Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4 GB Ram je v dnesni dobe nic. Ja kdyz mam hru zapnutou (vse max) 1920x1080 bere mi zo neco pres 7 GB ramu ze 16 GB.
  • Jason_dinAlt
    Nebýt release Guild Wars 2 za pár dní, tak bych do toho šel.
  • Copak nevis jak to chodi? Kazdy troll si mysli jaky je borec. Mozna casem dospeji,i kdyz u nekterych je to postizeni na cely zivot
  • Omluva za preklepy
  • Proc alpha stadium? Zaden vyrazne bugy nema. A PvP? Problem je bud v tve graficke karte nebo nekde jindeu tebe. Ja mam 2 roky stary pocitac a 4GB pameti jedu na dx 11 na max detaily. Vypnutou mam jen taselaci(nebo jak se to jmenuje). jedine sekani zazivam v Londyne kdyz je preplneno. A to je skoro porad:(
  • "kazdy rozumny clovek vi" je demagogicky argument a jeste navic blbost, hral jsem runes of magic, dostal se na nejvyssi uroven, prosel vsechny oblasti a nezaplatil ani korunu.
  • lol co to meleš, takhle bych mohl shodit jakoukoli hru
  • ja v te hre musím pochvalit dungeony, ty jsou fajn graficky a je to i výzva na Nightmare. Co me mrzí je nahouby pvp, i když to jsem hrál jen jednou ale mel jsem z toho špatný pocit. Hlavne z te zbytečne obrovske mapy a z toho jak hra sekala i když mam 4GB ram a asi rok a pul starej komp (hraju na low).
    Jinak mam pocit že hra je zatim porad ješte v pre alpha stadiu, pokud se z toho dostane mohla by být fajn ale to pochybuju.
  • lol prej 8
  • tu chybu nahazuje tiscali ne ja kdyz hodim ten link, 3 z konce ten znak ";" tam nema bejt.
  • Omlouvam se, novy link:
    http://www.the-secretworld.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=4
  • nefunguje ti to
  • Ano. S tim rozdilem,ze v pozdejsi fazi hry(rozumej s vytrenovanou postavou) muzes sve zamereni kdykoliv zmenit podle potreby. Chybi vam tank? Equipnes si skilly na tanka.
    Ale zatim na to temer nikdo ve hre nema. Az na par nerdu,co hraji 24 hodin denne a uz maji vsechny skilly.
  • kotty
    V poslední době už to tam moc nežije, na druhou stranu na AO se pořád pracuje, přidává se nový kontent, vylepšují se mechanismy (naposledy nový cross-server market), akorát nejdůležitější update - nový engine s podporou DX 9 a s tím spojené vydání na Steamu, které by do hry nalákalo nové tváře je zatím v nedohlednu.
  • Pres 100 screenshotu ze hry. (1920x1080)
    http://www.the-secretworld.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=4
  • Jo to jde *1*
  • Nove Ceske TSW Forum ::: www.the-secretworld.com/forum :::
  • Funguje ve hre klasicke tank x healer x dps?
  • walltar
    Je to možné ... mě to nesedlo a GW2 boj mi připadá lepší. Do dungeonů sem se nepodíval a hrál sem po začátek pouště. používal sem meč + samopal. Každopádně tu hru si asi zahraju pokud přežije půl roku tak zkusím znova.
  • Já SWTOR nehraju už asi 4 mesíce tak neznám přesný názvy. Ale třeba assasin:nejdůležitější který prostě musí člověk furt používat:jolt,force speed,unbreakable will,elecrtocute,overload,shock,trash, stealth,maul,lightning charge,blackout,force cloak,deflection, assasinate,spike,discharge,force shroud,force slow
    To je 18 abilit. A to je ten základ, pak třeba lacerate nebo voltaic slash, force pull a další.
    A to prostě musíš používat aby se to dalo hrát. Hlavně v PvP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit