmo... a tsw k tomu ma ted nejblize... a teplaky muzes vymenit za cokoliv jineho :)
-
2waltar-opravdu je tak spatny? V kolika MMORPG hrach musis pri boji i s normalnimi moby uskakovat a hybat se? Ja jsem s s combat systemem zapasil dlouho. Taky me to nebavilo a prislo mi to hloupe. Ale nakonec jej povazuji za dobry. Rozhodne lepsi nez v klonech WoW her
-
Za prve -je spatny pro tebe,ne pro vsechny,za druhe-me uz to jen nebavilo dal rozebirat. Debata s kolegou se dostala do slepe ulicky,proc to dal protahovat.
-
To nevíš? To je pro lidi kteří vyhledávají špatné combat systémy .... pro ně čím horší a nudnější boj tím je to víc baví.